Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:dobereczek.....

Ale Brendulka posiwiała mocno ...teraz jak babuleńka wygląda
[URL]http://images30.fotosik.pl/65/a163b039068447d7.jpg[/URL]

ale Tygra ma jęzora długiego :evil_lol:
[URL]http://images27.fotosik.pl/65/e40c0693b3b26279.jpg[/URL]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Martwią mnie te oznaki wieku ponaddojrzałego u Brendy, coraz cześciej dociera do mnie że mamy coraz mniej czasu wspólnego przed sobą. Ostatnio przewróciła się na schodach - gdy jest deszczowo słabiej chodzi (reumatyzm). Coraz grubsza się robi, na dłuższe spacerki nie chce chodzic :(
ta jej nadwaga mnie przeraża- do 10 roku ważyła 21 kg a teraz 31. Próbowałam ją odchudzić ale bez rezultatu. A stawy coraz słabsze. Teraz waga stoi w miejscu odpukac ale nie spada.
A co do jezora Tygry to takiego na żywo jeszcze nie widziałam wielka szeroka łopata - nie wiem jak ona go w pych miesci

Posted

[U][url]http://images30.fotosik.pl/65/a163b039068447d7.jpg[/url][/U]

[COLOR=DarkRed][B]jaka babuleńka:loveu::loveu::loveu:

witaj beato:multi::multi::multi:
może dawaj jej mniejsze porcje.nie wiem czym ją karmisz..........ja swoją Luskę uchodziłam ostatnio dwa kilo..............
moja je mięso z warzywami...więc dostaje więcje warzyw.niż mięcha[/B][/COLOR]

Posted

Hej Tygerki.
Nie wiem jak to jest z tymi objawami starości bo mój kundelek (za TM miał 14 lat) do ostatka biegał, szczekał tylko, że na dwa tygodnie przed zaczoł się hmm przewraca i dusic [SIZE="2"]wet nam to zdiagnozował jako że ma robaki:roll: [/SIZE]
Zdjęcia śliczniutkie ach Twoja Tygra ma coś czego moja nie ma a mianowicie narzędzie siniaków ogonek:loveu:

Posted

BeaC
najpierw kupowałam karmy dla otyłych psów - ale tyła bardziej
potem zaczelam gotować teraz dostaje ok 100g miesa z kuraka (czyli 1/4 tego co Tygra), troszkę ryżu i reszta gotowane warzywa (marchew, seler, burak), a raz w tyg jajko, jogurt chudy i witaminki dla emerytów. W sumie zjada ok 600g gotowanego, suchego dostawala 280g
dla porównania Tygra zjada gotowanego ok 1,5 kg i jest chuda

Kitka20 - ogonki są boskie ale bola (nie psa tylko właściciela) :)

Posted

[quote name='tygra']witaneczko :)
łądny banerek Eria mi zrobiła ?
bo mnie się bardzo podoba :)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]banerek śliczny...
kurcze nie wiem jak odchudza się psiaczki w podeszłym wieku ...moze karma senior....ale chyba ząbki już nie takie :razz:...kurcze dlaczego ten czas tak szybko mija.....[/B][/I][/COLOR][/FONT]