Jump to content
Dogomania

Przejechał i uciekł -Kropka cierpiała!!! ALE JUŻ MA DOM :) !!!!!

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto pomoże w ogłoszeniach???

Kropka przebywa w pomieszczeniu, tak mniej więcej na przeciwko łazienki. Boi się wyjść, choć dwór bardzo jej się podobał. Nie potrafi chodzić na smyczy :(

Ale ona do ciepłej budy nadawałaby się idealnie !!!!

Tekst do ogłoszeń:
Kropka to bardzo fajna roczna miniaturka owczarka niemieckiego. Została potrącona przez samochód w wyniku czego miała obustronne złamanie szczęki. Sunia była bezdomna, więc trafiła do schroniska dla zwierząt. Jest już po operacji, a jej stan jest bardzo dobry....
Szukamy dla niej domu, ponieważ nie może ona utknąć w schronisku. Jest bardzo ufna, łagodna do psów i ludzi. To jeszcze młody psiak, całe życie przed nią!!!
Sunia niestety nie potrafi chodzić na smyczy...no cóż, przyszły właściciel będzie mógł się czymś wykazać :)
Tak czy tak, Kropka będzie potrafiła tyle, ile będzie w stanie nauczyć ją przyszły opiekun!!!
Kropka mogłaby również zamieszkać w ciepłej budzie ze stałą możliwością wychodzenia na podwórko.

Sunia znajduje się w Radomiu. Możliwa jest pomoc w zawiezieniu jej do nowego domu.

Tel w sprawie adopcji: 694 180 178

Posted

[quote name='Monday']Kto pomoże w ogłoszeniach???

Zasponsoruję Kropeczce ogłoszenia u Koosiek na bazarku dla Maksia Otwockiego: http://www.dogomania.pl/threads/193097-OGŁOSZENIA-2-serie-po-30-60-ogłoszeń-za-12-zł!-Dla-Maksa-do-4.10. Taka jest słodka. A te kury... co miało biedactwo jeść? Kurę łatwo upolować, a to mały i jeszcze bardzo młody piesek. Może się jeszcze wszystkiego nauczyć, smyczy też. I zapomnieć o kurach, jak dostanie jeść i będzie pilnowana. Jako dziecko miałam takiego pieska, co luzem sobie biegał po okolicy (kto tam wtedy smyczy używał na peryferiach W-wy!) i dusił kury u mojej koleżanki, zresztą :evil_lol:. Wcale nie z głodu, taki instynkt. Odzwyczailiśmy go, jak nam o tym powiedzialno. A potem, już jako całkiem dorosły pies przeniósł się z nami do samego centrum i przyzwyczaił do smyczy, regularnych spacerów i w ogóle stał się mieszczuchem totalnym. Kropeczkę na pewno też można wielkopaństwa nauczyć, jak się jej poświęci czas i da poczucie bezpieczeństwa. ;)

Zapraszam na książkowy bazarek dla wspomnianego Maksia, bo nie ma chłopak deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/193097-OGŁOSZENIA-2-serie-po-30-60-ogłoszeń-za-12-zł!-Dla-Maksa-do-4.10

Posted

[quote name='Monday']Przeogromnie dziękuję :)
Tekst jest w pierwszym poście, mail do zatwierdzania mój: [email protected]
Zdjęcia chyba te zielone powyżej najlepsze....
Dziękuję :)

Zgłosiłam ten mail też do dodania w ogłoszeniach. Jak nie można, to zgłoś to, proszę, na wątku ogłoszeniowym http://www.dogomania.pl/threads/193097-OGŁOSZENIA-2-serie-po-30-60-ogłoszeń-za-12-zł!-Dla-Maksa-do-4.10?p=15469576&posted=1#post15469576, bo pośrednictwo zawsze trwa dłużej. Ogłoszenie i zdjęcia skopiowałam, tylko tytuł dodałam od siebie "Przytul Kropkę..."

Co to znaczy "do zatwierdzania"?

Posted

wawer napisał(a):

Co to znaczy "do zatwierdzania"?

Na niektórych stronach trzeba zatwierdzić ogłoszenie klikając na link, który przysyłany jest w mailu. Niektórzy robiąc ogłoszenia bazarkowe nie tracą już czasu na aktywację ogłoszeń, tylko proszą o mail który ma się pojawic w ogłoszeniu, a jednocześnie zatwierdzi wszystkie linki jakie mu przyjdą....

Posted

Ja z Kropką byłam na spacerze w sobote...Wzięłam ją na ręce. Mała sie boi...Nie umie chodzić na smyczy. Ucieka pod drzewa. Trzeba z nią popraciować i będzie super.

Posted

Kropkę dziś wyprowadziła. Nadal przebywa w szpitalu. Widać, ze lepiej się czuje. W zeszłą sobotę uciekała. Teraz dała sie bardzo ładnie wyprowadzić. Tylko raz chciała sie schować pod drzewo. Postępy widać. Trzeba tylko bardzo uważać na jej pyszczek.

Posted

Cleo2008 napisał(a):
:-(Mam nadzieje ze nie zapomnieliscie o Kropce? Trzymam za nia kciuki...

Kropka pryebzwa nadal w psim sypitalu. Ma fajnego towaryzsya jamnika. Dyisiaj oboje byli na spacerze.

Posted

[quote name='wawer']Zgłosiłam ten mail też do dodania w ogłoszeniach. Jak nie można, to zgłoś to, proszę, na wątku ogłoszeniowym http://www.dogomania.pl/threads/193097-OGŁOSZENIA-2-serie-po-30-60-ogłoszeń-za-12-zł!-Dla-Maksa-do-4.10?p=15469576&posted=1#post15469576, bo pośrednictwo zawsze trwa dłużej. Ogłoszenie i zdjęcia skopiowałam, tylko tytuł dodałam od siebie "Przytul Kropkę..."

Z dużym opóźnieniem, ale koosiek już zaczęła robić ogłoszenia dla Kropeczki. Na razie wstawiła na gumtree, a przynajmniej tyle napisała w poście 125 na wąku bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/193097-OGŁOSZENIA-dla-Maksa-Zakończony/page13.