pajunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 kto moze mi pomoc nawiazac kontakt z Beata Dorobczynska, troche nam czas ucieka, prosze.:lol: Quote
pajunia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 telefon dostalam, dzieki, tylko dzwonie i dzwonie, i zawsze tylko mail box geschaltet. jak moge Beate zlapac? Zasadzkas, Ty pisalas, ze ew. gdyby sie z Beata nie udalo, to moglabys pomoc? Czy to mozliwe, planujemy wyjazd merlaczki 12 pazdziernika, czyli juz duzo czasu nie ma. Prosze, pomozcie tej malej, dzikiej suni , aby ja przygotowac do domku.:lol: Quote
zasadzkas Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jutro spróbuję namówić kogoś mobilnego, bo ja własnego auta nie mam. Mogę podskoczyć po sunię, zaczipować i zawieźć z powrotem. W czwartek wyjeżdżam, niestety na pare dni. Wracam w niedzielę wieczorem i po poniedziałku w pracy mam pare dni wolnego, jakby co. Czy wystarczy zaczipowanie? Jak ma wyglądać pomoc? Czego potrzebujesz, pajuniu? Aha, potrzebowałabym pieniędzy na czip, bo po prostu nie mam. Sterylizowałam prywatną sunię tydzień temu i jestem spłukana. Quote
Therion Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Żeby wyjechała do Niemiec potrzebny jest czip, paszport i aktualne szczepienie przeciw wsciekliznie. Na koncie AFN psy Kariny maja 150 zł, jesli nie ma funduszy to moze za to to zrobic. Quote
zasadzkas Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Można szczepinie i czip za jednym razem załatwić? Bo jeśli tak, to postaram się z tym autem i już. Kiedy sunia miałaby jechać? Skąd? Quote
Therion Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Tak mozna wszystko zalatwic razem, jesli tylko zdrowa to mozna ja szczepic.Pajunia chyba zna dokladny adres, ja wiem ,ze to Petrykozy pod Warszawa.Pajunia wszystko Ci wyjasni. Quote
zasadzkas Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Adres Kariny to ja już mam. Szczegóły z pajunią jakoś uzgodnimy. Muszę lecieć. Quote
pajunia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Zasadzkas, napisz mi prosze na priwa twoj Numer telefonu ( jesli masz stacjonarny, to bardzo prosze,) zadzwonie i wszystko omowimy. Karina mowila, ze one sa juz szczepione. Co prawda na przekroczenie granicy potrzebna tylko wscieklizna, i to 21 dni przed przekroczeniem granicy, ale dla mnie jeszcze wazniejsze sa szczepienia na wirusowki. Aby czegos nie przywlec. Napisz Zasadzkas i dzieki. Quote
Therion Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Co tam słychac udało sie wszystko uzgodnic ? Quote
Therion Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Podnosze jeszcze matka suczek czeka na dom. Quote
zasadzkas Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Nie udało mi się dziś i jutro więc za tydzień, jak wrócę z Krakowa. Tak to jest nie mieć własnego auta, niestety. Beata, a jakby co, to może byśmy się zmówiły razem? Tzn. ja w skiercach umówię weta, tu chyba z 25km od Kariny, tak około. Jutro jeszcze ponegocjuję cenę z wetem. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dobra, tylko daj znac wczesniej ( telefonicznie albo na gg 9314068 ) bo u mnie w tygodniu to krucho z czasem, najlepiej sobota 14. Quote
pajunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 bardzo Was prosze, zalatwcie to jak najszybciej, w przyszlym tygodniu kolo srody lub czwartku, sunia ma jechac, a jeszcze nie wiadomo, czy jest juz na wscieklizne zaszczepiona. Boje sie, ze w przyszly wtorek bedzie za pozno. Czy naprawde nikt nie moglby w tym tygodniu tego zalatwic? Bardzo was prosze, tak dlugo ona juz na ten domek czeka. Niech ten naprawde dobry domek jej kolo nosa nie przejdzie. Szkoda suni, a ja strace wiarygodnosc. Bardzo was prosze. Zalatwcie to jeszcze w tym tygodniu.:modla: :modla: :modla: Quote
zasadzkas Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Okej, w przyszły wtorek 10 października jedziemy. Wszystko załatwiłam. Będę musiała obrócić po psa, przywieźć i zawieźć, w sumie 4 razy. To mój wkład. Koszt chipa 80 złoty plus 51 paszport, muszę poprosić. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jak chcesz na reszte to wyslij mi na maila w profilu numer konta . Buziaki ps. Pajunia spoko ;) Quote
pajunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [SIZE="5"][COLOR="Red"]Dziewczyny, ja Was do konca zycia bede kochala (platonicznie:evil_lol: ) Jestecie najcudowniejsze pod sloncem. Dzieki:lol: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
Therion Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja tez, wiadomo cos odnosnie domu dla matki suczek, bo chyba tylko ona bez domu. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pajunia, my Cię też kochamy :) Zasadzkas dasz ten numer konta czy bedziesz zbierać materiały wtórne ? Quote
Therion Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zapytajcie przy okazji Karine , na co przeznaczyc te 150 zł z AFN, ktore maja jej psiaki . Quote
Agata Hanel Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Dzisiaj znalazłam w gazecie "Mój pies" ogłoszenie o merlakach w dziale psy do adopcji. Wystawione są wszystkie trzy suczki, ale chyba została się tylko mama dziewczynek, prawda? Quote
pajunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Chyba tak i to chyba tez nie calkiem wiadomo, gdyz kontakt z Karina jest bardzo utrudniony i nie wiadomo, czy Sonia tez jeszcze jest. Quote
Recommended Posts