Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny ja chyba troche przesadzilam z tym plakatem, jesli on ma isc do rozwieszenia:oops::lol:

[url]http://img205.imageshack.us/my.php?image=plakatmerleva1.jpg[/url]

Zaraz wymysle cos "mniej" ;)

Pozdrawiam

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]majafaja[/B] - collie z W-wy ma dom. reszta - nie wiem.
[B]Schizo[/B] - plakat extra! :diabloti: Mnie się bardzo podoba:) Ale jak "dla ludzi" to może faktycznie stworzyć coś "mniej"..;)

Posted

To już 3 aukcja na allegro. Jak zwykle zawsze tak samo: duże zainteresowanie, kilku obserwujących i nic. Piszą do mnie, zadają pytania . Odpowiadam w miarę możliwości, ale i tak ostatecznie muszę odsyłać ludzi, żeby dzwonili bezpośrednio do Kariny. Jednak sporo osób sygnalizuje, że nie może się do Kariny dodzwonić. Ja poszę ich o cierpliwość, żeby się nie zniechęcali i próbowali do skutku. Proszę aby próbowali o każdej porze, nawet wieczorem, ale tak naprawdę nie wiem ile z tych osób nie daje za wygraną. Być możre ten utrudniony kontakt też jest powodem tak długiego poszukiwania domków. Czy ktoś potrafi coś sensownego zaproponować?

Posted

daj moze tez numer do kogos innego, bo to faktycznie kiepsko.... tylko jesli ktos jest naprawde zdecydowany, to tak szybko nie rezygnuje.

trzeba by zanlezc jeszcze kogos, inna osobe kontaktowa

Posted

Z drugiej strony też wychodzę z założenia, że jak komuś bardzo zależy to będzie próbować do skutku. Dowodem na to jest Pan, który najpierw napisał do mnie,że za skarby nie może się dodzwonić (nikt nie odbiera) a potem triumfalnie napisał, że się udało i szczeniak już jest u niego (tu chodzi o i innego szczeniaka, ale też od Kariny).

Wiele osób nie dzwoni, tylko najpierw pisze maile. Potrzebowalibyśmy kogoś kto ma stały kontakt z Kariną, dostęp do internetu i byłby w stanie odpowiadać na maile , odbierałby telefony. Jednym słowem taka dobrze poinformowana "skrzynka kontaktowa" nam potrzebna. Choć ostateczne decyzje i tak pewnie podejmuje Karina

Posted

[quote][quote name='majafaja'][B]Gajax!!! KTORY ma dom?[/B] bo tam sa 2 zdjecia - jeden w lesie, a drugi lezacy, taki smutny, oba sa czarne ?????[/quote][/quote]
????????????? tricolor, lezacy, smutny ma juz domek?? czy potrzeba tymczas?

z tego forum [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19216[/url]

Posted

Majafaja - po pierwsze forum jest jedno - dogomania, są tylko 2 wątki;) collie, który ma dom to ten psiak (wg mnie jedyny opisany jako collie z W-wy, ale może już przyślepłam do końca:roll: )
[img]http://img394.imageshack.us/img394/2128/kolak1sv.jpg[/img]

A na przyszłość - naprawdę nie musisz kilka razy powtarzać swoich pytań;)

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']ja mam takie numery telefonów :
Karina 695 874 835 / 509 507 704
Roberta nie mam.[/quote]

Ja z kolei do Kariny mam tylko nr 509 507 704-i kontakt z Kariną miałam zawsze z tego nr tel.
Natomiast nr tel Roberta dostałam od Kariny.
Mogę dopisać do aukcji ten nr 695 874 835 tylko czy to na pewno aktualny nr? Kontaktowałaś się z Kariną dzwoniąc lub pisząc sms-a na ten nr?