Mika31 Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 a ja zajrzę i powiem piękna fotka obiekt na fotce jeszcze śliczniejszy Quote
JamniczaRodzina. Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Poszczęściło się tobie szczotkowy rozbójniczku trafiłeś do kochającej rodzinki ktora ma wielkie serce gdyby nie oni pewnie byś mieszkal dalej w schroniskowym boksie Quote
werenn Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Okazuje się, że Grafi potrafi szczekac! Wcześniej tylko warczał Quote
Celina12 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Śliczny jesteś....wiercipiętka z tego co czytam jesteś. Całuski ślemy Quote
werenn Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 chyba zamiast jamnika mam chomika wszystko co znajdzie zanosi na swoje posłanie - już znaleźliśmy tam kabelek od głośnika, długopis, paczkę chusteczek, moją bluzkę... o pluszakach nie wspomnę. Wszystkie zagarnął dla siebie i bardzo ich broni Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Najlepsze życzenia Świąteczne, zanućmy razem... (życzenia i kolęda w załączniku) http://ising.pl/kartki-swiateczne/ce1287634c31f0919be1 * * * * * * * * Quote
werenn Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 dziękujemy za życzenia A Grafi nie popisał się w święta... pogryzł psa mojej siostry. A to mikropiesek ważący 1,5 kilo... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 dziękujemy za życzenia A Grafi nie popisał się w święta... pogryzł psa mojej siostry. A to mikropiesek ważący 1,5 kilo... Ło Jesoo, to dopiero się chłopak popisał... nieco to przykre... A jak Maluszek? Wszystko dobrze? Quote
werenn Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 na szczęście dobrze, choć strasznie krzyczał ale rzuciłam się na pomoc i zostałam pogryziona przez oba, zanim się zorientowały, że gryzą mnie Grafi został karnie zamknięty w pokoju, a Frodo się uspokoił dopiero po naszym wyjeździe Quote
Sarunia-Niunia Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 na szczęście dobrze, choć strasznie krzyczał ale rzuciłam się na pomoc i zostałam pogryziona przez oba, zanim się zorientowały, że gryzą mnie Grafi został karnie zamknięty w pokoju, a Frodo się uspokoił dopiero po naszym wyjeździe Aaaa, to Wy byliście gośćmi?! To ja myślałam, że Grafi zaatakował u siebie w domu, na swoim terytorium... No to nieźle potraktował Gospodarza, nooo .... MA chłopaczyna charakter .... Pozdrawiam Was i zostawiam życzenia samego dobra na Nowy 2016 Rok Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję... W te piękne i jedyne w roku chwile chcę złożyć Wam najlepsze życzenia;zdrowych, radosnych dni i tylko szczęścia w Nowym 2016 Roku Bernadka, Korunia, Nerunio, Maxiulinek, Tinusia, Gajunia i Killerek :) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2016 Posted February 14, 2016 Ale Słodziaczek !!!!!!!! Spacerek się udał, uszy fruwały w powietrzu i co? I padło się dzieciaczkowi po spacerku, uff Quote
werenn Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 jak przyjdzie prawdziwa wiosna to uporządkuje mu się trochę tego sierściucha może nawet zrobimy go na "sznaucera" ;-) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 Fajnie wygląda mały rozbojnik :) Quote
anica Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Zaglądam z życzeniami ,Wiosennych Świąt Wielkanocnych, spędzonych z rodziną i bliskimi, smacznego jajka i oczywiście mokrego Dyngus Quote
werenn Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 dziękujemy za życzenia i oczywiście rowniez życzymy Wesołych Swiąt Quote
Recommended Posts