Jump to content
Dogomania

Dwa szczeniaki znalezione w lesie.Spedza zycie w schronisku?Szukamy domu...

Recommended Posts

Posted

okej zaraz podeśle to angielski ;)Tylko nieśmiej sie ze mnie jak nie bedzie w temacie...Bo ja nie znam jezyka tylko widze ze przyszło z odpowiedzi na niego...

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to Aga i Suzi miały niezły ubaw , Omega prowadza swojego brata na spacer ,trzymając smycz w zębach, ten sie opiera ale Omega nie odpuszcza. Jej nauka idzie szybko. Alfikowi generalnie troszkę bojaźliwemu, nieśmiałemu ta nauka idzie gorzej. Ale opiekunka jest cierpliwa .Obroże na szyjach i dyndają smyczki . Ewa

• 4 weeks later...
Posted

Już widać pomiędzy rodzeństwem różnice ; Alfik staje sie większy,wyższy , potężniejszy ale oba kręcą młynki radości jak się wchodzi na ich wybieg , wpdaja za nami do pomieszczenia gdzie jedza i śpią ale dalej... zatrzymują się jak zaczarowane. Tak je nauczyła opiekunka. Niestety ostatnio w natłoku pracy dosyć malo czasu im poświecamy. Ach jakby tu przydali się wolontariusze ... Ewa

Posted

Mocno zaciskajmy kciuki bo być może Alfik będzie miał domek i wędrówki po górach , ale nie zapeszajmy. Czekamy na ostateczną decyzję. Z młodzieży w kolejce po swoją szansę czekają ; Omega, Sony i Fargo-Filipek. Bo Koffi się poszczęściło - jedzie do...Szwajcarii :) Ewa

Posted

Alfik w nowym domku ( mieszkaniu ) w Szwajcarii z Panem wielkim miłośnikiem górskich wycieczek. Nasz chlopak takie duże dziecko, niesmiały boi się wyjśc z mieszkania a schody to jakis potwór. Pan spokojny dla niegio wazne " pies mnie nie gryzie jest ok " . No to teraz Omega a jaka ona była na nas zła, obrażona ja wrócilismy ; obszczekała, postawiła irokeza i patrzyła wilkiem ba nawet na swoja opiekunkę jest obrazona i wyraźnie szuka brata. Miejmy nadzieje, że i Ona wreszcie znajdzie swój dom swojego Pan czy Panią. Ewa

• 3 weeks later...
Posted

Co to znaczy "nie chciala wydac psiakow do Szwajcarii"? Aldira chyba niedokładnie czytałaś wątek .
Pojechał tylko Alfik, bo dla niego znalazl sie dom. Opiekunka, ktora w schronisku zajmuje się psami o niczym tutaj nie decydowala. Jak znajdzie sie dom dla Omegi - w Polsce lub za granicą, to też wyjedzie /Agnieszka

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...