Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']to ja jestem ciekawa kiedy dostane potwierdzenie że mój resCACIB po Dessie z Kielc przeszedł w cały CACIB :D[/QUOTE]
Może byc tak, że dostaniesz karteczkę z Cacib'em, a może być i tak, że wogóle jej nie dostaniesz.
Na Twoim miejscu nie czekałabym. Zanotowac, zebrac 4 CACIBT zgodnie z wymogami i pisać do ZG...

Pzdr.

Posted

Jak ja wysylalam wniosek o intera dla Ravcia to mialam chyba tylko jedna kartke w domu ;)
Liliana res.CACIB z Poznania przyszedl jakos pol roku pozniej, jako przeksztalcenie na CACIB i... to tez jedyna karteczka jaka mamy :D
Mysle, ze one nie sa wcale istotne ;)
Z Rumunskiej wystawy z 2008, nie mamy zadnego potwierdzenia otrzymania CACIBa, a na Dyplomie Intera, obie tamtejsze wystawy są napisane.

Posted

[quote name='Talagia']Jak ja wysylalam wniosek o intera dla Ravcia to mialam chyba tylko jedna kartke w domu ;)
Liliana res.CACIB z Poznania przyszedl jakos pol roku pozniej, jako przeksztalcenie na CACIB i... to tez jedyna karteczka jaka mamy :D
Mysle, ze one nie sa wcale istotne ;)
Z Rumunskiej wystawy z 2008, nie mamy zadnego potwierdzenia otrzymania CACIBa, a na Dyplomie Intera, obie tamtejsze wystawy są napisane.[/QUOTE]
Otóż to.
Ja wcale nie czekam na te kartki...

Pzdr.

Posted

Tak o te karteczki z CACIB-ami nie ma co się martwić ;)
Wysyłając na Intera (a już 3 dyplomy mam) zawsze miałam w domu 1-2 kartki.
Z Warszawy przekształcenie res.CACIB dostałam po 1,5 roku :oops: Inną kartkę dostałam też prawie 2 lata po wystawie... a większości i tak nie mam, a dyplomy dawno już w domu!
Tak więc nie wiem po co w ogóle wysyłają te kartki :shake:

Posted

Czy ktoś się orientuje, czy w podanym terminie "1 rok + 1 dzień" pomiędzy pierwszym a ostatnim CACIB-em, zakładając że pierwszy CACIB otrzymało się 1 stycznia 2010 to czy ostatni terminowy CACIB może być zdobyty już 1 stycznia 2011 czy 2 stycznia 2011 ???
Bo dochodza mnie rozbieżne interpretacje tego "1 dnia".

Posted

[quote name='aneta']Czy ktoś się orientuje, czy w podanym terminie "1 rok + 1 dzień" pomiędzy pierwszym a ostatnim CACIB-em, zakładając że pierwszy CACIB otrzymało się 1 stycznia 2010 to czy ostatni terminowy CACIB może być zdobyty już 1 stycznia 2011 czy 2 stycznia 2011 ???
Bo dochodza mnie rozbieżne interpretacje tego "1 dnia".[/QUOTE]

musi byc zdobyty 2 stycznia

Posted

Dotarł nareszcie :multi: (oczywiście w całości tylko skaner za mały ;))

[URL="http://img546.imageshack.us/i/dirkeecie001.jpg/"][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/6358/dirkeecie001.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ja dzisiaj, w końcu, zebrałam się i wysyłałam podanie o wydanie dyplomu :) Teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać na 'legalizację' tytułu ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Mam pytanie. Czy jest możliwe zrobić Interchampionat na samych res.CACIBach ?[/QUOTE]

[quote name='Darianna']jeśli te resy przechodzą w pełne to chyba tak?[/QUOTE]
Tak.
Jedynym warunkiem jest to, aby te r.CACIB'y przeszły w pełne CACIB'y:)

Pzdr.

Posted

Witam, tak się zaczytuję w tym dziale ale nie doszłam do pewnych informacji:(...chciałam mojej psince zrobić Intera, ale jak? Dopiero zaczęłam jeździć na wystawy, pierwszy wniosek CACIB uzyskała psina w lipcu itd., teraz czekam na poł roku aby dokończyć Champ PL ale czy mając Championat Polski będę mogła wystawiać je w klasie championów na wystawach zagranicznych czy ten ukończony Championat nie ma znaczenia za granicami Polski i będziemy tak czy siak startować w klasie otwartej? Dajcie znać:)

Posted

[quote name='Ganzi']Witam, tak się zaczytuję w tym dziale ale nie doszłam do pewnych informacji:(...chciałam mojej psince zrobić Intera, ale jak? Dopiero zaczęłam jeździć na wystawy, pierwszy wniosek CACIB uzyskała psina w lipcu itd., teraz czekam na poł roku aby dokończyć Champ PL ale czy mając Championat Polski będę mogła wystawiać je w klasie championów na wystawach zagranicznych czy ten ukończony Championat nie ma znaczenia za granicami Polski i będziemy tak czy siak startować w klasie otwartej? Dajcie znać:)[/QUOTE]

Jeżeli psina ukończy Championat Polski to wszędzie może startować z klasy championów :)

Posted

Dziękuję za odpowiedź, ale jeszcze chciałam się dopytać czy z waszego doświadczenia wystawowego za granicami Polski lepiej jest wystawiać psinę w klasie championów czy otwartej?

Posted

[quote name='Ganzi']Dziękuję za odpowiedź, ale jeszcze chciałam się dopytać czy z waszego doświadczenia wystawowego za granicami Polski lepiej jest wystawiać psinę w klasie championów czy otwartej?[/QUOTE]
A to już sama musisz zdecydować...:)

Pzxdr.