Darianna Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 to ja jestem ciekawa kiedy dostane potwierdzenie że mój resCACIB po Dessie z Kielc przeszedł w cały CACIB :D Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Darianna']to ja jestem ciekawa kiedy dostane potwierdzenie że mój resCACIB po Dessie z Kielc przeszedł w cały CACIB :D[/QUOTE] Może byc tak, że dostaniesz karteczkę z Cacib'em, a może być i tak, że wogóle jej nie dostaniesz. Na Twoim miejscu nie czekałabym. Zanotowac, zebrac 4 CACIBT zgodnie z wymogami i pisać do ZG... Pzdr. Quote
Darianna Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 napisałam do nich wniosek o przekształcenie. Jak kartka nie dojdzie do ukonczenia intera to bede sie wtedy martwic :) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jak juz będziesz miała tubę i dyplom w domu, to czym tu się martwić? Że jakas karteczka nie dotarła do Was...? Odpuść... Pzdr. Quote
Talagia Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jak ja wysylalam wniosek o intera dla Ravcia to mialam chyba tylko jedna kartke w domu ;) Liliana res.CACIB z Poznania przyszedl jakos pol roku pozniej, jako przeksztalcenie na CACIB i... to tez jedyna karteczka jaka mamy :D Mysle, ze one nie sa wcale istotne ;) Z Rumunskiej wystawy z 2008, nie mamy zadnego potwierdzenia otrzymania CACIBa, a na Dyplomie Intera, obie tamtejsze wystawy są napisane. Quote
Asiaczek Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Talagia']Jak ja wysylalam wniosek o intera dla Ravcia to mialam chyba tylko jedna kartke w domu ;) Liliana res.CACIB z Poznania przyszedl jakos pol roku pozniej, jako przeksztalcenie na CACIB i... to tez jedyna karteczka jaka mamy :D Mysle, ze one nie sa wcale istotne ;) Z Rumunskiej wystawy z 2008, nie mamy zadnego potwierdzenia otrzymania CACIBa, a na Dyplomie Intera, obie tamtejsze wystawy są napisane.[/QUOTE] Otóż to. Ja wcale nie czekam na te kartki... Pzdr. Quote
duzebzium Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tak o te karteczki z CACIB-ami nie ma co się martwić ;) Wysyłając na Intera (a już 3 dyplomy mam) zawsze miałam w domu 1-2 kartki. Z Warszawy przekształcenie res.CACIB dostałam po 1,5 roku :oops: Inną kartkę dostałam też prawie 2 lata po wystawie... a większości i tak nie mam, a dyplomy dawno już w domu! Tak więc nie wiem po co w ogóle wysyłają te kartki :shake: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Tez mnie to trochę zastanawia, po co sa te karteczki... Ale widocznie ktoś mądrzejszy ode mnie je wymyślił...;) Pzdr. Quote
aneta Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Czy ktoś się orientuje, czy w podanym terminie "1 rok + 1 dzień" pomiędzy pierwszym a ostatnim CACIB-em, zakładając że pierwszy CACIB otrzymało się 1 stycznia 2010 to czy ostatni terminowy CACIB może być zdobyty już 1 stycznia 2011 czy 2 stycznia 2011 ??? Bo dochodza mnie rozbieżne interpretacje tego "1 dnia". Quote
sachma Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 wydaje mi się że 2 stycznia - 1 stycznia mija równo rok... Quote
Iwax Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='aneta']Czy ktoś się orientuje, czy w podanym terminie "1 rok + 1 dzień" pomiędzy pierwszym a ostatnim CACIB-em, zakładając że pierwszy CACIB otrzymało się 1 stycznia 2010 to czy ostatni terminowy CACIB może być zdobyty już 1 stycznia 2011 czy 2 stycznia 2011 ??? Bo dochodza mnie rozbieżne interpretacje tego "1 dnia".[/QUOTE] musi byc zdobyty 2 stycznia Quote
Toller Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 dziś wysłałam o CIBa; ostatni CACIB z Komarna, z października - zobaczymy :D Quote
weszka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Dotarł nareszcie :multi: (oczywiście w całości tylko skaner za mały ;)) [URL="http://img546.imageshack.us/i/dirkeecie001.jpg/"][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/6358/dirkeecie001.jpg[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 No, brawo-brawo!!! My jeszcze czekamy... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Mam pytanie. Czy jest możliwe zrobić Interchampionat na samych res.CACIBach ? Quote
Darianna Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 jeśli te resy przechodzą w pełne to chyba tak? Quote
KW. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja dzisiaj, w końcu, zebrałam się i wysyłałam podanie o wydanie dyplomu :) Teraz pozostaje tylko cierpliwie czekać na 'legalizację' tytułu ;) Quote
Asiaczek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='panienkabubu']Mam pytanie. Czy jest możliwe zrobić Interchampionat na samych res.CACIBach ?[/QUOTE] [quote name='Darianna']jeśli te resy przechodzą w pełne to chyba tak?[/QUOTE] Tak. Jedynym warunkiem jest to, aby te r.CACIB'y przeszły w pełne CACIB'y:) Pzdr. Quote
Ganzi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Witam, tak się zaczytuję w tym dziale ale nie doszłam do pewnych informacji:(...chciałam mojej psince zrobić Intera, ale jak? Dopiero zaczęłam jeździć na wystawy, pierwszy wniosek CACIB uzyskała psina w lipcu itd., teraz czekam na poł roku aby dokończyć Champ PL ale czy mając Championat Polski będę mogła wystawiać je w klasie championów na wystawach zagranicznych czy ten ukończony Championat nie ma znaczenia za granicami Polski i będziemy tak czy siak startować w klasie otwartej? Dajcie znać:) Quote
panienkabubu Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='Ganzi']Witam, tak się zaczytuję w tym dziale ale nie doszłam do pewnych informacji:(...chciałam mojej psince zrobić Intera, ale jak? Dopiero zaczęłam jeździć na wystawy, pierwszy wniosek CACIB uzyskała psina w lipcu itd., teraz czekam na poł roku aby dokończyć Champ PL ale czy mając Championat Polski będę mogła wystawiać je w klasie championów na wystawach zagranicznych czy ten ukończony Championat nie ma znaczenia za granicami Polski i będziemy tak czy siak startować w klasie otwartej? Dajcie znać:)[/QUOTE] Jeżeli psina ukończy Championat Polski to wszędzie może startować z klasy championów :) Quote
aneta Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dyplom dorosłego championa daje ci prawo do wystawiania w kl. championów bez względu na to jakiego kraju masz championat i w jakim kraju wystawiasz. Quote
Ganzi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dziękuję za odpowiedź, ale jeszcze chciałam się dopytać czy z waszego doświadczenia wystawowego za granicami Polski lepiej jest wystawiać psinę w klasie championów czy otwartej? Quote
aneta Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Różnie to bywa ;) Moja dostała CACIB-y w pośredniej i championów :) Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Ganzi']Dziękuję za odpowiedź, ale jeszcze chciałam się dopytać czy z waszego doświadczenia wystawowego za granicami Polski lepiej jest wystawiać psinę w klasie championów czy otwartej?[/QUOTE] A to już sama musisz zdecydować...:) Pzxdr. Quote
Recommended Posts