Irviers Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [LEFT]Mam pytanie- czy jesli mamy res CACIBY na prawach CACIBA- to czy ja muszę coś zrobić zeby te resy zamienic na CACIBY? Czy poprostu po uzyskaniu ostatniego CACIBA- wysylam wszystkie potrzebne wnioski do ZK i juz oni we własnym zakresie zamieniają mi te resy? [/LEFT] Quote
karenina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='MartaReksKiwi'][LEFT]Mam pytanie- czy jesli mamy res CACIBY na prawach CACIBA- to czy ja muszę coś zrobić zeby te resy zamienic na CACIBY? Czy poprostu po uzyskaniu ostatniego CACIBA- wysylam wszystkie potrzebne wnioski do ZK i juz oni we własnym zakresie zamieniają mi te resy?[/LEFT] [/quote] Wysyłasz do FCI prosbe o zamiane rezerw na pelen CACIB podajac wystawe, dane swojego psa i psa który wziął pełne CACIBy. Ja wysyłałam kiedys mailem, ale teraz niby chca poczta. Sprobuj maila wysłac do Geraldine Ver cos tam, podawałam chyba 2 strony wczesniej maila do niej. Quote
karenina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Poniewaz wydawało mi sie, ze cos długo czekam na tego ostatnio złozonego INTera ( wysłałam kwity 2 lipca) napisałam do FCI I ... Dyplom wysłali 13 sierpnia. Kiedys podłoze bombe pod naszą pocztę, znowu ukradli korespondencje pewno :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
karenina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Mam, mam, jest!! Moja charciczka Eledi Grace Hadria di Forum Romanum jest oficjalnie INTerchampionką :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ha! Super wiadomość, GRATULACJE!!! Pzdr. Quote
Martyna Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='karenina']Poniewaz wydawało mi sie, ze cos długo czekam na tego ostatnio złozonego INTera ( wysłałam kwity 2 lipca) napisałam do FCI I ... Dyplom wysłali 13 sierpnia. Kiedys podłoze bombe pod naszą pocztę, znowu ukradli korespondencje pewno :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:[/quote] ech ja juz ponad pol roku czekam na dyplom, podobno wyslali do mnie 13.03 ;-) na szczescie maja mi wyslac duplikat ;-) ciekawe czy dojdzie :D aaa w miedzy czasie skonczylam intera z Tijaczkiem :D Quote
Ventora Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Witam, Moja sunia na wystawie we Wrocławiu dostała res.Cacib Suczka która dostała Cacib spełniła wymagania na tytuł interchampiona ale od lutego tego roku czeka na dyplom. Czy w tej sytuacji jeśli napiszę prośbe o zmianę res,Caciba na Cacib będzie on uznany?? Czy znajdę gdzieś taki formularz??? Pozdrawiam Patrycja Quote
panienkabubu Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Pisaliście gdzieś, że czekacie na potwierdzenie CACIBów.. Moja suka ma już trzy, w tym pierwszy zdobyty w Rzeszowie w lutym 2008. Czy mam czekać na jakieś potwierdzenie? Bo na razie to nie mam nic :hmmmm: Quote
McDzik Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Pisać - nasza Centi też w Rzeszowie w lutym 2008 dostała CACIBa i sami wysłali po wystawie takie potwierdzenie! Quote
panienkabubu Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ale gdzie pisać ?:hmmmm::evil_lol: Quote
McDzik Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hm, do związku rzeszowskiego? To związek rzeszowski to przysłał, bo wiem, że ona ma jeszcze inne potwierdzenia cacibów i każdy związek osobno w kopercie wszystko wysyłał sam z siebie z taką karteczką jeszcze z napisaem CACIB a tło jest identyczne jak tlo dyplomu interchampiona - stąd mi się zapamiętało, że coś takiego w ogole dosłali, tak to bym nawet na to uwagi nie zwróciła, hmm.... Quote
maga18 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Ventora']Witam, Moja sunia na wystawie we Wrocławiu dostała res.Cacib Suczka która dostała Cacib spełniła wymagania na tytuł interchampiona ale od lutego tego roku czeka na dyplom. Czy w tej sytuacji jeśli napiszę prośbe o zmianę res,Caciba na Cacib będzie on uznany?? Czy znajdę gdzieś taki formularz??? Pozdrawiam Patrycja[/QUOTE] Twoj res.CACIB jest na prawach CACIB`a i nic nie musisz pisać, w FCI sami "do tego dojdą" ;) Tak więc pozostaje Ci czekać, aż pocztą dostaniesz karteczkę CACIB`a... jak nie to tez nie szkodzi (patrz poniżej) I oczywiście gratuluje :) [quote name='panienkabubu']Pisaliście gdzieś, że czekacie na potwierdzenie CACIBów.. Moja suka ma już trzy, w tym pierwszy zdobyty w Rzeszowie w lutym 2008. Czy mam czekać na jakieś potwierdzenie? Bo na razie to nie mam nic :hmmmm:[/QUOTE] E tam :eviltong: Ja na 4 zdobyte CACIB`y dostałam tylko 1 potwierdzenie :grins: a dyplomik Intera wisi już od dawna, tak więc proponuje olać te potwierdzenia, bo czasami to wina poczty itd. A tak naprawdę to do niczego one nam nie są potrzebne - pisząc prośbe o wydanie dyplomu Intera wymienia się tylko wystawy gdzie zostały zdobyte wnioski CACIB i nic nie trzeba załączać ;) Quote
M&S Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='karenina']Mam, mam, jest!! Moja charciczka Eledi Grace Hadria di Forum Romanum jest oficjalnie INTerchampionką :multi::multi::multi:[/quote] super gratulacje:lol: Quote
blaira Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Pytanie.... Chciałabym wysłać potwierdzenia CACIBów oraz złożyć wniosek na wystawienie interchampionatu, no i moje pytanie do kogo (ZG czy FCI może do oby, byle szybciej :evil_lol:) no i czy jest jakiś wniosek do wypełnienia. pozdr. Quote
Iwa-R Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Też już o tym pisałam, ponoć do ZG jest to droga oficjalna i jedyna. Ja napisałam zwykłe, odręczne pismo. Pozdrawiam Quote
blaira Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Iwa-R']Też już o tym pisałam, ponoć do ZG jest to droga oficjalna i jedyna. Ja napisałam zwykłe, odręczne pismo. Pozdrawiam[/quote] Dzięki :Rose:...biorę się za pisanie Quote
panienkabubu Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 A co jeżeli nie mam potwierdzenia żadnych CACIBów? Jak wysłać wtedy pismo? Quote
Iwa-R Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Napisz na jakich wystawach zdobyłaś CACIB, numer katalogowy. A oni sami sobie sprawdzą. Ja wysyłając pismo nie miałam ani jednego potrwierdzenia. W tej chwili mam dopiero 3, z Rostocku (październik 2007) przyszedł dopiero w tym miesiącu. Pozdrawiam Quote
maga18 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [B]Bubu[/B] odpowiedziałam Ci na Twoje pytanie stronę wcześniej ;) [B][COLOR="Red"]DLA WSZYSTKICH CHCĄCYCH WYSŁAĆ WNIOSEK NA INTERCHAMPIONA UDOSTĘPNIAM SWOJE PISEMKO [/COLOR][/B]:grins: [COLOR="red"][B]---->[/B][/COLOR] [url]http://www.daminet.pl/~ravenq/interchampion.doc[/url] teraz wystarczy zmienic dane i wysłać albo meilem albo pocztą do ZG Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='maga18'] [B][COLOR=Red]DLA WSZYSTKICH CHCĄCYCH WYSŁAĆ WNIOSEK NA INTERCHAMPIONA UDOSTĘPNIAM SWOJE PISEMKO [/COLOR][/B]:grins: [COLOR=red][B]---->[/B][/COLOR] [URL="http://www.daminet.pl/%7Eravenq/interchampion.doc"]http://www.daminet.pl/~ravenq/interchampion.doc[/URL] teraz wystarczy zmienic dane i wysłać albo meilem albo pocztą do ZG Pozdrawiam![/quote] Dzięki za wzór pisemka, ale ja nie dołączam ksera.skanów ocen. Nie widzę takiej potrzeby..... Pzdr. Quote
M&S Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='maga18'][B]Bubu[/B] odpowiedziałam Ci na Twoje pytanie stronę wcześniej ;) [B][COLOR=red]DLA WSZYSTKICH CHCĄCYCH WYSŁAĆ WNIOSEK NA INTERCHAMPIONA UDOSTĘPNIAM SWOJE PISEMKO [/COLOR][/B]:grins: [COLOR=red][B]---->[/B][/COLOR] [URL]http://www.daminet.pl/~ravenq/interchampion.doc[/URL] teraz wystarczy zmienic dane i wysłać albo meilem albo pocztą do ZG Pozdrawiam![/quote] dzięki może w niedługiej przyszłości się przyda ;) Quote
Iwa-R Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Asiaczek']Dzięki za wzór pisemka, ale ja nie dołączam ksera.skanów ocen. Nie widzę takiej potrzeby..... Pzdr.[/quote] Ja również niczego nie dołączałam. Kiedy ich zapytałam (mailem) czy mam wysłać kopie ocen, czy to przyspieszy cokolwiek. Dostałam odpowiedź, że mogę wysłać, ale nie jest to konieczne, a oni i tak muszą poczekać za oficjalnymi wynikami z danej wystawy. Quote
maga18 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja tam lubie mieć więcej roboty i zarówno do championów krajowych jak i do międzynarodowego dołączam wszystko co się da :eviltong: Quote
Recommended Posts