Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dyplom :multi:

[URL="http://img501.imageshack.us/img501/3845/miniom7.jpg"]http://img501.imageshack.us/img501/3845/miniom7.jpg[/URL][/QUOTE]

[COLOR="Purple"][SIZE="6"]Wieeeelgachne gratulacje :multi::multi::multi:.[/SIZE][/COLOR]. Mam nadzieję, że kiedyś też taki dyplomik zawita w mojej skrzynce :eviltong:.

Posted

dzieki za gratki :)

teraz mam dylemat jak sie zglasza Intera na wystawe zeby byl za darmo - np. do jeleniej intery pod warunkiem wystawienia sa za darmo to wysylam zgloszenie, wysylam kopie dyplomu i tyle? :cool3:
jak wystawie to nie płacę, jak nie wystawie to muszę zapłacić, tak?

Posted

[quote name='maga18']dzieki za gratki :)

teraz mam dylemat jak sie zglasza Intera na wystawe zeby byl za darmo - np. do jeleniej intery pod warunkiem wystawienia sa za darmo to wysylam zgloszenie, wysylam kopie dyplomu i tyle? :cool3:
jak wystawie to nie płacę, jak nie wystawie to muszę zapłacić, tak?[/quote]

dokladnie !!

dlatego ja jezdze teraz w 99 % na wystawki ktore maja dla interow znizki lub calkowite zwolnienie z oplat :eviltong:
wiec niech sie np leszno wypcha :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[quote name='AlaNowak']Mooj basek w Krakowie skonczyl intera... Zabieram sie za napisanie do ZG:evil_lol:[/quote]

Gratulacje! Ja, nauczona doświadczeniem pisałabym od razu do Brukseli.

My od listopada czekamy nadal..... :cool1:

Posted

[quote name='Iwa-R']Gratulacje! Ja, nauczona doświadczeniem pisałabym od razu do Brukseli.

My od listopada czekamy nadal..... :cool1:[/quote]
[B]Iwa-R [/B]- Bruksela odsyła do ZG informując Cię jednoczesnie, że taka jest droga "służbowa". Nie słyszałam, aby taka bezpośrednia droga była mozliwa. Ale może ktoś już ją przeszedł? Może napisze, w jakiej sytuacji...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Iwa-R [/B]- Bruksela odsyła do ZG informując Cię jednoczesnie, że taka jest droga "służbowa". Nie słyszałam, aby taka bezpośrednia droga była mozliwa. Ale może ktoś już ją przeszedł? Może napisze, w jakiej sytuacji...
Pzdr.[/quote]

wszyscy moi znajomi ktorzy pisali bezposrednio do FCi zostali odeslani do Warszawy :roll:

Posted

No to może faktycznie taka jest droga oficjalna. W każdym razie teraz.... kiedy teoretycznie mój wniosek tam już czeka, porozumiewam się z nimi mailowo. Dość sprawnie odpisują, choć nie wiem na ile jest prawdą to co odpisują :D
Więc cały czas czekam :roll:

Posted

A ja we wczorajszej poczcie dostałam pismo z FCI. Jak wyjmowałam ze skrzynki, to się z lekka zdziwiłam, bo i cóż takiego może do mnie FCI pisać... W pierwszej chwili to nawet pomyślałam, że jest coś nie tak z CACIB'ami Żelki.

A tu - niespodzianka! Pismo informujące o przyznaniu tytułu Interchampion właśnie dla JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI!!!

A pisałam chyba pod koniec kwietnia po Satu Mare/Rumunia. Wydaje mi się, że się szybko uwinęli!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja we wczorajszej poczcie dostałam pismo z FCI. Jak wyjmowałam ze skrzynki, to się z lekka zdziwiłam, bo i cóż takiego może do mnie FCI pisać... W pierwszej chwili to nawet pomyślałam, że jest coś nie tak z CACIB'ami Żelki.

A tu - niespodzianka! Pismo informujące o przyznaniu tytułu Interchampion właśnie dla JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI!!!

A pisałam chyba pod koniec kwietnia po Satu Mare/Rumunia. Wydaje mi się, że się szybko uwinęli!
Pzdr.[/quote]
Czyli wychodzi na to, że oni mnie w balona robią!! :angryy: