panienkabubu Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Elitesse'] Bubu - tak :eviltong:[/quote] to niesprawiedliwe :eviltong::eviltong: Quote
Basik Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Magda super!!!!!!! gratulacje!!!!!!!! Znam tę radość... Jestem ciekawa, czy uda mi się jeszcze choć raz czekać na list i dyplom.... Quote
simbik Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='maga18']i maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam dyplom :multi: [URL="http://img501.imageshack.us/img501/3845/miniom7.jpg"]http://img501.imageshack.us/img501/3845/miniom7.jpg[/URL][/QUOTE] [COLOR="Purple"][SIZE="6"]Wieeeelgachne gratulacje :multi::multi::multi:.[/SIZE][/COLOR]. Mam nadzieję, że kiedyś też taki dyplomik zawita w mojej skrzynce :eviltong:. Quote
Martyna Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Gratulki :-) [SIZE=1]ja na dyplom dalej czekam :([/SIZE] Quote
Asiaczek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja tez czekam na 2 takie piekne dyplomiki... Wahzirek i Żelka czekają razem ze mna... pzdr. Quote
maga18 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dzieki za gratki :) teraz mam dylemat jak sie zglasza Intera na wystawe zeby byl za darmo - np. do jeleniej intery pod warunkiem wystawienia sa za darmo to wysylam zgloszenie, wysylam kopie dyplomu i tyle? :cool3: jak wystawie to nie płacę, jak nie wystawie to muszę zapłacić, tak? Quote
Elitesse Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='maga18']dzieki za gratki :) teraz mam dylemat jak sie zglasza Intera na wystawe zeby byl za darmo - np. do jeleniej intery pod warunkiem wystawienia sa za darmo to wysylam zgloszenie, wysylam kopie dyplomu i tyle? :cool3: jak wystawie to nie płacę, jak nie wystawie to muszę zapłacić, tak?[/quote] dokladnie !! dlatego ja jezdze teraz w 99 % na wystawki ktore maja dla interow znizki lub calkowite zwolnienie z oplat :eviltong: wiec niech sie np leszno wypcha :evil_lol: Quote
Kamilapon Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 W minioną sobotę mój pimpek skończył w Kijowie intera - zaczynamy wielkie odliczanie :) Quote
maga18 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Elitesse no wlasnie z tym Lesznem to mnie zdziwilo strasznie :) i tam Toffi nie pojedzie :evil_lol: ale do Jeleniej i Wałbrzycha i owszem :) Quote
Anurek Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dołączyłam do grona szczęśliwców :p - wczoraj dostałam tubę a w niej dyplom intera dla mojej labki :multi::multi::multi: Quote
dorotal Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja dostalam wczoraj potwierdzenie CACIB-a z Zagrzebia z marca 2006 roku ;) Quote
AlaNowak Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Mooj basek w Krakowie skonczyl intera... Zabieram sie za napisanie do ZG:evil_lol: Quote
Iwa-R Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='AlaNowak']Mooj basek w Krakowie skonczyl intera... Zabieram sie za napisanie do ZG:evil_lol:[/quote] Gratulacje! Ja, nauczona doświadczeniem pisałabym od razu do Brukseli. My od listopada czekamy nadal..... :cool1: Quote
Asiaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Iwa-R']Gratulacje! Ja, nauczona doświadczeniem pisałabym od razu do Brukseli. My od listopada czekamy nadal..... :cool1:[/quote] [B]Iwa-R [/B]- Bruksela odsyła do ZG informując Cię jednoczesnie, że taka jest droga "służbowa". Nie słyszałam, aby taka bezpośrednia droga była mozliwa. Ale może ktoś już ją przeszedł? Może napisze, w jakiej sytuacji... Pzdr. Quote
Elitesse Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Asiaczek'][B]Iwa-R [/B]- Bruksela odsyła do ZG informując Cię jednoczesnie, że taka jest droga "służbowa". Nie słyszałam, aby taka bezpośrednia droga była mozliwa. Ale może ktoś już ją przeszedł? Może napisze, w jakiej sytuacji... Pzdr.[/quote] wszyscy moi znajomi ktorzy pisali bezposrednio do FCi zostali odeslani do Warszawy :roll: Quote
Iwa-R Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No to może faktycznie taka jest droga oficjalna. W każdym razie teraz.... kiedy teoretycznie mój wniosek tam już czeka, porozumiewam się z nimi mailowo. Dość sprawnie odpisują, choć nie wiem na ile jest prawdą to co odpisują :D Więc cały czas czekam :roll: Quote
panienkabubu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A po zdobyciu 4-ch CACIB'ów jakie pismo pisze się do ZG? Quote
Elitesse Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='panienkabubu']A po zdobyciu 4-ch CACIB'ów jakie pismo pisze się do ZG?[/quote] dokladnie takie jak na CH.Pl. :eviltong: Quote
panienkabubu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Aha :multi: No to już niedługo przyjdzie mi coś takiego wypisać :multi: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Życze Ci tego z całego serca. Oby nastapiło jak najprędzej! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A ja we wczorajszej poczcie dostałam pismo z FCI. Jak wyjmowałam ze skrzynki, to się z lekka zdziwiłam, bo i cóż takiego może do mnie FCI pisać... W pierwszej chwili to nawet pomyślałam, że jest coś nie tak z CACIB'ami Żelki. A tu - niespodzianka! Pismo informujące o przyznaniu tytułu Interchampion właśnie dla JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI!!! A pisałam chyba pod koniec kwietnia po Satu Mare/Rumunia. Wydaje mi się, że się szybko uwinęli! Pzdr. Quote
Iwa-R Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Asiaczek']A ja we wczorajszej poczcie dostałam pismo z FCI. Jak wyjmowałam ze skrzynki, to się z lekka zdziwiłam, bo i cóż takiego może do mnie FCI pisać... W pierwszej chwili to nawet pomyślałam, że jest coś nie tak z CACIB'ami Żelki. A tu - niespodzianka! Pismo informujące o przyznaniu tytułu Interchampion właśnie dla JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI!!! A pisałam chyba pod koniec kwietnia po Satu Mare/Rumunia. Wydaje mi się, że się szybko uwinęli! Pzdr.[/quote] Czyli wychodzi na to, że oni mnie w balona robią!! :angryy: Quote
Recommended Posts