Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malutka Mimi prosi o dom

Mimi jest mała, młoda - ma ok.1 roku, zdrowa i zadbana, jej sierść jest mięciutka w dotyku i ma ciekawe umaszczenie. To psiak niezwykły, o nietuzinkowej urodzie i wspaniałych cechach charakteru. Jest łagodna i przyjazna. Nikt, kto poznał Mimi, nie jest w stanie pojąć dlaczego to niesamowite stworzenie zostało przywiązane do drzewa w lesie, by później trafić do schroniska dla zwierząt. Poszukujemy domu dla Mimi, zostanie oddana tylko w bardzo dobre ręce. Suczka jest odrobaczona i zaszczepiona, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Kontakt.................

Można by jeszcze dopisac coś o jej stosunku do dzieci (?) i innych zwierząt (?) Jeśli była w sobotę na spacerze może któraś z Was zaobserwowała jakieś zachowania w tym zakresie, albo ma pojęcie większe niż ja. Moim zdaniem nadaje się do domu z dziećmi i innymi zwierzętami ale nie jestem tego pewna.

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Malutka Mimi prosi o dom

Mimi jest mała, młoda - ma ok.1 roku, zdrowa i zadbana, jej sierść jest mięciutka w dotyku i ma ciekawe umaszczenie. To psiak niezwykły, o nietuzinkowej urodzie i wspaniałych cechach charakteru. Jest łagodna i przyjazna. Nikt, kto poznał Mimi, nie jest w stanie pojąć dlaczego to niesamowite stworzenie zostało przywiązane do drzewa w lesie, by później trafić do schroniska dla zwierząt. Poszukujemy domu dla Mimi, zostanie oddana tylko w bardzo dobre ręce. Suczka jest odrobaczona i zaszczepiona, przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Kontakt.................

Można by jeszcze dopisac coś o jej stosunku do dzieci (?) i innych zwierząt (?) Jeśli była w sobotę na spacerze może któraś z Was zaobserwowała jakieś zachowania w tym zakresie, albo ma pojęcie większe niż ja. Moim zdaniem nadaje się do domu z dziećmi i innymi zwierzętami ale nie jestem tego pewna.

Tekst świetny!

Mimi lubi Kai siostrę, więc do dzieci raczej ok. A jak mijamy jej boks idąc na spacer to nie szczeka, tylko patrzy więc do zwierząt też ok :)

Posted

Mimi na sterylizacji,pojechała wczoraj razem z suczka Molly.Mimi miała wczoraj chętnych, młode małżeństwo,alle schronisko nie chciało wydać suczki bez zabiegu sterylizacji.Postawa schroniska bardzo mi się podoba.

Posted

Nie Zefirku,państwo zrezygnowali z Mimi.I bardzo dobrze bo byli bardzo niezdecydowani.Mimi jest cudownym psiakiem,trzeba ja pokochać.to niezdecydowanie świadczy tylko o tym,ze dla nich to nie był ten pies.

Posted

Romka napisał(a):
Jeśli nic się nie zmieni,to być może nasza Mimi,będzie miała domek już niedługo...

Mocno trzymam kciuki!!! Taka sunieczka nie powinna być w schronisku!!! Zresztą żaden pies nie powinien :(

Posted

Romka napisał(a):
Przed chwila miałam telefon w sprawie Mimi,kolejny!czy Mimi ma jakies ogłoszenia,bo zainteresowanie duże?

Romka, Ty dziś nic tylko telefony o łowiczaki odbierasz :D :D :D Suuuper :) :) :)
Jakiś sensowny telefon?

Posted

Andzike napisał(a):
Romka, Ty dziś nic tylko telefony o łowiczaki odbierasz :D :D :D Suuuper :) :) :)
Jakiś sensowny telefon?

Tak dzwonili Ci państwo,którzy byli oglądać ją w schronisku...też z Warszawy jak pani chętna na Molly.

Posted

po rozmowie z członkami mojej rodzinki jestesmy zdecydowani zeby ją KOCHAC !

Jeśli spełnimy wymagania i jesli odleglosc do naszego domu to nie przeszkoda to bardzo bysmy chcieli tą Niunię :)

Mieszkamy w Szamotułach, w domku jednorodzinnym, niestety nie mamy innych zwierząt (za wyjątkiem pieska siostry, który jednak z nami nie mieszka, a tylko często nas odwiedza), ale to maly piesek wiec Mimi powinien przypasc do gustu :)

Także jesli to male Cudo w dalszym ciągu poszukuje domku to my Jej mozemy go zaoferowac :)

Posted

Zefirku bardzo się cieszymy,podaj proszę swoje namiary na PW(telefon ,adres ,nazwisko)a my spróbujemy znależc kogoś kto przeprowadzi nam wizytę przedadopcyjną.Swietnie,że cała Twoja rodzina wyraża zgodę,to bardzo ważne!czekam na kontakt na PW.

Posted

I już wiemy,kto nam zrobi wizytę przedadopcyjną.Rozmawiałam z Weronią...zgodziła się.Pewnie po południu zjawi się na wątku Mimi...bardzo się cieszę.