Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weronia napisał(a):
Ale to całkowicie zmienia sytuację! Bo ja tę Panią znam:)
Super!Słoneczko swiadczy o tym,ze dobry wybór uczyniłyśmy.Dobrze myślę?

Posted

[quote name='Romka']Super!Słoneczko swiadczy o tym,ze dobry wybór uczyniłyśmy.Dobrze myślę?

Tak, tak. Bo ci Państwo z Szamotuł byli u nas w schronisku w sprawie swojego psa, który zaginął i którego szukają od miesięcy bardzo intensywnie. Wymienialiśmy się mailami itd.
Tu wątki Rokiego:
http://www.dogomania.pl/threads/191058-Zagin%C4%85%C5%82-ROKI-kundelek!!!-Kochaj%C4%85cy-w%C5%82a%C5%9Bciciele-szukaj%C4%85-%28-Szamotu%C5%82y
http://www.dogomania.pl/threads/193464-Do-WOLONTARIUSZEK-z-Czarnkowa-i-okolic...Zagin%C4%85%C5%82-ROKU%C5%9A-!!-Pom%C3%B3%C5%BCcie-je%C5%9Bli-mo%C5%BCecie-%28

Posted

Więc jak dla mnie to psiak z wątku może jechać, bo Państwo są super.
Jednak jeśli zależy Wam na wizycie, to jasne, podjadę. Gadałam z Romką o sobocie. Mam nadzieję, że Państwu z Szamotuł będzie pasować. Skontaktuję się, mam numer tel.

Posted

Weronia napisał(a):
Więc jak dla mnie to psiak z wątku może jechać, bo Państwo są super.
Jednak jeśli zależy Wam na wizycie, to jasne, podjadę. Gadałam z Romką o sobocie. Mam nadzieję, że Państwu z Szamotuł będzie pasować. Skontaktuję się, mam numer tel.

I super :D Oby do soboty i czekamy na dobre wieści :D

Posted

Widzę, że Rokuś znalazł się na wątku Mimi :) :)
Jeśli się uda adoptować Mimi a Rokuś się odnajdzię - to Mimi będzie miała starszego "braciszka" :)

jeśli chodzi o Pako --> jest bardzo podobny (i nawet ma czerwoną obróżkę) tylko uszka nie te - Rokuś nie potrafił podnieść uszek w szpic :)
ale podobieństwo jest - i to bardzo duże :)

Pako też jest śliczny :)

Posted

Weronia - pewnie że mi pasuje... ZAPRASZAM serdecznie.

Gdyby tylko coś się zmieniło co do godziny to proszę chociaż o smsa, bo chcialabym pojeździć trochę za Rokusiem :)

To w takim razie do zobaczenia :)

Posted

Zefirku,Mimi jest juz po sterylizacji ,nosi kołnierz bo próbowała wygryzać sobie szwy po zabiegu.W boksie ma za towarzyszkę Molly,śliczną kudłaczkę,która także niedługo pójdzie do domu i która także jest po zabiegu.Dziewczyny dogadują się.Będę jutro w schronisku to zrobię małej zdjęcia.Jest wszystko bardzo dobrze.

Posted

Dziewczyny, właśnie wróciłam od Pani :)
Wszystko jest pięknie - dom wymarzony (choć to wiedziałam już wcześniej), najlepszy z możliwych. Sunia jest szczęściarą, że Państwo się nią zainteresowali. I to wielką.

Kiedy mała jedzie?