Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszyscy w domu jestesmy w niej zakochani... dzisiaj pojdziemy na spacerek - musimy pokazac Mimi jej nowe rejony, wczoraj wszystko sie tak szybko działo ze zdazylysmy pojsc tylko na krotki spacerek i troszke pobiegala po ogrodku...

Dziekuje Wam Dziewczyny za takie CUDO !!!

Mała jest cudowna - grzeczna, potulna i tylko pragnaca zeby ją kochać i dotykać - ma to zapewnione :)

Nie moge zrozumiec jak mozna bylo takie cudo skrzywdzic...

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']No, Mimi już w objęciach swojej pani, wiem to ze sprawdzonego źródła :-) :-) :-)[/QUOTE]
Sprawdzone zródło informuje,ze zmieniło tytuł wątku a teraz musicie trochę poczekać na zdjęcia...Spróbuję najpierw opisać nasza podróż.
Wyjechałyśmy ze schroniska punktualnie o 13 00,Mimi była troszeczkę niepewna ale kiedy włozyłam ją do samochodu to powiedziałam jej,ze jest w schronisku po raz ostatni,wyściskałam,wyprzytulałam i poprosiłam,zeby była grzeczna.Najpierw obwąchała cały samochód,przez chwilę wyglądała dokąd jedziemy,a potem połozyła się gzrecznie i tak trochę śpiąć a trochę leżąc i czuwając jechała ze mną cały czas.BARDZO GRZECZNIE!Zatrzymałyśmy się na jakimś parkingu przy autostradzie na siusiu ale Mimi nie chciała siusiu ,chyba ze stresu.Wyszłą z samochodu na ugiętych nogach prawie przy ziemi.Musiałam wziąć ją na ręce i trochę uspokoić.I wtedy pomogło zaczęła chodzić i obwąchiwać...kosze na śmieci.Zorientowałam się,ze jest głodna.A ja w samochodzie miałam dla niej tylko picie...no to niewiele myśląc udałam się na poszukiwanie jakiejś kanapki...a parking był tylko z toaletą.Ale od czego są kierowcy tirów zjadający swoje śniadanie...Mimi dostała pół pasztecika i kromkę chleba.Którą zjadła z wielkim smakiem...Tak zrelaksowane wyruszyłyśmy w dalszą drogę.I kiedy Zefirek dojeżdzał do zjazdu z autostrady od strony Poznania ja właśnie minęłam ten zjazd i wjechałam do Konina.Spotkałyśmy się dokładnie po 15 min od telefonu,ze juz jesteśmy.Przekazanie nastąpiło...formalnościom stało się zadość...uściskom Mimi też.Zefirku miło mi było poznać Ciebie i Karolinę.Dziewczyny przywiozły dla naszych schroniskowych psiaków karmę (w tym super dla szczeniaków)oraz 3 zabaweczki dla szczeniąt w schronisku.Za wszystko i dom dla Mimi BARDZO DZIĘKUJEMY!

Posted

O jaaa :) Moja malutka słodka Mimi :) wstawię w najbliższym czasie jakies nowe zdjecia :) same zobaczycie jak Maluch się przyswaja...juz sie czuje jak u siebie w domku :)

Posted

Już zdaję relację z weekendu Mimi w nowym domku...
No wiec Mimi - Słodziak nie z tej ziemi :) zrobila sie coraz pewniejsza siebie :) chyba już czuje ze to jest jej domek, codziennie jej to powtarzamy, a ona wydaje się że to wszystko rozumie... Spi w betkach razem z mamą wtulona, potrafi spac po 12 godzin w nocy, a chrapieeee........ :) cudo... w niedziele miala pierwsza kąpielke :) byla bardzo grzeczna, a teraz ma taka piekna siersc ze tylko ją podziwiac :) w niedziele miala tez pierwszy spacerek poza domkiem - kilka metrow za domkiem jest pole i łąka i tam bylysmy na spacerku. Poczatkowo Mimi byla troszke przestraszona (ogonek pod dupka) ale potem sie oswoila - ponizej zdjecia :) Z jedzonkiem nie ma zadnego problemu - je wszystko, najlepiej to co my :) jest malym "wyludzaczem" :)

Przesyłam kilka fotek :)

Tu po popoludniowej drzemeczce :)

Tu na spacerku przed domkiem na ogrodku :)

Posted

Tutaj zabawa z Tajsusiem :) który jest pieskiem mojej siostry ale jest u nas na tzw. "wakacjach" :) bo jego Pani jest na wakacjach :) takze Mimi ma kolegę, z ktorym uwielbia sie bawic, a do tego jest małą kokietką :)

Tu Mimulka na spacerku na polu - troszkę przestraszona owym miejscem, ale szybko sie oswoiła :)

Czyż nie jestem CUDNA?

Posted

Oj,tak!Wiem wszystko na bieżąco od Zefirka ale nie mam czasu Wam tego wszystkiego napisać.Pozdrawiamy Zefirka i Mimi ...Taysonka oczywiście tez!:lol::lol::lol: