Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tula to suczka, która ciągle się przytula. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, bo podzieliła los tysięcy bezdomnych psów, których właściciele nie szukają po zgubieniu, a nowi ludzie nie potrafią znaleźć w przepełnionych schroniskach.
Tula ma ok 4 lat, jest przemiła, łagodna i wdzięczna. Wobec innych posów nie jest agresywna. Umie i lubi jeździć samochodem. Stosunek do kotów i dzieci nie jest sprawdzony. Jest zaszczepiona i odrobaczona.
Sunia przed adopcją zostanie wysterylizowana.
szukamy dobrego, czułego domu dla Tuli. Tula przebywa pod Warszawą.
602 704 701, [email protected]

Uploaded with ImageShack.us

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, a może na Facebooku założyć taką grupę ratującą wyżły? - Fejs to potęga. Sama mam tam grupę wyzlyteam i vizsla poland i jakieś inne swoje dzieła i widzę ile ludzi ciągle dołącza czy obserwuje. Widzę też, że za granicą funkcjonują takie rescue teamy.

Posted

no trzeba mieć profil- wprawę w zakładaniu stron mam ;) potem robi się wszystkich bardziej zainteresowanych adminami i działa się podobnie jak na forum. Tylko zasięg większy. Nie chcę zaśmiecać tym tematem watku Tuli ale mi wpadło do głowy więc się podzieliłam:)

Posted

okej, to dajcie mi chwilę na techniczne przemyślenie sprawy i założę taka grupę. Może macie jakieś zdjęcie wyżła za kratami - takie ckliwe? żeby się od razu płakać chciało? przydałoby mi się. Wyślę Wam dane na pw, żebyście zobaczyły a potem będziemy działać z rozpowszechnianiem sprawy:)

Posted

wiekszosc psow wyadoptowywanych jest w Polsce, nie mamy takze mozliwosci sprawdzac domow za granica
wg mnie nazwa powinna byc polska
polskie slowo wyzel , wyzly moze zawierac w sobie wieksza grupe psow
natomias ogolnie znane slowo wolania o pomoc to SOS, ktore mozna uwzglednic w nazwie

Posted

Tula nie ma sterylki zrobionej, bo ok 3 tyg temu urodziła. Mi sie wydaje, ze jeszcze dwa trzeba poczekać ze sterylką i może jechać :)
Kanno masz jakiś domek na oku? :)