tanitka Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 trzymajcie, trzymajcie, bo Tula to anioł, nie pies i dawno powinna mieć swoj dom. Quote
tanitka Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 no to trzymamy nadal, bo Państwo dziś nie wyrobili się czasowo i przyjada po Tulke w niedzielę Quote
kanna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 ja to już nie muszę specjalnie trzymać.....mnie przymarzły.... Quote
Ati Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 holender , no i jak z Tulci domem, bo widze odnowione allegro Quote
tanitka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 POJECHAŁA!!!! jak tylko opiekunka założyła jej nową obroże, sunia juz czuła, ze coś się święci, za nic nie chciała wyjść, łapkami trzymała swoja dotychczasową Panią. Płakali wszyscy przy tej scenie, dom tymczasowy i nowy dom. Taka poczciwa, delikatna i wrażliwa to psinka. :loveu: Wszystkiego dobrego Tuleńko w nowym domku :) Quote
Lulka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ale się ciesze! poznalam Tulę i rzeczywiscie to pies ideal i aniol:) Mialam tez przyjemnosc poznac nowych państwa Tuli i są naprawdę super, tacy ciepli, mili ludzie. Tula bedzie miec fajny dom!!!! Quote
tanitka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 a to jest miejsce skąd zabrałam Tulę, ona miała szczęscie, reszta nie ...... Ta płacząca do kamery dziewczyna to osoba dzięki której dowiedzialam sie o istnieniu Tuli, była tam 2 lata... ta dziewczyna podarowała jej życie...... http://www.tvn24.pl/12690,1690732,0,...wiadomosc.html Quote
Recommended Posts