Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowa23 napisał(a):
jak tylko wroce z Astorkiem do Poznania a odstawie Muszke w Wawie to masz mur-beton piwo w takim ukladzie ;P

Oki:razz::razz::razz:

Posted

:multi: :multi: :multi: Cioteczko, od razu daj znać, bo my tu będziemy oblewanko robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

no wiec autobus wyjezdza o godzinie 12 z poznania tak wiec liczac ze kroki ze cos tam to pewnie kolo 13 bedziemy po Muszke a potem to juz prosto do Prace Małe skad zostanie odebrana :)

Posted

mrowa23 napisał(a):
no wiec autobus wyjezdza o godzinie 12 z poznania tak wiec liczac ze kroki ze cos tam to pewnie kolo 13 bedziemy po Muszke a potem to juz prosto do Prace Małe skad zostanie odebrana :)

Nie odbierasz tel, więc moje pytanie wstawiam tutaj:

Wyjazd jest w sobotę???Ktoś odbierze malą z Prace Male???

Dałam do Ciebie numer Izie, której mama bęzdzie odbierać psiaka

Posted

wiesz co zaraz poszukam telefonu bo go zostawilam pietro nizej takze bardoz przepraszam zaraz po niego biegne :) w sobote juz w soote, gapa ze mnie bo myslalam ze rozmawiam z Toba przez telefon a to byla w takim ukladzie Iza:cool3: jej mama podjedzie do Prace Male kolo 16 spotkam sie z nia i bedzie oficjalne przekazanie Muszkiw w rece opiekunki :cool3: dobra lece szukac telefonu

Posted

mrowa23 napisał(a):
aha a jak najlatwiej dojechac do schroniska w swarzedzu? bo my warszawska bedziemy sunac ;)

Jedziesz Warszawską, mijasz skrzyżowanie, które po prawej ma Mc'Donaldsa i BP, jedziesz prosto i po prawej masz WBK.Kilka metrów dalej po prawej jest zjazd, który po przejechaniu kilku metrów doprowadzi do schroniska (ul. Dworcowa). Ja tam będę czekać na rowerku

Ale łopatologia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

już bym chciała żeby było po wszystkim żeby Mucha zasiadła u swojej nowej panci, poniewaz juz dwa psy "jechał" do tej pani i w ostatniej chwili ktoś je "zabierał" myślałam, ze z Muchą bedzie tak samo. ale widocznie ona miała pojechać do wawy do swojego miejsca na swiecie :))) i tak musiało byc i niech tak się stanie
ja tobie kasiu jutro wysyłam umowę listem poleconym nie priorytetem ale wysle Ci na adres firmy bo pewno tam będziesz w dzień

Posted

heh chyba kapuje :D do mnie trzeba lopatologicznie jezeli chodiz o droge ale spoko kierowca bedzie moj chlopak wiec jakosna pewno dojedziemy :D spokojnie Muszka na pewno dojedzie cala i zdrowa prosto na kolanka do swojej Pani :)

Posted

izabela29 napisał(a):
jak będę w sierpniu u Muchy to będą kolejne fotki już po zaklimatyzowaniu sie w nowym domku :)

:multi::multi::multi:Jutro odbieramy Muszkę około 10-tej!

Przed chwilą zawiozłam do schroniska małego kotka . :-(:-(:-(Zaraz zakładam mu wątek. Pomórzcie. Wątek pod nazwą "Kotek z komina"