mrowa23 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 z Poznania :) tzn zalezy bo mieszkam generalnie w 2 domach - jakos miejsca nie moge znalezc i raz to jest pod Poznaniem a raz w Poznaniu ;) Quote
bigos Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 No to w takim razie zapraszam na piwko:lol::lol::lol: Quote
mrowa23 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 jak tylko wroce z Astorkiem do Poznania a odstawie Muszke w Wawie to masz mur-beton piwo w takim ukladzie ;P Quote
bigos Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 mrowa23 napisał(a):jak tylko wroce z Astorkiem do Poznania a odstawie Muszke w Wawie to masz mur-beton piwo w takim ukladzie ;P Oki:razz::razz::razz: Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cioteczko bigos, co z naszą Muszką!!!! Pojechała już do domu???? Quote
Kar0la Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Czy Muszka wyleguje się juz na kolankach u nowej pańci?:lol: Quote
bigos Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Muszka ma zarezerowany bilet na przejazd z Poznania do Warszawy jutro popoludniu lub w sobote raniutko:multi::multi::multi: Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :multi: :multi: :multi: Cioteczko, od razu daj znać, bo my tu będziemy oblewanko robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Oj tak tak. Leć Muszko prosto na kolanka nowej pańci. :popcorn: Quote
mrowa23 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 no wiec autobus wyjezdza o godzinie 12 z poznania tak wiec liczac ze kroki ze cos tam to pewnie kolo 13 bedziemy po Muszke a potem to juz prosto do Prace Małe skad zostanie odebrana :) Quote
akucha Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Oj co to będzie, co to będzie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bigos Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 mrowa23 napisał(a):no wiec autobus wyjezdza o godzinie 12 z poznania tak wiec liczac ze kroki ze cos tam to pewnie kolo 13 bedziemy po Muszke a potem to juz prosto do Prace Małe skad zostanie odebrana :) Nie odbierasz tel, więc moje pytanie wstawiam tutaj: Wyjazd jest w sobotę???Ktoś odbierze malą z Prace Male??? Dałam do Ciebie numer Izie, której mama bęzdzie odbierać psiaka Quote
mrowa23 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 wiesz co zaraz poszukam telefonu bo go zostawilam pietro nizej takze bardoz przepraszam zaraz po niego biegne :) w sobote juz w soote, gapa ze mnie bo myslalam ze rozmawiam z Toba przez telefon a to byla w takim ukladzie Iza:cool3: jej mama podjedzie do Prace Male kolo 16 spotkam sie z nia i bedzie oficjalne przekazanie Muszkiw w rece opiekunki :cool3: dobra lece szukac telefonu Quote
mrowa23 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 aha a jak najlatwiej dojechac do schroniska w swarzedzu? bo my warszawska bedziemy sunac ;) Quote
bigos Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 mrowa23 napisał(a):aha a jak najlatwiej dojechac do schroniska w swarzedzu? bo my warszawska bedziemy sunac ;) Jedziesz Warszawską, mijasz skrzyżowanie, które po prawej ma Mc'Donaldsa i BP, jedziesz prosto i po prawej masz WBK.Kilka metrów dalej po prawej jest zjazd, który po przejechaniu kilku metrów doprowadzi do schroniska (ul. Dworcowa). Ja tam będę czekać na rowerku Ale łopatologia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
izabela29 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 już bym chciała żeby było po wszystkim żeby Mucha zasiadła u swojej nowej panci, poniewaz juz dwa psy "jechał" do tej pani i w ostatniej chwili ktoś je "zabierał" myślałam, ze z Muchą bedzie tak samo. ale widocznie ona miała pojechać do wawy do swojego miejsca na swiecie :))) i tak musiało byc i niech tak się stanie ja tobie kasiu jutro wysyłam umowę listem poleconym nie priorytetem ale wysle Ci na adres firmy bo pewno tam będziesz w dzień Quote
mrowa23 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 heh chyba kapuje :D do mnie trzeba lopatologicznie jezeli chodiz o droge ale spoko kierowca bedzie moj chlopak wiec jakosna pewno dojedziemy :D spokojnie Muszka na pewno dojedzie cala i zdrowa prosto na kolanka do swojej Pani :) Quote
bigos Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Do jutra! Relacja adopcyjna na pewno będzie:razz: Quote
mrowa23 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 i pewnie jakas mini fotorelacja tez:razz: o ile nie zapomne aparatu albo baterii do niego :roll: Quote
izabela29 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 jak będę w sierpniu u Muchy to będą kolejne fotki już po zaklimatyzowaniu sie w nowym domku :) Quote
bigos Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 izabela29 napisał(a):jak będę w sierpniu u Muchy to będą kolejne fotki już po zaklimatyzowaniu sie w nowym domku :) :multi::multi::multi:Jutro odbieramy Muszkę około 10-tej! Przed chwilą zawiozłam do schroniska małego kotka . :-(:-(:-(Zaraz zakładam mu wątek. Pomórzcie. Wątek pod nazwą "Kotek z komina" Quote
mrowa23 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Akcja "Muszka" rozpoczeta:razz: tzn wyjezdzamy z domu i za poltorej godzinki meldujemy sie po Muszke 8-) Quote
Recommended Posts