Jump to content
Dogomania

6 tygodniowa kocia trójca z Ostrowca Św. Mają DSy!!! Happy end :)

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kociaki były dzisiaj na sesji w studio - do wieczora powinnam wkleić zdjęcia.
Jutro będziemy rozwieszać ogłoszenia po mieście no i zrobi się allegro i inne ogłoszenia w necie.

Dzisiaj też maluchy jadą do weta, bo trzeba zrobić porządek z pchłami - nie ma ich dużo, no ale jednak są.

Posted

Tekst do ogłoszeń - dajcie znać co zmienić - będę drukować i jutro rozwieszać.

6 tygodniowe kociaki potrzebują swojego CZŁOWIEKA!

Urocze, znalezione w ostrowieckich krzakach maluchy. Obecnie przebywają w domu tymczasowym w Ostrowcu Świętokrzyskim - jednak nie mogą w nim pozostać dłużej niż dwa tygodnie. Czyste i zadbane, po przeglądzie weterynaryjnym - odrobaczone i zabezpieczone przed pchłami. Swoje potrzeby załatwiają wyłącznie do kuwety. Chętnie jedzą i zabiegają o kontakt z człowiekiem. Przyswajane do obecności psa.
Domu poszukuje kotka i dwa kocurki. Do nowego domku trafią z książeczką zdrowia, po podpisaniu umowy adopcyjnej. Możliwy dowóz za zwrotem kosztów.
Kontakt w sprawie adopcji - 608339230

Posted

Livcia napisał(a):
Biały jest moim ulubieńcem. :-)

Mnie najbardziej rozkochał czarny kocurek!:loveu:
Eh, gdybym tylko mogła mieć teraz jeszcze kota...:roll:

Viris napisał(a):
Tekst do ogłoszeń - dajcie znać co zmienić - będę drukować i jutro rozwieszać.

Moim zdaniem tekst jest bardzo dobry!:thumbs:

Posted

Iwop to zrób proszę allegro. Ja zrobię papierowe ogłoszenia i postaram się też na necie poogłaszać. Wyślę też znajomym maile i umieszczę na portalach społecznościowych.

Posted

Zmieniłam tytuł wątku.

Ostatnie wieści z DT : maluchy coraz lepiej znoszą obecność psów, mniej prychają. Mają ogromny apetyt, po odpchleniu mniej się drapią. Wszystkie trzy nauczyły się wspinać na półeczkę w drapaku (wcześniej tylko kotka umiała).

Rozwiesiłam kilka plakatów Biry i Kociaków dzisiaj, jutro postaram się znowu coś porozklejać.

Wkleiłam kociaki tu : http://forum.miau.pl/adopcje/profil.php?p=7896

Posted

Wystawacie im ogłoszenia na necie ja miałam dzisiaj mnóstwo zapytań o koty i psy którym robie ogłoszenia. A jeszcze jak dacie z takimi zdjęciami :D to napewno ktoś się odezwie ;)

Trzymam kciuki :D