Jump to content
Dogomania

6 tygodniowa kocia trójca z Ostrowca Św. Mają DSy!!! Happy end :)

Recommended Posts

Posted

Nie mam jeszcze ceny za te pierwsze duże zakupy dla DT, ale w międzyczasie dokupiłam maluchom trochę jedzonka.

2 mleka whiskas (uwielbiają!)
4 saszetki whiskas junior
2 puszeczki mokrego z tuńczykiem
opakowanie kocich kabanosków

Razem - 23,82 zł

Mam paragony na te zakupy (poza saszetkami) - mogę zeskanować w razie potrzeby.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kociaki dzięki zrobionemu bazarkowi poza zlotóweczkami otrzymały imiona :

*Pixel Kubuś
*Nemo Białek
*Baya Kocia

Imiona te zostaną wpisane w książeczki zdrowia.

Posted

Wieści z DT - kociambry przybierają na wadze Pixel - 920 gramów, Baya 840 gramów i Nemo już prawie siostrę dogonił 830 gramów (a była większa różnica). Apetyt dopisuje, robali brak, pchły też wymarły - tylko domku brak....

Posted

Wpłynęły pieniążki od Matek Chrzestnych z bazarku imionkowego.

Łącznie wpłynęło 40zł, które zostaną przekazane na spłatę długu u weta. Rozliczenie w pierwszym poście zaktualizowane!

Posted

Pani z warszawy była pierwsza - problem był z transportem - ale już wszystko załatwione i Pani przyjedzie po kociaka.

Jeśli w tych kociakach z wąwozów trafiłby się podobny do Pixelka kociak to ta pani z Kielc dała mi maila.

Posted

Przed chwilą Nemo - Białek pojechał do nowego domku :multi::multi::multi:

Zamieszka w Ostrowcu, została podpisana umowa adopcyjna i od nowej Pani otrzymaliśmy 20zł na poczet spłaty długu.
Domek dowiedział się o kociaku z ogłoszeń na internecie (któreś z tych co ja wystawiałam) - miałam nadzieję ze z papierowych plakatów które rozwiesiłam.

Jutro Pixelek jedzie do Warszawy - zostaje jeszcze piękna Baya :p

Posted

ojej ojej jakie wieści :multi: :loveu: bardzo się ciesze, że kociaczki znalazły domki :loveu:
Baya/Kocia też mam nadzieję znajdzie swój i ludzia :loveu:

Posted

No niestety. Dzisiaj pojechał do domku Pixelek. Dostałyśmy od Pani Pixelka 100zł. Dostałam też kontakt do osoby która chciała kotkę, mają dać znać - jednak na razie telefon milczy.

Posted

Powiem szczerze że nie wierzyłam w to że się uda. A przed chwilą miałam kolejny telefon o kocię, tak więc każdy maluch miał po dwa potencjalne domy! Zerknę na inne kociaki które są na dogo - dam znać że są domki ewentualne.

Posted

[quote name='Viris']Powiem szczerze że nie wierzyłam w to że się uda. A przed chwilą miałam kolejny telefon o kocię, tak więc każdy maluch miał po dwa potencjalne domy! Zerknę na inne kociaki które są na dogo - dam znać że są domki ewentualne.[/QUOTE]

Viris bez twoich zdjęć, napewno by sie nie udało.... Podejrzewam, że nadal siedziałyby w tej komórce...

Posted

Dług w sklepie za kuwetkę jedzenie suche, zabaweczki - został umorzony. Dostaliśmy te rzeczy od właścicieli sklepu - bardzo dziękujemy!

Z drugiego bazarku po odliczeniu przesyłki wpłynęło 20zł. Aktualizacja w pierwszym poście.