Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

a no nikt :(

Ostatnio z adopcjami jest porażka. Prawie nie ma fajnych domków, a nawet jak się wydają fajne to po pierwszych problemach zwracają pasiaki :(

Czarodziejko - zaraz zrobię przelew za szczepienia.

• 5 weeks later...
Posted

Czarodziejka napisał(a):
No takie nory??? Bejek kopie swoją akurat tam, gdzie rura kanalizacyjna i jeszcze ząbkiem otulinę wygryza, żeby się nie plątała między łapami. A besztam i to jak. A jak on słucha...8)

Ząbkiem to on potrafi! Pamiętam - w 2 minuty nową smyczkę prawie przegryzł! Bejku, w tym roku odpuściłam Szwaderki, wylądowałam w Brzeźnie Łyńskim. Ze względu na Betkę jagdterierkę. W Brzeźnie działka ponoć lepiej ogrodzona miała być. I niewątpliwie była. Tyle, że dla Betki każde ogrodzenie, okazuje się, to betka. Moje wakacje wyglądały tak - ja z wnuchą 24 na 24 z niewątpliwie wielką pomocą TŻa, TŻ śledzący za dnia i blokujący drogi ucieczki Betki. A ta odkrywała wciąż nowe i zabawa trwała. Wybieramy się pod koniec września. Tamże. Bez wnuchy. Matko, żeby ten mój biedny TŻ choć raz na ryby mógł się wybrać! A Bejka całuję prosto w nos.

• 1 month later...
Posted

Nie ma takiego doła, którego nie da się wykopać, nie ma takiego płota, pod którym nie da się przejść. W przyszłym roku psy oddaję do hoteliku (Czarodziejka, weźmiesz?), wnuchę na półkolonie i jadę na Kretę. Bejku, buziak od ciotki.

Posted

Do przyszłego roku, to się dwa razy jeszcze może wszystko odwidzieć ;) Bejek łyka teraz Dolfos Senior z witaminami i wygląda bajecznie. Humorek też dopisuje, o apetycie nie wspomnę, bo już przestawił się na zimowy przemiał i zapuszcza futro 8)

• 4 weeks later...