Czarodziejka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ponieważ tam jest rura kanalizacyjna i kopać nie wolno, ale widać nie ma to, jak się do rury przytulić ;)_ Quote
Ra_dunia Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Ale widzisz, do rury się tylko dokopał ;) a jej nie przekopał ani nie wykopał. Pewnie sprawdzał, czy izolacja w porządku. Dba o Was ;) Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Bejek został dziś z poslizgiem zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Koszt szczepienia 25 zł Quote
Ra_dunia Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 a no nikt :( Ostatnio z adopcjami jest porażka. Prawie nie ma fajnych domków, a nawet jak się wydają fajne to po pierwszych problemach zwracają pasiaki :( Czarodziejko - zaraz zrobię przelew za szczepienia. Quote
agata51 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 To ma być dziura? Za coś takiego został zbesztany? Znam jednego, co takie kopie: A Bejka miziam wyjątkowo czule. Rok zleciał, piesku. No, prawie. Quote
Czarodziejka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 No takie nory??? Bejek kopie swoją akurat tam, gdzie rura kanalizacyjna i jeszcze ząbkiem otulinę wygryza, żeby się nie plątała między łapami. A besztam i to jak. A jak on słucha...8) Quote
Ra_dunia Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Przeca mówię, że on sprawdza szczelność :) Oczywiście, że wówczas należy otulinę również zdjąć :D Bardzo mądry pies. W sam raz dla hydraulika :D Quote
Czarodziejka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Żyje sobie słodko kopiąc grajdołki i obrastając w zimowe futerko. Mam sporo fotek, wybiorę i wstawię, jak się uporam z robotą. Quote
agata51 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Czarodziejka napisał(a):No takie nory??? Bejek kopie swoją akurat tam, gdzie rura kanalizacyjna i jeszcze ząbkiem otulinę wygryza, żeby się nie plątała między łapami. A besztam i to jak. A jak on słucha...8) Ząbkiem to on potrafi! Pamiętam - w 2 minuty nową smyczkę prawie przegryzł! Bejku, w tym roku odpuściłam Szwaderki, wylądowałam w Brzeźnie Łyńskim. Ze względu na Betkę jagdterierkę. W Brzeźnie działka ponoć lepiej ogrodzona miała być. I niewątpliwie była. Tyle, że dla Betki każde ogrodzenie, okazuje się, to betka. Moje wakacje wyglądały tak - ja z wnuchą 24 na 24 z niewątpliwie wielką pomocą TŻa, TŻ śledzący za dnia i blokujący drogi ucieczki Betki. A ta odkrywała wciąż nowe i zabawa trwała. Wybieramy się pod koniec września. Tamże. Bez wnuchy. Matko, żeby ten mój biedny TŻ choć raz na ryby mógł się wybrać! A Bejka całuję prosto w nos. Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Bejek pewnie szczęśliwy, myśli, że już jest w domku... dopiero się zdziwi, jak go wreszcie ktoś zaadoptuje ;) Quote
agata51 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie ma takiego doła, którego nie da się wykopać, nie ma takiego płota, pod którym nie da się przejść. W przyszłym roku psy oddaję do hoteliku (Czarodziejka, weźmiesz?), wnuchę na półkolonie i jadę na Kretę. Bejku, buziak od ciotki. Quote
Ra_dunia Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 I bardzo dobrze - trzeba trochę odpocząć. Quote
Czarodziejka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Do przyszłego roku, to się dwa razy jeszcze może wszystko odwidzieć ;) Bejek łyka teraz Dolfos Senior z witaminami i wygląda bajecznie. Humorek też dopisuje, o apetycie nie wspomnę, bo już przestawił się na zimowy przemiał i zapuszcza futro 8) Quote
Ra_dunia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 hmmm... futro czy raczej sadełko? ;) Że też nikt nie chce pokochać sierściucha. Quote
Czarodziejka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Futro podszyte sadełkiem ;) No siedzi i siedzi, ale krzywdy nie ma. Ojciec dyrektor stada owczarków...Taka posadka = duży brzuch i różne profity 8) A domek na pewno się znajdzie. Quote
Jagoda1 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Bejek przygotował się do zimy, mądry psiak.:) Quote
Ra_dunia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Znajdzie się albo i nie, ale to nie ważne :) Najważniejsze, że jest szczęśliwy. Quote
agata51 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Czarodziejko, nie zapaś Bejka! Sadełka tylko tyle, coby zimę przetrwać. Eh, Bejku, masz coś w tych oczyskach... Quote
Ra_dunia Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Na zimę sadełko wskazane a na wiosnę się je wybiega :D Quote
agata51 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ra_dunia napisał(a):Na zimę sadełko wskazane a na wiosnę się je wybiega :D Bejku, nie słuchaj tych zabobonów. Quote
Recommended Posts