Jump to content
Dogomania

Lejdi ma swoj wymarzony domek w Swidnicy ,Lutek pojechał do domku:)

Recommended Posts

Posted

Zosiu, musimy wiecej takich kubarczkow zatargac do schronu :)
A rodzinka zakochana w Lejdi, sama slyszalam jak dzwonila jej nowa pani i wychwala Lejdi!
Ze do dzieci kochana, ze meza pilnuje ;) Swoja droga taka strazniczka w domu to skarb :) spakowac tylko i w delegacje za mezusiem, hehhee

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Zosiu, musimy wiecej takich kubarczkow zatargac do schronu :)
A rodzinka zakochana w Lejdi, sama slyszalam jak dzwonila jej nowa pani i wychwala Lejdi!
Ze do dzieci kochana, ze meza pilnuje ;) Swoja droga taka strazniczka w domu to skarb :) spakowac tylko i w delegacje za mezusiem, hehhee[/QUOTE]
słyszalas Edytko
Lejdi to skarb narodowy
i kto to cudo wywlił z domku bo miala tasiemca...
badz szczesliwa malutka ....zyj i kochaj:)

Posted

[quote name='margaret']Znaczy "szczęśliwy kubraczek"
:razz:

prosimy założyć go następnemu psiakowi w potrzebie! i będzie następny domek, i potem operacja od nowa - i następny ;)[/QUOTE]
zrobi sie :)

Posted

To ja będę dalej szyć :)

giselle, piszesz "i kto to cudo wywlił z domku bo miala tasiemca". A moja Tolcia - po prostu sunia-ideał, też nie mogę się nadziwić, że ją ktoś wywalił. A teraz bidulka boi się ludzi...

Posted

[quote name='Zosia123']To ja będę dalej szyć :)

giselle, piszesz "i kto to cudo wywlił z domku bo miala tasiemca". A moja Tolcia - po prostu sunia-ideał, też nie mogę się nadziwić, że ją ktoś wywalił. A teraz bidulka boi się ludzi...[/QUOTE]
Szaronka ,na poczatku to sie bala isc z nami na spacer

Posted

[quote name='margaret']balsam dla duszy takie wieści, chciałabym zobaczyć jej szczęśliwą mordkę teraz we własnym domku:)[/QUOTE]
dokładnie! miło byłoby zobaczyć jakieś foteczki z nowego domku :)

Posted

Ludzie Lejdi znowu telefonowali
tak mysle ze tyle siedziala w schronie a mogla wczesniej dawac szczescie
ale moze inny domek by jej tak nie kochal...a oni szaleja a Jasia odbierajac telefony
ociera łezki szczescia:)