fiorsteinbock Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Zosiu, musimy wiecej takich kubarczkow zatargac do schronu :) A rodzinka zakochana w Lejdi, sama slyszalam jak dzwonila jej nowa pani i wychwala Lejdi! Ze do dzieci kochana, ze meza pilnuje ;) Swoja droga taka strazniczka w domu to skarb :) spakowac tylko i w delegacje za mezusiem, hehhee Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zosiu, musimy wiecej takich kubarczkow zatargac do schronu :) A rodzinka zakochana w Lejdi, sama slyszalam jak dzwonila jej nowa pani i wychwala Lejdi! Ze do dzieci kochana, ze meza pilnuje ;) Swoja droga taka strazniczka w domu to skarb :) spakowac tylko i w delegacje za mezusiem, hehhee[/QUOTE] słyszalas Edytko Lejdi to skarb narodowy i kto to cudo wywlił z domku bo miala tasiemca... badz szczesliwa malutka ....zyj i kochaj:) Quote
wieso Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 to my czekamy na relacje i zdjecia z nowego domku :) Quote
margaret Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 balsam dla duszy takie wieści, chciałabym zobaczyć jej szczęśliwą mordkę teraz we własnym domku:) Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 zatelefonuje do pani i poprosze:) ale i tak wiem ze to zasluga kubraczka Zosi:) Quote
margaret Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Znaczy "szczęśliwy kubraczek" :razz: prosimy założyć go następnemu psiakowi w potrzebie! i będzie następny domek, i potem operacja od nowa - i następny ;) Quote
giselle4 Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='margaret']Znaczy "szczęśliwy kubraczek" :razz: prosimy założyć go następnemu psiakowi w potrzebie! i będzie następny domek, i potem operacja od nowa - i następny ;)[/QUOTE] zrobi sie :) Quote
Zosia123 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 To ja będę dalej szyć :) giselle, piszesz "i kto to cudo wywlił z domku bo miala tasiemca". A moja Tolcia - po prostu sunia-ideał, też nie mogę się nadziwić, że ją ktoś wywalił. A teraz bidulka boi się ludzi... Quote
giselle4 Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Zosia123']To ja będę dalej szyć :) giselle, piszesz "i kto to cudo wywlił z domku bo miala tasiemca". A moja Tolcia - po prostu sunia-ideał, też nie mogę się nadziwić, że ją ktoś wywalił. A teraz bidulka boi się ludzi...[/QUOTE] Szaronka ,na poczatku to sie bala isc z nami na spacer Quote
fochu Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='margaret']balsam dla duszy takie wieści, chciałabym zobaczyć jej szczęśliwą mordkę teraz we własnym domku:)[/QUOTE] dokładnie! miło byłoby zobaczyć jakieś foteczki z nowego domku :) Quote
giselle4 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Ludzie Lejdi znowu telefonowali tak mysle ze tyle siedziala w schronie a mogla wczesniej dawac szczescie ale moze inny domek by jej tak nie kochal...a oni szaleja a Jasia odbierajac telefony ociera łezki szczescia:) Quote
fiorsteinbock Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Na pewno inny domek by jej nie docenil, dlatego dobrze, ze zaczekala na tych swoich :) Quote
giselle4 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Na pewno inny domek by jej nie docenil, dlatego dobrze, ze zaczekala na tych swoich :)[/QUOTE] masz racje...oj ,masz:0- Quote
Recommended Posts