Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morys to młody bo dopiero 1,5 roczny samiec. Trafił do krakowskiego schroniska na przełomie lipca/sierpnia tego roku. Jest to przemiły, ale bardzo rozpuszczony rozrabiaka. Jest karny więc przy dobrym wychowaniu będzie naprawde psem idealnym. Spędzenie razem kilku chwil powoduje, że nie można się z nim rozstać.
W schronisku został określony jako mix rottweilera lecz jest to chyba spowodowane głównie jego umaszczeniem :evil_lol:. Potrzebuje duuużo ruchu, kocha biegać i bawić się piłką. Znanym mu osobom kocha rozdawać buziaki!:loveu:
Jesteśmy w trakcie nauki nie ciągnięcia na smyczy ;).

Szkoda by spędził swe młodzieńcze lata w schronie :shake:!

Morys NIE lubi KOTÓW!
ew. kontakt do ogłoszeń
[email protected]
509508074

tekst wymyśle wkrótce narazie ten opis może wystarczy ;)

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Nie mam zdjęć, on jest całkiem świeży w schronisku, a myśmy miały większą sesję jakiś czas temu. Jeśli jutro dotrę do azylu, porobię mu zdjęcia i wrzucę tu.

Posted

abero napisał(a):
Nie mam zdjęć, on jest całkiem świeży w schronisku, a myśmy miały większą sesję jakiś czas temu. Jeśli jutro dotrę do azylu, porobię mu zdjęcia i wrzucę tu.

ja bede od 10 do 11, i pozniej od 15 :) bo Morysek to szaleniec wiec ciezko Ci bedzie samej mu zrobic zdjecia

Posted

Miałaś rację, Morys to szaleniec. O zdjęciach nie było mowy, bo tak mnie wlókł na smyczy, że się na poważnie bałam, że karabińczyk pęknie! Na wybieg pójść nie miałam już czasu, ale to chyba, jak widać, najlepszy sposób na wyhamowanie chłopaka. Przydałoby mu się trochę sportu, jakaś oponka do pociągnięcia, czy cuś :-) Tak czy siak, słodziak z niego.

Posted

Fajny Morys, ma szwajcarskie umaszczenie ;)

Nie sądzicie, że on jest z budowy bardziej bullowaty?
Pseudo często sprzedają czarne-podpalane lub tricolor amstaffy jako "rzadkość" (w normalnych rod. hodowlach takie są niepożądane, więc faktycznie ich mało).

Chociaż do ogłoszeń lepiej żeby nie był bullowaty... Ale rottkowaty też nie... Fajny kundel ;)

Posted

Asior napisał(a):
też uważam, że on bardziej bulowaty ;)

jesli chodzi o tego mix rottweilera to poprostu napisałam to co jest w schroniskowej karcie :)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Morysek przypomina się na święta z życzeniami dla cioteczek!

A u chłopaka cisza, była adopcja niedawno ale na 3 godziny... to pozostawie bez komentarza..
A misiek marzie w schronie, pomimo kubraka.