mru Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 była wizyta :):):) pozwolę sobie trochę zacytować ambird: "Mieszkanie w kamienicy na drugim piętrze. Bardzo pozytywni ludzie :) Jest para, ok 4 letnia dziewczynka i babcia, która psom odda życie ;) Świadomi są posiadania dużego psa, byli właścicielami rottweilera przez 10 lat. Babcia trochę starych poglądów, jednak z zaciekawieniem słuchała co mam do przekazania. Trochę chyba się załamała kiedy powiedziałam, że sucha karma wystarczy i nie będzie musiała gotować Opowiedziałam o: żywieniu - wyjaśniłam różnicę między karmami marketowymi a tymi lepszymi, profilaktyce weterynaryjnej - są świadomi rocznych stałych kosztów, wiedzą ile kosztuje leczenie psa, szkolenie pozytywne - bardzo ich zainteresował ten temat, wzięli numer telefonu do mojego szkoleniowca." oczywiście wyślę jeszcze ambird lub kogoś innego na wizytę po :cool3: no i chyba pozostaje umawiać szczegóły i szukać transportu... Quote
P78 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='mru']była wizyta :):):) pozwolę sobie trochę zacytować ambird: "Mieszkanie w kamienicy na drugim piętrze. Bardzo pozytywni ludzie :) Jest para, ok 4 letnia dziewczynka i babcia, która psom odda życie ;) Świadomi są posiadania dużego psa, byli właścicielami rottweilera przez 10 lat. Babcia trochę starych poglądów, jednak z zaciekawieniem słuchała co mam do przekazania. Trochę chyba się załamała kiedy powiedziałam, że sucha karma wystarczy i nie będzie musiała gotować Opowiedziałam o: żywieniu - wyjaśniłam różnicę między karmami marketowymi a tymi lepszymi, profilaktyce weterynaryjnej - są świadomi rocznych stałych kosztów, wiedzą ile kosztuje leczenie psa, szkolenie pozytywne - bardzo ich zainteresował ten temat, wzięli numer telefonu do mojego szkoleniowca." oczywiście wyślę jeszcze ambird lub kogoś innego na wizytę po :cool3: no i chyba pozostaje umawiać szczegóły i szukać transportu... Tarpan jedzie do Bytomia :)!? Super :) mru, a ja mam jego mini wersje teraz na DT :) Tez nogi w kropy :) Tylko "moj" wazy 6 kg :), i ma 4 miesiece :) Quote
mru Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 to uwazaj, zeby nie wyrósł Tarpan z niego haha - pokaż go :) Quote
P78 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='mru']to uwazaj, zeby nie wyrósł Tarpan z niego haha - pokaż go :) Jak wyrosnie Tarpan, to juz w DS mam nadzieje :D Tu link do watku, i od razu zdjatka :) http://www.dogomania.pl/threads/194379-3-miesi%C4%99czne-SZCZENIE-%C5%81aciatek-bez-imienia-szuka-DS-lub-DT-JUTRO-w-SCHRONISKU-gt-gt-(/page4 Quote
mru Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 ojej podobny, ale chyba aż taki koń nie urośnie :) Quote
P78 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 mru napisał(a):ojej podobny, ale chyba aż taki koń nie urośnie :) Nie ma opcji :), ale Tarpan to jest przecudo normalnie :)! Krowsko takie, a slodkie, ze o matkooo! :) Quote
Ola la Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Hej jeśli jeszcze dla Tarpana nie macie mogę pomóc w transporcie (za zwrot kosztow paliwa) do mego rodzinnego Bytomia :P Quote
NadziejaA Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 dla mnie ten Bytom tez rodzinny i nadal mnie do niego ciągnie ;) Tarpan jeszcze nie w nowym domku? Quote
mru Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 kochani, no właśnie nie bo postanowił wcześniej stracić jajka :) teraz dopiero jest gotowy i mógłby jechać np. czwartek-piątek :) (nie wiem jak weekend, czy ludzie nie jada nigdzie, ale jakby ktoś w weekend jechał to proszę o znak!) może ktoś będzie jechał na groby? :) Quote
mru Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 płaczę, pojechał :(:(:( czy ktoś z Bytomia mógłby niedługo tam wpaść...? Quote
Kociabanda2 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Znaczy jest w drodze? Trzymam kciuki za udaną podróż i za nowe lepsze życie Tarpanka :) Quote
mru Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 już dojechał. wszystko ok :) chyba... i tak się boję, bo to duży silny wymagający pies... http://labradory.info/viewtopic.php?t=15110&postdays=0&postorder=asc&start=90 Quote
zozolina Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 A gdzie dokładnie pojechał?bytom to rzucik beretem od piekar...a poza tym to moje miasto !!! Quote
zozolina Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Gdzie?????????????:-o:-o:-o Bobrek???????????????????? toż to dzielnica cudów:mad::lmaa::chainsaw::2gunfire::boom::drinking::chlup::drink1::beerchug: !!!!!!!!!! matko bosko !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kociabanda2 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 i jak?? Dobrze wszystko? I co z tym kotem? Tarpan grzeczny? Quote
mru Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 tak, robiła dziewczyna od labków. właśnie martwię się, ale ponoć ludzie spoko. no i wysyłam teraz dwie inne na poadopcyjną... Quote
zozolina Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 To dobrze mru...nie chciałam cie przestraszyc przepraszam:calus: Quote
mru Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 wiem wiem :) każdy mi to mowi. i dobrze! była wizyta przed i będzie po. jest umowa, kontakt z ludźmi, już nie wiem co jeszcze :) Quote
zozolina Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 no nic wiecej nie mozesz zrobic dla tarpana,przeciez nie wprowadzisz sie do jego koja no nie?????:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
mru Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 no otóż to ;) nic, czekam na wizytę po i zobaczymy Quote
mru Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 z wiadomości telefonicznych wszystko ok. tarpan duzy i silny jest, ale spoko. ponoć nie ma problemu. na spacerach nawet tak nie ciągnie ;) z innymi psami całkiem nieźle, z kotem gorzej ale Pani twierdzi, że to kwestia czasu. Quote
Recommended Posts