Jump to content
Dogomania

giga dziecko, czyli Tarpan LABRA-DOG... wraca z adopcji...

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

była wizyta :):):)

pozwolę sobie trochę zacytować

ambird:

"Mieszkanie w kamienicy na drugim piętrze. Bardzo pozytywni ludzie :)
Jest para, ok 4 letnia dziewczynka i babcia, która psom odda życie ;)
Świadomi są posiadania dużego psa, byli właścicielami rottweilera przez 10 lat.
Babcia trochę starych poglądów, jednak z zaciekawieniem słuchała co mam do przekazania.

Trochę chyba się załamała kiedy powiedziałam, że sucha karma wystarczy i nie będzie musiała gotować

Opowiedziałam o:
żywieniu - wyjaśniłam różnicę między karmami marketowymi a tymi lepszymi,
profilaktyce weterynaryjnej - są świadomi rocznych stałych kosztów, wiedzą ile kosztuje leczenie psa,
szkolenie pozytywne - bardzo ich zainteresował ten temat, wzięli numer telefonu do mojego szkoleniowca."

oczywiście wyślę jeszcze ambird lub kogoś innego na wizytę po :cool3:
no i chyba pozostaje umawiać szczegóły i szukać transportu...

Posted

[quote name='mru']była wizyta :):):)

pozwolę sobie trochę zacytować

ambird:

"Mieszkanie w kamienicy na drugim piętrze. Bardzo pozytywni ludzie :)
Jest para, ok 4 letnia dziewczynka i babcia, która psom odda życie ;)
Świadomi są posiadania dużego psa, byli właścicielami rottweilera przez 10 lat.
Babcia trochę starych poglądów, jednak z zaciekawieniem słuchała co mam do przekazania.

Trochę chyba się załamała kiedy powiedziałam, że sucha karma wystarczy i nie będzie musiała gotować

Opowiedziałam o:
żywieniu - wyjaśniłam różnicę między karmami marketowymi a tymi lepszymi,
profilaktyce weterynaryjnej - są świadomi rocznych stałych kosztów, wiedzą ile kosztuje leczenie psa,
szkolenie pozytywne - bardzo ich zainteresował ten temat, wzięli numer telefonu do mojego szkoleniowca."

oczywiście wyślę jeszcze ambird lub kogoś innego na wizytę po :cool3:
no i chyba pozostaje umawiać szczegóły i szukać transportu...
Tarpan jedzie do Bytomia :)!? Super :)
mru, a ja mam jego mini wersje teraz na DT :) Tez nogi w kropy :) Tylko "moj" wazy 6 kg :), i ma 4 miesiece :)

Posted

mru napisał(a):
ojej podobny, ale chyba aż taki koń nie urośnie :)

Nie ma opcji :), ale Tarpan to jest przecudo normalnie :)! Krowsko takie, a slodkie, ze o matkooo! :)

Posted

kochani, no właśnie nie bo postanowił wcześniej stracić jajka :) teraz dopiero jest gotowy i mógłby jechać np. czwartek-piątek :) (nie wiem jak weekend, czy ludzie nie jada nigdzie, ale jakby ktoś w weekend jechał to proszę o znak!) może ktoś będzie jechał na groby? :)

Posted

Gdzie?????????????:-o:-o:-o Bobrek???????????????????? toż to dzielnica cudów:mad::lmaa::chainsaw::2gunfire::boom::drinking::chlup::drink1::beerchug: !!!!!!!!!! matko bosko !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

z wiadomości telefonicznych wszystko ok. tarpan duzy i silny jest, ale spoko. ponoć nie ma problemu. na spacerach nawet tak nie ciągnie ;) z innymi psami całkiem nieźle, z kotem gorzej ale Pani twierdzi, że to kwestia czasu.