Lemoniada Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Cudny ten Tarpan! Łapy ma jakby od innego psa :lol: A właścicieli warto jednak namierzyć, choćby po to, by dać ich do czarnych kwiatków? Macie taką możliwość? Schronisko podpisuje umowy? Quote
mru Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 własnie schornisko stara sie namierzyc, chwilę to może potrwać. koniecznie trzeba znaleźć i dać nauczkę :) Tarpan powinien mieć na dniach sesję fot. no i lecimy z lepszymi ogłoszeniami wtedy :) Quote
Kociabanda2 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 mru napisał(a):własnie schornisko stara sie namierzyc, chwilę to może potrwać. koniecznie trzeba znaleźć i dać nauczkę :) Super! Oby się udało :diabloti: Tarpan powinien mieć na dniach sesję fot. no i lecimy z lepszymi ogłoszeniami wtedy :) Śliczny jest :loveu: i taki niepowtarzalny :evil_lol: Na pewno szybko znajdzie dom :) Quote
P78 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Kociabanda2 napisał(a):Super! Oby się udało :diabloti: Śliczny jest :loveu: i taki niepowtarzalny :evil_lol: Na pewno szybko znajdzie dom :) Oby nie do kawalerki :) Quote
mru Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 e, jak ktos by miał duzo czasu na spacery to spoko :D Quote
P78 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Przynajmniej pies byłby w caaałym domu :) Nie, no jest super gość, wieeelkie bobo :D Quote
mru Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 mam nowe fotki Tarpanka :lol: kurcze, że też on jeszcze w hotelu a nie w domu... :loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Tarpan dziś w metrze, no ale... wiecie... był jeden fajny telefon z Bytomia - ale nie z metra! :) Quote
kakadu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 mru, ty jakiegos mniejszego bys nie mogla znalezc? ;) od razu musi byc 50 kilo psa? swoja droga - wiadomo ile on wazy? Quote
mru Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 tam było do wyboru :( tylko reszta tworzyła jakieś stado i w sumie mieszkała pod domem zbieraczki, która je karmiła i w ogóle nie chciałaby oddać - a ten odstawał bardzo i ludzie się go bali okropnie :( on waży dokładnie 50 kg :) chętni ludzie mają duże mieszkanie haha, moze go upchną ;) mieli rottka, brzmią fajnie. szukam kogoś do sprawdzenia domu :) Quote
NadziejaA Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dajcie mi namiary gdzie konkretnie ma być ta wizyta. Będę w Bytomiu albo w niedzielę albo w poniedziałek. Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 czekamy na wiesci :) oby byly jak najlepsze Quote
kakadu Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 dzis juz poniedzialek wiec czekamy nieustajaco ;) Quote
mru Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 NadziejA nie gadałaś z panią? pani dziś dzwoniła. daj znać, bo jeśli nie dasz rady podejść to mam jeszcze dziewczynę od labków, która jest chętna iść! Quote
kakadu Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 chyba by trzeba te dziewczyne poprosic bo czasu szkoda... Quote
mru Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 od razu poprosiłam, w czwartek wizyta :) Quote
NadziejaA Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Przepraszam ze się nie odzywałam... W piątek miałam awaryjny wyjazd, nie zdążyłam spisac numerów telefonu... I niestety nie miała bym nawet możliwość sprawdzenia tego domku... Nie miałam czasu usiaść na spokojnie echh :( Przperaszam Was bardzo :( Quote
kakadu Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 w czwartek czyli dzis! to czekamy na wiadomosci - oby domek zdal egzamin Quote
kakadu Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='NadziejaA']Przepraszam ze się nie odzywałam... W piątek miałam awaryjny wyjazd, nie zdążyłam spisac numerów telefonu... I niestety nie miała bym nawet możliwość sprawdzenia tego domku... Nie miałam czasu usiaść na spokojnie echh :( Przperaszam Was bardzo :([/QUOTE] wszystkiego nie przewidzisz i wszystkich przeszkod nie przeskoczysz takie zycie niestety ;) Quote
mru Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 no no, nie szkodzi :) ambird od labków się jeszcze nie odezwała. Quote
Recommended Posts