Jump to content
Dogomania

giga dziecko, czyli Tarpan LABRA-DOG... wraca z adopcji...

Recommended Posts

Posted

Cudny ten Tarpan! Łapy ma jakby od innego psa :lol:

A właścicieli warto jednak namierzyć, choćby po to, by dać ich do czarnych kwiatków? Macie taką możliwość? Schronisko podpisuje umowy?

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

własnie schornisko stara sie namierzyc, chwilę to może potrwać. koniecznie trzeba znaleźć i dać nauczkę :)

Tarpan powinien mieć na dniach sesję fot. no i lecimy z lepszymi ogłoszeniami wtedy :)

Posted

mru napisał(a):
własnie schornisko stara sie namierzyc, chwilę to może potrwać. koniecznie trzeba znaleźć i dać nauczkę :)

Super! Oby się udało :diabloti:

Tarpan powinien mieć na dniach sesję fot. no i lecimy z lepszymi ogłoszeniami wtedy :)

Śliczny jest :loveu: i taki niepowtarzalny :evil_lol: Na pewno szybko znajdzie dom :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Super! Oby się udało :diabloti:

Śliczny jest :loveu: i taki niepowtarzalny :evil_lol: Na pewno szybko znajdzie dom :)

Oby nie do kawalerki :)

• 2 weeks later...
Posted

tam było do wyboru :( tylko reszta tworzyła jakieś stado i w sumie mieszkała pod domem zbieraczki, która je karmiła i w ogóle nie chciałaby oddać - a ten odstawał bardzo i ludzie się go bali okropnie :(

on waży dokładnie 50 kg :) chętni ludzie mają duże mieszkanie haha, moze go upchną ;) mieli rottka, brzmią fajnie. szukam kogoś do sprawdzenia domu :)

Posted

NadziejA nie gadałaś z panią? pani dziś dzwoniła. daj znać, bo jeśli nie dasz rady podejść to mam jeszcze dziewczynę od labków, która jest chętna iść!

Posted

Przepraszam ze się nie odzywałam... W piątek miałam awaryjny wyjazd, nie zdążyłam spisac numerów telefonu... I niestety nie miała bym nawet możliwość sprawdzenia tego domku... Nie miałam czasu usiaść na spokojnie echh :( Przperaszam Was bardzo :(

Posted

[quote name='NadziejaA']Przepraszam ze się nie odzywałam... W piątek miałam awaryjny wyjazd, nie zdążyłam spisac numerów telefonu... I niestety nie miała bym nawet możliwość sprawdzenia tego domku... Nie miałam czasu usiaść na spokojnie echh :( Przperaszam Was bardzo :([/QUOTE]
wszystkiego nie przewidzisz i wszystkich przeszkod nie przeskoczysz
takie zycie niestety ;)