Medorowa Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 apple napisał(a):jestem...na razie z pracy ale juz lada moment w domku net mi oddadzą bo już mnie zaksięgowali:multi: Dziękuję, że o mnie pamiętacie:oops: A co Ty myślisz, że w moim wieku to się ma jeszcze sokoli wzrok, skoro większą częśc doby spędza sie przed monitorem, hee:razz::razz::razz: Maczkiem se zaczeło babsko pisać:diabloti: Quote
Agniest Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :multi::multi: przyszłam się przywitać szybciutko :loveu: Quote
apple Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 [FONT=Century Gothic]Witajcie kochane!:loveu: Cobyście nie zapomniały ze mam psa:diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [FONT=Georgia]oooo masz psa :crazyeye: jestem zaskoczona...ale jak najbardziej pozytywnie :cool3::cool3: prawdziwy królewicz...mina na maxa poważna :) :loveu: http://img2.imageshack.us/img2/7007/tn1003886.jpg cześć Sisko :multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]oooo masz psa :crazyeye: jestem zaskoczona...ale jak najbardziej pozytywnie :cool3::cool3: prawdziwy królewicz...mina na maxa poważna :) :loveu: http://img2.imageshack.us/img2/7007/tn1003886.jpg cześć Sisko :multi::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]On tak tylko rżnie gupa......normalnie to jest fisioł:evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witajcie kochane!:loveu: Cobyście nie zapomniały ze mam psa:diabloti:[/FONT] :crazyeye:psa?????????????? bosz... byłam pewna ze kota :roll::roll::roll::roll: :diabloti: czeeee:loveu: Quote
e.v.a Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 credita napisał(a):POZDROWIONKA ,CAŁUSY, DLA PIĘKNEJ PANI :loveu: :oops:ojejj dzieki Quote
apple Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='evaxon']:crazyeye:psa?????????????? bosz... byłam pewna ze kota :roll::roll::roll::roll: :diabloti: czeeee:loveu: [FONT=Century Gothic]Wiedziałam ze Cię zaskoczę:B-fly:[/FONT] [quote name='credita']POZDROWIONKA ,CAŁUSY, DLA PIĘKNEJ PANI :loveu: [FONT=Century Gothic]Allleż:oops:[/FONT] [quote name='evaxon']:oops:ojejj dzieki [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha:roflt: Mam jeszszcze nowe foty weekendowe ale nie wiem kiedy wstawię bo mam niechcieja fotowego:roll: [/FONT] Quote
Yana Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Krosiu... pełna powaga :evil_lol: jak na arystokrację przystało :loveu: Quote
apple Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Yana']Krosiu... pełna powaga :evil_lol: jak na arystokrację przystało :loveu:[FONT=Century Gothic]Taaa on zdecydowanie wyżej sra niż doope ma:evil_lol:[/FONT] Quote
Yana Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Taaa on zdecydowanie wyżej sra niż doope ma:evil_lol:[/FONT] podsumowała Pańcia :razz: Quote
Iv_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 :crazyeye: Jabkowa, Ty masz psa? myslałam, że kanarka :cool3: :cool3: Zawsze jak widzę Krosia, to mnie ten ogon w oniemienie wprowadza, mimo że wiem o jego istnieniu :evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty sobie Japkowa w kulki nie graj :mad:[FONT=Century Gothic]Ty:crazyeye: Tutaj:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No musowo foty wstawic bo jeszcze się okaze że to pierwszy i ostatni raz:roll: Ależ mnie zaszczyt kopnął:evil_lol: Iv.........normalnie mnie załamujesz:eviltong: Ala...ty mnie tu nie machaj kijami bo siem jąkać będe:diabloti: Foty wstawię wieczorkiem;)[/FONT] Quote
Iv_ Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Iv.........normalnie mnie załamujesz:eviltong:[/FONT] :cool3: wyprostuj się kobieto :diabloti: Quote
apple Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Iv_']:cool3: wyprostuj się kobieto :diabloti:[FONT=Century Gothic]Nie mogę...lumbago mam:roll: [/FONT] Quote
Recommended Posts