jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Georgia]zrobiłam pyszną kawe ale Ciebie nie ma więc muszę ją wypić sama :roll:[/FONT] Quote
Selket Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cześć :loveu: Biedna, tak się poświęcasz a Cię nikt nie docenia :niewiem: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witanko A ty sobie urlopujesz i nie wzielas nas ze soba :( Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:nie no chyba stanowczo za długo Cię nie ma :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Georgia]tak długo jej nie ma... tak długo bez kompa... pewnie oduczy się korzystać z internetu :roll::roll: wracaj do cywilizacji, do świata komputerów i internetu :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja juz wrocilam na kffilke a Ty gdzie???? hihihihihi Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 :sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb: Oto wróciłam :B-fly: Melduję wszystkim zaniepokojonym i stępsknionym, ze żyje, jestem wypoczęta i opalona:diabloti: Iza: Nie lało!!! Była pogoda boska -cały czas skwar:multi: Alutka........nie było tam kafejek a ja tęskniłam jak diabli:shake: Na rekiny uważałam, kąpałam sie chociaż doopę wykrzywiało na lewą stronę....ale co to dla mnie:evil_lol: Selketka- doceniam wytrwałosć:loveu: WSZYstkim odwiedzajacym gorącego buziola ślę:loveu: Żonkilka nic mnie nie wciagnęło, żaden wir........no chyba że ......a nie powiem;):evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jeeeeeeeeeeeeeeeee nasze Dzapko wrocilo!!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 sota36 napisał(a):Jeeeeeeeeeeeeeeeee nasze Dzapko wrocilo!!!!!!:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic]No jestem jestem, już tak nie skacz bo jeszcze sobie cos zrobisz:evil_lol::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 opalone ,pieczone Jappkooo:multi::multi::multi::multi: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 agbar napisał(a):opalone ,pieczone Jappkooo:multi::multi::multi::multi:[FONT=Century Gothic]Noooo nie moge narzekać, opalilam sie:multi: suuuper pogoda była:multi:[/FONT] Troche mi schodzi skóra na prawej nodze ale o tym szaaaaaa:roll: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Rinuś napisał(a)::diabloti:to terazx foty [FONT=Century Gothic]Na razie nie dam bo są w aparatosie a beterie się ładują bom je całkim wyczerpała................jak sie naładują do wrzuce wam fotaski;)[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 :sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]tak się cieszę, że wróciłaś![/FONT] [FONT=Century Gothic]Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua[/FONT] Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb:[/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic]tak się cieszę, że wróciłaś![/FONT] [FONT=Century Gothic]Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua[/FONT] [FONT=Century Gothic]No ja tez sie cieszę ze jestem już z wami tak szczerze mówiąc to trochę mi się cknilo:diabloti::loveu:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Na razie nie dam bo są w aparatosie a beterie się ładują bom je całkim wyczerpała................jak sie naładują do wrzuce wam fotaski;)[/FONT] to siem ładuj tam :diabloti: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Rinuś napisał(a):to siem ładuj tam :diabloti:[FONT=Century Gothic]Juz się ładują;)[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No ja tez sie cieszę ze jestem już z wami tak szczerze mówiąc to trochę mi się cknilo:diabloti::loveu:[/FONT] Tylko trochę? :placz: Quote
apple Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tylko trochę? :placz: [FONT=Century Gothic]Tylko trochę mi brakowało do sfiksowania z tęsknoty:razz:[/FONT] Quote
Recommended Posts