sota36 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 KJabluszko - no co ja slysze? Ze Krosiulek ma powiekszona prostate? Moj Toniek tez mial - dostawal na jej obkurczenie POLDANEN - i niestety tez potem do kastrowania. USG mial tez robione - Ala dobrze gada!Niech mu zrobia! Quote
apple Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='BeaC']he he he własnie ciekawe że ona taka wstydliwa no a co nie wiedziałaś:roll: kto by pomyślał a tak w ogole to naj najważniejsze żeby Krosowi sie polepszyło z jojkami czy bez:razz: a tak w ogóle to bez .................Ci się uspokoi piesWiem na to liczę:diabloti: [quote name='Selket']oooooooo.....Będzie z Krosia jajcarz jak z Księciunia :evil_lol: :evil_lol:Buhahahahahaha chyba bezjajcarz:evil_lol: [quote name='clockwork']przyszłam potrzymać Krosia za jajka... tfu tfu przyszłam potrzymać kciuki za Krosia i za jajka ;)Buhahahahaha Klockowa proszę cię.................:evil_lol::loveu: Ostatnia szansa oć?:diabloti: [quote name='Alicja']:errrr::errrr::errrr: a nie chciał zrobić Krosiowi USG ?? bo nasz wet powiedział że naj zaaplikować piesu też taką diagnostykę ..będzie dobrze ;) paczaj na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112537Juz paczam co tam jest. A co do usg to zrobiem- a potem zbankrutujem...........zlicytują mnie jak bozie kocham:cool1: [quote name='jonQuilla']hmm...a co to za jakieś tu insynuacje za moimi plecami ;) :eviltong::eviltong: ja wszystko widzę :diabloti::diabloti: Że kto niby...Bea:crazyeye: Nigdy:diabloti: [quote name='sota36']KJabluszko - no co ja slysze? Ze Krosiulek ma powiekszona prostate? Moj Toniek tez mial - dostawal na jej obkurczenie POLDANEN - i niestety tez potem do kastrowania. USG mial tez robione - Ala dobrze gada!Niech mu zrobia!Jeszcze do końca nic nie wiadomo, wszystko bedziemy jeszcze badać i sparwdzać, coś ty D nie da mu bezpodstawnie zabrać jajkóf:evil_lol: Quote
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Cześć :multi: Skoro D taki przywiązany niech mu zamontuje protezy, albo wexmie te wycięte jajka i zaformalinuje...... :evil_lol: Quote
credita Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witanko,jeśli mogę się wtrącić to ja na twoim miejscu podjęła bym się kastracji,leki pomagają ,ale to wróci i kastracja i tak go nie minie taka moja sugestia,ale oczywiście decyzja należy do ciebie ;) pozdrawiam Quote
e.v.a Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 czesc Alusiuu:loveu: czesc Korusiu:loveu: czesc jabko:roll: Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hejos O to Krosi bedzie teraz taki sam bezjajcarz jak Bober Quote
Fuga*** Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witaj, Moni :) głaski dla Krosia, męczennika :-) Quote
jonQuilla Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 PIERWSZA aż sobie hopne ze szczęscia ;) :laugh2_2::laugh2_2: dzień dobry Sisko :loveu::multi: Quote
apple Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Selket']Cześć Skoro D taki przywiązany niech mu zamontuje protezy, albo wexmie te wycięte jajka i zaformalinuje...... :evil_lol: [quote name='credita']witanko,jeśli mogę się wtrącić to ja na twoim miejscu podjęła bym się kastracji,leki pomagają ,ale to wróci i kastracja i tak go nie minie taka moja sugestia,ale oczywiście decyzja należy do ciebie pozdrawiam [quote name='jonQuilla']dzień doberek Sisko [quote name='Izabela124.']Hejos O to Krosi bedzie teraz taki sam bezjajcarz jak Bober [quote name='Fuga***']witaj, Moni głaski dla Krosia, męczennika [quote name='Selket']Cześć Dżapuszko [quote name='bGirl']hola Jabłuszkowa [quote name='jonQuilla']PIERWSZA aż sobie hopne ze szczęscia dzień dobry Sisko [quote name='Selket']Cześć [quote name='Izabela124.']Witanko jabłuszkowa [quote name='sota36']wITAM- KA ZES TA? TELA LUDZIOW O CIE PYTA???No jestem jestem:multi: - witam was wszystkie zobiorowo bo mam dzisija mało czasu na Dogo.....powiem wam w tajemnicy i na uszko że jestem dzisiaj nie do życia bo mam kaca jak jasny pieron:roll: o jedną lampke szampana za dużo wczoraj wypiłam:cool1: [quote name='evaxon']czesc Alusiuu:loveu: czesc Korusiu:loveu: czesc jabko:roll:Efff dlaczemu ja nie dostałam uśmieszku z serduszkami:cool1::mad: Się grzecznie pytam:razz: Quote
apple Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='sota36']2kc - "PAMIETAJ W TRAKCIE,NIE PO FAKCIE" :) No ale ja nie zamierzałam mieć dzisiaj żadnych dolegliwości, tak sobie saczyłam delikatnie:roll: Quote
Selket Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cześć :obrazic: Do wszystkich wpadłaś w odwiedziny :obrazic: A do mnie nie :obrazic: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 no taaaaaaaaaaaaaa.............ledwo sie sformatowala to juz szaleje ........ witaj pierunski pijoku !!!!! Quote
apple Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Selket']Cześć :obrazic: Do wszystkich wpadłaś w odwiedziny :obrazic: A do mnie nie :obrazic:Ojjj nie fochaj, już lece:loveu: [quote name='Izabela124.']Do mnie też nie wpadłaś :P Wstydaj sięNo masz- sztrajk jakiś czy co?:loveu: [quote name='jonQuilla']moja Sis skacowana :roll::roll:Troszku:roll: [quote name='zuzolandia']no taaaaaaaaaaaaaa.............ledwo sie sformatowala to juz szaleje ........ witaj pierunski pijoku !!!!!Trenuje przed wizyta u ciebie na Halymbie:evil_lol: Quote
apple Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Alicja']:hand: dzień doberek :multi::loveu:Witaj Alu poniedziałkowo:hand:...ja dzisiaj pomykam do pracy ale pocieszam się ze jeszcze tylko tydzień i 2 miechy wakacji:multi: a ty kiedy wracasz do pracy:roll: Quote
Iza i Avanti Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Cześć Jabcokowa! Tobie to dobrze! Dwa miesiące wakacji... A ja tu z utęsknieniem czekam na wrzesień i moje 2 tygodnie urlopu :-( Quote
Recommended Posts