Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KJabluszko - no co ja slysze? Ze Krosiulek ma powiekszona prostate? Moj Toniek tez mial - dostawal na jej obkurczenie POLDANEN - i niestety tez potem do kastrowania. USG mial tez robione - Ala dobrze gada!Niech mu zrobia!

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC']he he he własnie

ciekawe że ona taka wstydliwa

no a co nie wiedziałaś:roll:

kto by pomyślał

a tak w ogole to naj najważniejsze żeby Krosowi sie polepszyło z jojkami czy bez:razz:

a tak w ogóle to bez .................Ci się uspokoi pies
Wiem na to liczę:diabloti:

[quote name='Selket']oooooooo.....Będzie z Krosia jajcarz jak z Księciunia :evil_lol: :evil_lol:Buhahahahahaha chyba bezjajcarz:evil_lol:

[quote name='clockwork']przyszłam potrzymać Krosia za jajka...

tfu tfu

przyszłam potrzymać kciuki za Krosia i za jajka ;)
Buhahahahaha Klockowa proszę cię.................:evil_lol::loveu: Ostatnia szansa oć?:diabloti:

[quote name='Alicja']:errrr::errrr::errrr:

a nie chciał zrobić Krosiowi USG ?? bo nasz wet powiedział że naj zaaplikować piesu też taką diagnostykę ..będzie dobrze ;)

paczaj na bazarek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112537
Juz paczam co tam jest. A co do usg to zrobiem- a potem zbankrutujem...........zlicytują mnie jak bozie kocham:cool1:

[quote name='jonQuilla']hmm...a co to za jakieś tu insynuacje za moimi plecami ;) :eviltong::eviltong:
ja wszystko widzę :diabloti::diabloti:

Że kto niby...Bea:crazyeye: Nigdy:diabloti:

[quote name='sota36']KJabluszko - no co ja slysze? Ze Krosiulek ma powiekszona prostate? Moj Toniek tez mial - dostawal na jej obkurczenie POLDANEN - i niestety tez potem do kastrowania. USG mial tez robione - Ala dobrze gada!Niech mu zrobia!Jeszcze do końca nic nie wiadomo, wszystko bedziemy jeszcze badać i sparwdzać, coś ty D nie da mu bezpodstawnie zabrać jajkóf:evil_lol:

Posted

witanko,jeśli mogę się wtrącić to ja na twoim miejscu podjęła bym się kastracji,leki pomagają ,ale to wróci i kastracja i tak go nie minie taka moja sugestia,ale oczywiście decyzja należy do ciebie ;) pozdrawiam

Posted

[quote name='Selket']Cześć Skoro D taki przywiązany niech mu zamontuje protezy, albo wexmie te wycięte jajka i zaformalinuje...... :evil_lol:

[quote name='credita']witanko,jeśli mogę się wtrącić to ja na twoim miejscu podjęła bym się kastracji,leki pomagają ,ale to wróci i kastracja i tak go nie minie taka moja sugestia,ale oczywiście decyzja należy do ciebie pozdrawiam

[quote name='jonQuilla']dzień doberek Sisko

[quote name='Izabela124.']Hejos
O to Krosi bedzie teraz taki sam bezjajcarz jak Bober

[quote name='Fuga***']witaj, Moni
głaski dla Krosia, męczennika

[quote name='Selket']Cześć Dżapuszko

[quote name='bGirl']

hola Jabłuszkowa

[quote name='jonQuilla']PIERWSZA

aż sobie hopne ze szczęscia

dzień dobry Sisko

[quote name='Selket']Cześć

[quote name='Izabela124.']Witanko jabłuszkowa

[quote name='sota36']wITAM- KA ZES TA? TELA LUDZIOW O CIE PYTA???No jestem jestem:multi: - witam was wszystkie zobiorowo bo mam dzisija mało czasu na Dogo.....powiem wam w tajemnicy i na uszko że jestem dzisiaj nie do życia bo mam kaca jak jasny pieron:roll: o jedną lampke szampana za dużo wczoraj wypiłam:cool1:

[quote name='evaxon']czesc Alusiuu:loveu:
czesc Korusiu:loveu:
czesc jabko:roll:Efff dlaczemu ja nie dostałam uśmieszku z serduszkami:cool1::mad: Się grzecznie pytam:razz:

Posted

[quote name='sota36']2kc - "PAMIETAJ W TRAKCIE,NIE PO FAKCIE" :)
No ale ja nie zamierzałam mieć dzisiaj żadnych dolegliwości, tak sobie saczyłam delikatnie:roll:

Posted

[quote name='Selket']Cześć :obrazic:
Do wszystkich wpadłaś w odwiedziny :obrazic: A do mnie nie :obrazic:Ojjj nie fochaj, już lece:loveu:

[quote name='Izabela124.']Do mnie też nie wpadłaś :P Wstydaj sięNo masz- sztrajk jakiś czy co?:loveu:

[quote name='jonQuilla']moja Sis skacowana :roll::roll:Troszku:roll:

[quote name='zuzolandia']no taaaaaaaaaaaaaa.............ledwo sie sformatowala to juz szaleje ........

witaj pierunski pijoku !!!!!Trenuje przed wizyta u ciebie na Halymbie:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:hand: dzień doberek :multi::loveu:Witaj Alu poniedziałkowo:hand:...ja dzisiaj pomykam do pracy ale pocieszam się ze jeszcze tylko tydzień i 2 miechy wakacji:multi: a ty kiedy wracasz do pracy:roll: