jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Ty się nie fochaj ino bacz na swe słowa..............:evil_lol: jakie słowa :roll: o czym Ty do mnie rozmawiasz? :placz::placz: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']jakie słowa :roll: o czym Ty do mnie rozmawiasz? :placz::placz: :niewiem: :grab: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']:niewiem: :grab: ale dyndasz :loveu::loveu: din din din din din ... :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']ale dyndasz :loveu::loveu: din din din din din ... :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Nie kicaj tak bo se bródkę podbijesz:eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Nie kicaj tak bo se bródkę podbijesz:eviltong: dzięki za ostrzeżenie :) już nie będę :) :eviltong: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']dzięki za ostrzeżenie :) już nie będę :) :eviltong: Bo jakbyś sobie zęby wybiła kto by je zbierał?:roll: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Bo jakbyś sobie zęby wybiła kto by je zbierał?:roll: hmmm...musze przyznać że to jest dobre pytanie :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] hmmm...musze przyznać że to jest dobre pytanie :evil_lol::evil_lol: Błyskam dziś inteligencją....aż sama się boję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Błyskam dziś inteligencją....aż sama się boję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie moja też czasami przeraża :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] mnie moja też czasami przeraża :evil_lol::evil_lol: Twoje co??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']Twoje co??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no właśnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']no właśnie :evil_lol::evil_lol: To Ty masz traumę:eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']To Ty masz traumę:eviltong: od zawsze ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']od zawsze ;) :evil_lol: właśnie widać:roll::roll: Biedne dziecko :calus: Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 hiello.......oooj wymasuj bidnego Krosia ....i precz wsie robale!!!!! boszzz alez tu nagadane ....ze 6 stron przelecialam na wstecza i oprocz gadania o ciezkim przypadku Kffiatuszka nic ni ma;-) gdzie fotencjeeee......?????? buzioleee Japuszkowa ;-) Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kochana, a czyż nie uważasz, że taki cięzki przypadek Kwiatuszka załsuguje na to by poświęcić mu maximum uwagi? Kto wie co z nią jutro będzie :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 czuję się troche jak ofiara zbiorowego gwałtu wirtualnego :roll::roll: ja nie wiem co się wokoło mnie dzieje... Selkecik coś sobie ubzdurał i mnie tu ten... a ja taka biedna, cicha, grzeczna i stłamszona dziewczyna z prowincji:evil_lol: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']czuję się troche jak ofiara zbiorowego gwałtu wirtualnego :roll::roll: ja nie wiem co się wokoło mnie dzieje... Selkecik coś sobie ubzdurał i mnie tu ten... a ja taka biedna, cicha, grzeczna i stłamszona dziewczyna z prowincji:evil_lol: No nie..............zarzutu gwałtu to ja w życiu nie słyszałam:angryy::angryy: Ja wirtualna dziewica,a Ty mnie takie oskarżenia??????:angryy::angryy: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']No nie..............zarzutu gwałtu to ja w życiu nie słyszałam:angryy::angryy: Ja wirtualna dziewica,a Ty mnie takie oskarżenia??????:angryy::angryy: nikogo nie oskarżam ;) tylko tak sobie ten no ... ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Selket napisał(a):Kochana, a czyż nie uważasz, że taki cięzki przypadek Kwiatuszka załsuguje na to by poświęcić mu maximum uwagi? Kto wie co z nią jutro będzie :evil_lol: no baaa....:oops::oops: kontemplujmy zatem ten mistyczny ale nieco pokaleczony seksualizm naszego Kffiatuszka ..... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] nikogo nie oskarżam ;) tylko tak sobie ten no ... ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Insynuujesz???????????????:mad: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 zuzolandia napisał(a):no baaa....:oops::oops: kontemplujmy zatem ten mistyczny ale nieco pokaleczony seksualizm naszego Kffiatuszka ..... :diabloti::diabloti::diabloti: Pięknie to ujęłaś:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 i nawet tu te 2 babsztyle nagadały :mdleje: cześć jabuszko :multi::multi: jako że wczoraj mnie nie było grzecznie mówie dzień dobry i jeszcze dzieńdobry za dziś bo pewnie zaś mnie nie bedzie :evil_lol: a wy sobie dziewczynki nie przeszkadzajcie- kontynuujcie bajere :cool1: Quote
apple Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Selket']Prownicją zawiało [quote name='jonQuilla'] to ekstra [quote name='Selket'] :grab: [quote name='jonQuilla']ale dyndasz din din din din din ... [quote name='Selket']Nie kicaj tak bo se bródkę podbijesz [quote name='jonQuilla']dzięki za ostrzeżenie już nie będę [quote name='Selket']Bo jakbyś sobie zęby wybiła kto by je zbierał? [quote name='jonQuilla'] hmmm...musze przyznać że to jest dobre pytanie [quote name='Selket']Błyskam dziś inteligencją....aż sama się boję [quote name='jonQuilla'] mnie moja też czasami przeraża [quote name='Selket']Twoje co?????????? [quote name='jonQuilla']no właśnie [quote name='Selket']To Ty masz traumę [quote name='jonQuilla']od zawsze [quote name='Selket']właśnie widać Biedne dziecko Bosszzz baby normalnie was nie mozna na 5 min zostawić bo normalnie naklepiecie 3 strony:evil_lol: [quote name='zuzolandia']hiello.......oooj wymasuj bidnego Krosia ....i precz wsie robale!!!!! Wymasowany:lol: boszzz alez tu nagadane ....ze 6 stron przelecialam na wstecza i oprocz gadania o ciezkim przypadku Kffiatuszka nic ni ma;-) gdzie fotencjeeee......?????? buzioleee Japuszkowa ;-)No bedą zaraz- normalnie wszystko w goracej wodzie kąpane - easy baby:evil_lol::loveu: [quote name='clockwork']i nawet tu te 2 babsztyle nagadały :mdleje: No ja nie wiem .....panoszą sie tu jakieś takie peple:loveu: cześć jabuszko :multi::multi: jako że wczoraj mnie nie było grzecznie mówie dzień dobry Przyjęte i odnotowane:diabloti: i jeszcze dzieńdobry za dziś bo pewnie zaś mnie nie bedzie :evil_lol: Odhaczyłam :evil_lol: a wy sobie dziewczynki nie przeszkadzajcie- kontynuujcie bajere :cool1: Bosszzz nie podpuszczaj ich:roll: Quote
Recommended Posts