Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']no dyc sie zbierom wlasnie i dzwonia hihiihi
ustalilam se wille retro w bialogorze tylko wieczorem babeczka poda mi wolny termin;-) ,,,i co wazne mozemy zabrac kudlate!!!!!!!!!!!Nie byc taka daj namiara:modla:

[quote name='Iza i Avanti']Jabłuszko koffffffffffffffane!

Jesteś!!!

:B-fly::B-fly::B-fly:

Terez ja Ci naśmiecę :evil_lol:No jestem jestem ale nie smiecić mi tu prosze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Medorowa']Cze Dżapuszko:hand:Czeee Madzialenko :loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']czesć Bułeczki:hand:

[quote name='Selket']Jestem jestem :multi:
Jaka reszta? Ja nic nie wiem :evil_lol: Wow, jedzie wsyscy nad morze?? Ja też kcem na morze!!! :loveu: :loveu:

[quote name='evaxon']czesc czesc Tureczko:loveu::loveu::evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko:multi:
A co do bannerka to ja specjalnie taki maly zrobilam, zebys mogla jeszcze wcisnac jakis bannerek jakiegos bezdomnego psa;)

[quote name='Selket']Gdzież to Jabłuszko sie szwenda?? :placz:

[quote name='natija']witam jabluszko;)?;)

[quote name='zuzolandia']http://www.willaretro.maxmedia.pl/

masz zlociutka!

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10131&highlight=bia%C5%82og%C3%B3ra&page=31

a tu jest kilka fotek z Białogory.....

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi::loveu:

miłego dnia życzę :) :loveu:
dziewuszki kochane moje nie gniewajcie się ale dopóki nie znajde jakichś domków na wakacje doputy bedzie mnie mało na Dogo...ale chyba wybaczycie mi co? Poszukiwania zajmują tak wiele czasu:placz: DAje wam wielkiego zbiorczego buziola........tylko się nie pobijcie :evil_lol:

MUAAAAAAAAAAAA:loveu::loveu::loveu:
[SIZE=3]
Zuzolinda dzięki za namiarka
:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Masz już ten domek:hmmmm:..... :grins:

Doberek Buhahahahahahahaha.....................nie:cool1:

[quote name='Iza i Avanti']Cze Jabcokowa! :-)

Opuściłaś nas... Buuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(Nie opuściłam fcale....nie kłamczuchaj....buziol:loveu:

[quote name='agbar']ile ty tych domkow szukasz:hmmmm: bo nie ma cie i nie ma.....dwóch :evil_lol: Witaj Agnieszko:loveu:

[quote name='Selket']Witanko :multi:
Dżapuszko czy Ty kcesz całe morze dla siebie wynająć? Ne ma Cię i ne ma.....Nie całe nie całe tylko jakies 3/4:diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares']jakiego domka szukasz?:hmmmm:kochana ja nie mam prawie żadnych wymagań: Domek z dwiema sypialniami oddzielnymi z aneksem kuchennym i łazienka i nic poza tym no i żeby nie było za daleko do morza:roll:

Posted

:loveu:[quote name='jonQuilla']kochana Ty moja, jasne że się nie pogniewamy w końcu to dla Twoich udanych wakacji !! :) czyli pójdzie na korzyść Twojego samopoczucia :loveu:Taaaaaaaa wypoczete jabłuszko to szczęśliwe jabłuszko
:loveu:

Posted

[quote name='Helga&Ares']lomatko rzeczywiście zero wymagań :diabloti:

a ja mam cosik dla Ciebie, tylko powiedz czy masz konkretną miejscowość?
:roll:
jeeeeeeeeeeeeeee:multi::multi::multi: No jeszcze tak na 100% to nie ale co masz co masz comasz....dawaj:razz:

Posted

[quote name='apple']kochana ja nie mam prawie żadnych wymagań: Domek z dwiema sypialniami oddzielnymi z aneksem kuchennym i łazienka i nic poza tym no i żeby nie było za daleko do morza:roll:
lomatko rzeczywiście zero wymagań :diabloti:

a ja mam cosik dla Ciebie, tylko powiedz czy masz konkretną miejscowość?
:roll: