Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']a że o czym ty mówiła????

o tym co skonsumowane i w trakcie trawiena??? kcesz??? :cool3::cool3:

:shake:.....o tym że się z Nami nie podzieliłas ....a ja mam truskawki :grins:

Posted

[quote name='Alicja']

aaaa smacznego :grins: nie lubiam truskawek, nienawidze, nie cierpie

P.S. coś mi kapie na klawiature :roll: chyba sąsiadka lodówke rozmraża i mnie zalewa :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']aaaa smacznego :grins: nie lubiam truskawek, nienawidze, nie cierpie

P.S. coś mi kapie na klawiature :roll: chyba sąsiadka lodówke rozmraża i mnie zalewa :niewiem:

kap kap kap .....;)

Posted

[quote name='clockwork']
nooo nie mają :roll: i japka też zezarłam :cool1:

alem pełna :mdleje:
japka też :placz: ty pasibrzuchu ty :mad:

[quote name='Alicja']a było siem podzielić :cool1:Ano własnie....kara musi być surowa...teraz cie bedzie do wieczora gniotło :roll:

[quote name='clockwork']ide zawiązac sadełko koło Klocusia.... pogadam z nim troche :roll::oops:kazda wymówka jest dobra :diabloti:

[quote name='Alicja']:obrazic: jak sie miga od temata :eviltong::eviltong:widze własnie :mad:

[quote name='Alicja']
to co masz to nie truskawki to woda w opakowaniu truskawkopodobnym :grins:

[quote name='clockwork']aaaa smacznego :grins: nie lubiam truskawek, nienawidze, nie cierpie

Buhahahahahahahahha:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:grins: a własnie że truskawki z mojego prywatnego zamrażalnika :p:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:....mam ślinotok ...podziel się :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='jonQuilla']:) jestem już wyuczona :) :multi::multi::loveu:

i patrze że tu jakieś ciacho mnie ominęło...a może coś zostało dla mnie? ;)

taaaa zapomnij Klockowa wsio zjadała zostawiła mi tylko troche śmietanki :roll:

Posted

[quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:....mam ślinotok ...podziel się :modla::modla::modla:

oć i zabierz po drodze Klockową :ptylko nie ślińcie się za bardzo bo jest mróz i wam ślinotok zamarznie i sople będą zwisać :roll:

Posted

[quote name='Alicja']oć i zabierz po drodze Klockową :ptylko nie ślińcie się za bardzo bo jest mróz i wam ślinotok zamarznie i sople będą zwisać :roll:jak Klockową przeca ona nie lubi :roll:

Posted

[quote name='apple']taaaa zapomnij Klockowa wsio zjadała zostawiła mi tylko troche śmietanki :roll:

ale z niej żarłok :( :roll: buuu...następnym razem ja przyniosę jakiś łakoć i jej zostawimy okruchy ! :cool3::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']ale z niej żarłok :( :roll: buuu...następnym razem ja przyniosę jakiś łakoć i jej zostawimy okruchy ! :cool3::eviltong:No najlepiej przynieśc swoją wałówke :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']masz mundurek śliczny :) pewnie takie przebranie karnawałowe...masz kajdanki? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Coś ty to moje etatowe ...uzywam od czasu do czasu:diabloti:

Posted

Ktoś mówił że cza tu na blogasa z wałówką wchodzić :razz::razz:....a se przyniesłam owocki na sałatkę :razz::razz:

i nie poleżałam ...bo pół dnia kieryś wiercił a teraz cały czas napierdziela młotkiem ....a zresztą nuda w pokoju :razz:

Posted

[quote name='Alicja']Ktoś mówił że cza tu na blogasa z wałówką wchodzić :razz::razz:....a se przyniesłam owocki na sałatkę :razz::razz:

i nie poleżałam ...bo pół dnia kieryś wiercił a teraz cały czas napierdziela młotkiem ....a zresztą nuda w pokoju :razz:

Bedziesz mi robić sałatke owocową- kochana jesteś:diabloti::razz:

A ty lepiej się przyznaj że ty juz o tej karkóweczce myslisz a nie jakieś młotki srotki :diabloti:

Posted

[quote name='apple']Bedziesz mi robić sałatke owocową- kochana jesteś:diabloti::razz:

A ty lepiej się przyznaj że ty juz o tej karkóweczce myslisz a nie jakieś młotki srotki :diabloti:

a własnie że bo nie ....:diabloti:....tyle co skończyłam sałateczke wtryniać :oops:bo tak mnie naszło

Posted

[quote name='Alicja']a własnie że bo nie ....:diabloti:....tyle co skończyłam sałateczke wtryniać :oops:bo tak mnie naszło

fajnie cie naszło...przyjdx do mnie nastepnym razem jak cie najdzie :diabloti: