clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic: jak sie miga od temata :eviltong::eviltong: a że o czym ty mówiła???? o tym co skonsumowane i w trakcie trawiena??? kcesz??? :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']a że o czym ty mówiła???? o tym co skonsumowane i w trakcie trawiena??? kcesz??? :cool3::cool3: :shake:.....o tym że się z Nami nie podzieliłas ....a ja mam truskawki :grins: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja'] :shake:.....o tym że się z Nami nie podzieliłas ....a ja mam truskawki :grins: aaaa smacznego :grins: nie lubiam truskawek, nienawidze, nie cierpie P.S. coś mi kapie na klawiature :roll: chyba sąsiadka lodówke rozmraża i mnie zalewa :niewiem: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork']aaaa smacznego :grins: nie lubiam truskawek, nienawidze, nie cierpie P.S. coś mi kapie na klawiature :roll: chyba sąsiadka lodówke rozmraża i mnie zalewa :niewiem: kap kap kap .....;) Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='clockwork'] nooo nie mają :roll: i japka też zezarłam :cool1: alem pełna :mdleje: japka też :placz: ty pasibrzuchu ty :mad: [quote name='Alicja']a było siem podzielić :cool1:Ano własnie....kara musi być surowa...teraz cie bedzie do wieczora gniotło :roll: [quote name='clockwork']ide zawiązac sadełko koło Klocusia.... pogadam z nim troche :roll::oops:kazda wymówka jest dobra :diabloti: [quote name='Alicja']:obrazic: jak sie miga od temata :eviltong::eviltong:widze własnie :mad: [quote name='Alicja'] :shake:.....o tym że się z Nami nie podzieliłas ....a ja mam truskawki :grins:to co masz to nie truskawki to woda w opakowaniu truskawkopodobnym :grins: [quote name='clockwork']aaaa smacznego :grins: nie lubiam truskawek, nienawidze, nie cierpie P.S. coś mi kapie na klawiature :roll: chyba sąsiadka lodówke rozmraża i mnie zalewa :niewiem: Buhahahahahahahahha:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :grins: a własnie że truskawki z mojego prywatnego zamrażalnika :p Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:grins: a własnie że truskawki z mojego prywatnego zamrażalnika :p:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:....mam ślinotok ...podziel się :modla::modla::modla: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :) jestem już wyuczona :) :multi::multi::loveu: i patrze że tu jakieś ciacho mnie ominęło...a może coś zostało dla mnie? ;) Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']:) jestem już wyuczona :) :multi::multi::loveu: i patrze że tu jakieś ciacho mnie ominęło...a może coś zostało dla mnie? ;) taaaa zapomnij Klockowa wsio zjadała zostawiła mi tylko troche śmietanki :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:....mam ślinotok ...podziel się :modla::modla::modla: oć i zabierz po drodze Klockową :ptylko nie ślińcie się za bardzo bo jest mróz i wam ślinotok zamarznie i sople będą zwisać :roll: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']oć i zabierz po drodze Klockową :ptylko nie ślińcie się za bardzo bo jest mróz i wam ślinotok zamarznie i sople będą zwisać :roll:jak Klockową przeca ona nie lubi :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']jak Klockową przeca ona nie lubi :roll: :loveu::loveu:lubi ...lubi ....;) Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']taaaa zapomnij Klockowa wsio zjadała zostawiła mi tylko troche śmietanki :roll: ale z niej żarłok :( :roll: buuu...następnym razem ja przyniosę jakiś łakoć i jej zostawimy okruchy ! :cool3::eviltong: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:lubi ...lubi ....;) No masz...cyganka jedna :evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']ale z niej żarłok :( :roll: buuu...następnym razem ja przyniosę jakiś łakoć i jej zostawimy okruchy ! :cool3::eviltong:No najlepiej przynieśc swoją wałówke :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No najlepiej przynieśc swoją wałówke :diabloti: taaa ale pewności ze ktoś Ci twojego papu nie wyrwie z rąk też nie ma ;) :evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']taaa ale pewności ze ktoś Ci twojego papu nie wyrwie z rąk też nie ma ;) :evil_lol:No jak to juz ja tu popilnuje Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No jak to juz ja tu popilnuje masz mundurek śliczny :) pewnie takie przebranie karnawałowe...masz kajdanki? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']masz mundurek śliczny :) pewnie takie przebranie karnawałowe...masz kajdanki? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Coś ty to moje etatowe ...uzywam od czasu do czasu:diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Coś ty to moje etatowe ...uzywam od czasu do czasu:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wnikam :eviltong: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie wnikam :eviltong: nie rozumiem aluzji :roll: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ktoś mówił że cza tu na blogasa z wałówką wchodzić :razz::razz:....a se przyniesłam owocki na sałatkę :razz::razz: i nie poleżałam ...bo pół dnia kieryś wiercił a teraz cały czas napierdziela młotkiem ....a zresztą nuda w pokoju :razz: Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']Ktoś mówił że cza tu na blogasa z wałówką wchodzić :razz::razz:....a se przyniesłam owocki na sałatkę :razz::razz: i nie poleżałam ...bo pół dnia kieryś wiercił a teraz cały czas napierdziela młotkiem ....a zresztą nuda w pokoju :razz: Bedziesz mi robić sałatke owocową- kochana jesteś:diabloti::razz: A ty lepiej się przyznaj że ty juz o tej karkóweczce myslisz a nie jakieś młotki srotki :diabloti: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Bedziesz mi robić sałatke owocową- kochana jesteś:diabloti::razz: A ty lepiej się przyznaj że ty juz o tej karkóweczce myslisz a nie jakieś młotki srotki :diabloti: a własnie że bo nie ....:diabloti:....tyle co skończyłam sałateczke wtryniać :oops:bo tak mnie naszło Quote
apple Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']a własnie że bo nie ....:diabloti:....tyle co skończyłam sałateczke wtryniać :oops:bo tak mnie naszło fajnie cie naszło...przyjdx do mnie nastepnym razem jak cie najdzie :diabloti: Quote
Recommended Posts