Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Po raz kolejny..............:placz:
Musze to kajs zgłosić żeby tak mnie konsumować bez mojej zgody :roll:

no masz powinnaś się radować :B-fly::B-fly::B-fly:żeś tak rozchwytywana ;):loveu:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']no masz powinnaś się radować :B-fly::B-fly::B-fly:żeś tak rozchwytywana ;):loveu:toż sie raduje...ino nie wiem czy to dobrze że mnie tak wszyscy konsumują......co z moją reputacją :razz:

Posted

Moi drodzy Dogomaniacy ze śląska i okolic puszczam famę iż potrzebuje zrobić zakup pewien. Musze kupic sobie Tico bo w przyszły miesiacu wybieram się do pracy i musze czymś tam dojeżdżać....a więc gdyby ktoś słyszał że ktos tam chce sprzedac taki samochodzik(no ewentualnie cinketke) to prosze o cynka- oczywiście samochodzik w dobrym stanie technicznym mnie interesuje:diabloti:. Drogi przez ogłoszenia juz sprawdzone...same złomy. Prosze rozpytajcie się wśród znajomych:modla:. Z góry dzieki :loveu:

Posted

[quote name='apple']Moi drodzy Dogomaniacy ze śląska i okolic puszczam famę iż potrzebuje zrobić zakup pewien. Musze kupic sobie Tico bo w przyszły miesiacu wybieram się do pracy i musze czymś tam dojeżdżać....a więc gdyby ktoś słyszał że ktos tam chce sprzedac taki samochodzik(no ewentualnie cinketke) to prosze o cynka- oczywiście samochodzik w dobrym stanie technicznym mnie interesuje:diabloti:. Drogi przez ogłoszenia juz sprawdzone...same złomy. Prosze rozpytajcie się wśród znajomych:modla:. Z góry dzieki :loveu:

bandziem zapytowywać :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']bandziem zapytowywać :razz::razz:Dziekować :evil_lol:

[quote name='clockwork']jo tysz popytam... aaa koleś niedawno sprzedawał cinkusia... w iliganckim stanie No było wczesniej o tym napisać. O ja gupia.........
:splat:

Posted

[quote name='Helga&Ares']czeeeć poszukiwaczko:loveu::loveu:
zara ci cosik znajdziemy...hmmm
a znaj me dobre serce:razz:
Oj dzięki ci kobieto o wielkim sercu:loveu::diabloti: A teraz ten prawdziwy poprosze

Posted

[quote name='Helga&Ares']ten,,...no...hmm...ehhmmk..:grab::cooldevi:co mi tu chrzakasz w moim blogasie....dawaj tego car'a i jademy w trase:diabloti::cool3: No dawaj złaź z tej huśtawki :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']co mi tu chrzakasz w moim blogasie....dawaj tego car'a i jademy w trase:diabloti::cool3: No dawaj złaź z tej huśtawki :evil_lol:
a gdzie jademy? :cool3: czekej no najpierw mushe zarobic na niego:evil_lol:

Posted

[quote name='Helga&Ares']a gdzie jademy? :cool3: czekej no najpierw mushe zarobic na niego:evil_lol:No jak to gdzie.....do pracy co byś mogła na niego zarobić - hyhy hy ale ja bystra jestem

Posted

[quote name='Helga&Ares']e tamm do pracy najpierw przyjemnosci:cool3:Że niby jakie? Chyba nie chcesz mnie zabrać na lody :oops:
Już raz miałam taką historię i bedzie tego dobrego :evil_lol:

Posted

[quote name='Helga&Ares']:silly:............na jakie lody:splat:Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem-
Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol:

Załamka :evil_lol: