Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Po raz kolejny..............:placz: Musze to kajs zgłosić żeby tak mnie konsumować bez mojej zgody :roll: no masz powinnaś się radować :B-fly::B-fly::B-fly:żeś tak rozchwytywana ;):loveu: Quote
WinterGirl Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Teraz widać jak na dłoni :evil_lol: ufff bo już się bGirl bała, że w tym tłumie odwiedzających zgineliśmy Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']no masz powinnaś się radować :B-fly::B-fly::B-fly:żeś tak rozchwytywana ;):loveu:toż sie raduje...ino nie wiem czy to dobrze że mnie tak wszyscy konsumują......co z moją reputacją :razz: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Moi drodzy Dogomaniacy ze śląska i okolic puszczam famę iż potrzebuje zrobić zakup pewien. Musze kupic sobie Tico bo w przyszły miesiacu wybieram się do pracy i musze czymś tam dojeżdżać....a więc gdyby ktoś słyszał że ktos tam chce sprzedac taki samochodzik(no ewentualnie cinketke) to prosze o cynka- oczywiście samochodzik w dobrym stanie technicznym mnie interesuje:diabloti:. Drogi przez ogłoszenia juz sprawdzone...same złomy. Prosze rozpytajcie się wśród znajomych:modla:. Z góry dzieki :loveu: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Moi drodzy Dogomaniacy ze śląska i okolic puszczam famę iż potrzebuje zrobić zakup pewien. Musze kupic sobie Tico bo w przyszły miesiacu wybieram się do pracy i musze czymś tam dojeżdżać....a więc gdyby ktoś słyszał że ktos tam chce sprzedac taki samochodzik(no ewentualnie cinketke) to prosze o cynka- oczywiście samochodzik w dobrym stanie technicznym mnie interesuje:diabloti:. Drogi przez ogłoszenia juz sprawdzone...same złomy. Prosze rozpytajcie się wśród znajomych:modla:. Z góry dzieki :loveu: bandziem zapytowywać :razz::razz: Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 jo tysz popytam... aaa koleś niedawno sprzedawał cinkusia... w iliganckim stanie Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']bandziem zapytowywać :razz::razz:Dziekować :evil_lol: [quote name='clockwork']jo tysz popytam... aaa koleś niedawno sprzedawał cinkusia... w iliganckim stanie No było wczesniej o tym napisać. O ja gupia......... :splat: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='bGirl'] ufff bo już się bGirl bała, że w tym tłumie odwiedzających zgineliśmy U mnie nic nie ginie zwłaszcza goście :evil_lol: Quote
Fuga*** Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Nie mamy Tikusia ani Cienkusia. Rower mamy.... Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Fuga***']Nie mamy Tikusia ani Cienkusia. Rower mamy.... Rower czy Rover:razz: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Fuga***']wielocyped :-) Aaaaa to też mam:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 czeeeć poszukiwaczko:loveu::loveu: zara ci cosik znajdziemy...hmmm a znaj me dobre serce:razz: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']czeeeć poszukiwaczko:loveu::loveu: zara ci cosik znajdziemy...hmmm a znaj me dobre serce:razz: Oj dzięki ci kobieto o wielkim sercu:loveu::diabloti: A teraz ten prawdziwy poprosze Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Oj dzięki ci kobieto o wielkim sercu:loveu::diabloti: A teraz ten prawdziwy poprosze ten,,...no...hmm...ehhmmk..:grab::cooldevi: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']ten,,...no...hmm...ehhmmk..:grab::cooldevi:co mi tu chrzakasz w moim blogasie....dawaj tego car'a i jademy w trase:diabloti::cool3: No dawaj złaź z tej huśtawki :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']co mi tu chrzakasz w moim blogasie....dawaj tego car'a i jademy w trase:diabloti::cool3: No dawaj złaź z tej huśtawki :evil_lol: a gdzie jademy? :cool3: czekej no najpierw mushe zarobic na niego:evil_lol: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']a gdzie jademy? :cool3: czekej no najpierw mushe zarobic na niego:evil_lol:No jak to gdzie.....do pracy co byś mogła na niego zarobić - hyhy hy ale ja bystra jestem Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No jak to gdzie.....do pracy co byś mogła na niego zarobić - hyhy hy ale ja bystra jestem e tamm do pracy najpierw przyjemnosci:cool3: Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']e tamm do pracy najpierw przyjemnosci:cool3:Że niby jakie? Chyba nie chcesz mnie zabrać na lody :oops: Już raz miałam taką historię i bedzie tego dobrego :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Te! Ty tu gupot nie pisz, ino zastanmow sie ile nam dajesz! Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='sota36']Te! Ty tu gupot nie pisz, ino zastanmow sie ile nam dajesz!A czego??? Ja juz oferte złozyłam :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']Że niby jakie? Chyba nie chcesz mnie zabrać na lody :oops: Już raz miałam taką historię i bedzie tego dobrego :evil_lol: :silly:............na jakie lody:splat: Quote
sota36 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='apple']A czego??? Ja juz oferte złozyłam :diabloti:WYGRALAS PRZETARG!!!! BEDZIESZ TWARZA MEDIALNA GUTOSLAWA! Quote
apple Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']:silly:............na jakie lody:splat:Buhahahahahahaha.....sie nie stresuj to ino tak strasznie brzmi.....to jest historia mojej pierwszej randki z moim obecnym męzem- Powiedział że mnie zabierze na lody do Bukowna ( to taka mieścinka koło Jaworzna) ponoć mięli tam dawac najlepsze lody pod słońcem. No i pojechaliśmy. jedziemy, jedziemy a ja patrze gdzie on mnie wiezie a tam coraz mniej domów i las się zaczyna:crazyeye: Myśle se Łooooo matko ja gupia pipa sie dałam nabrać na taki tekst :splat:. Więc mu grzecznie mówie: "wiesz chyba juz nie mam ochoty na te lody"...Na co on....spoko to było gdzieś tu.........i smy dojechali do lasu........ja w stresie a on mi mówi - Qurwa zgubiłem się na pierwszej randce..........:evil_lol: Załamka :evil_lol: Quote
Recommended Posts