Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurdę, faktycznie, na mapie dogo i w wyszukiwarce uzytkowników przez miejsce zamieszkania, niektórzy piszą pod awatarem, skąd. to faktycznie nasze okolice szeroko pojęte, ale nikt mi sie nie kojarzy. to nie znaczy, ze nikogo tam nie ma, ja mam po porstu kłopoty z przyporządkowaniem osób do lokalizacj...

łodzian, napisz, czy namierzyłas kogoś doświadczonego w wizytach.

Posted

ehhh
sprawa Wyszkowa nieaktualna, własnie dostałam maila od Pani - kupili 3 miesięcznego szczeniaka owczarka
Pozostałe telefony mało poważne
a większość koniecznie chce Szantę niewysterylizowaną
i przekonują mnie że oni to nie hodowcy ale chcą mieć tylko jeden miot a ja robię zwierzęciu krzywdę

a Nuka z Boguszyc została już u mnie, a teraz wygląda tak

Posted

Boguszycka Nuka :multi: Juz drukuje i w sobotę P. Józefowi pokażę , On ma łzy w oczach jak ogląda zdjęcia swoich podopiecznych w nowych domkach.
Łodzian3333- dziękujemy i pozdrawiamy :lol:.
Mamy, mamy ( tak niesmialo o tym ) ...Vegę no troszkę do poukładania a raczej zbudowania pewnie na nowo zaufania do ludzia, to chodzący smutek, rezygnacja. Maja, Osa, Felicja, Kamusia lepiej dają sobie radę szczyt marzen - domki dla tych wszystkich onkowatych pań. Ewa

Posted

[quote name='andzia69']Gdybyście mieli nadmiar chętnych...to u nas w Kielcach są takie piękniochy:

a czy mogę się pochwalić oficjalnie, że sunia piękna do mnie trafi?
Już się doczekać nie możemy!

Posted

Szanta w sobotę będzie sterylizowana
i mam dla niej dom - taki na 95 % - Państwo bardzo chętni - ale jeszcze nie określili się na 100%
dziś mają zadzwonić i oznajmić ostateczna decyzję
byli z wizyta u Szanty
no i są z Łodzi
trzymajcie kciuki
chciałabym żeby jej się poszczęściło
choć będę bardzo tęsknić - i nie jedną łzę miałam już w oku z jej powodu

Posted

O, a strylka poza schronem?
No bo w schronie by pewnie można, ale po 28 lutego, bo teraz weci kolejno odbierają zaległe urlopy.

Uważajcie cioteczki na dobre ogrodzenia posesji i kojców dla psiaków- siatkę moze pies rozerwać ....

A tu prośba o pomoc w szukaniu zaginionej, płochej, niedającej do siebei podejśc On-ki-Konstantynów Łodzki- bardzo proszę o rozsyłanie, FB, plakatowanie itd....
http://www.dogomania.pl/threads/202468-ARIA-płocha-Onka-wyadoptowana-z-łódzkiego-schronu-zginęła-w-ok.Konstantynowa-Ł.