Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dwie suczki porzucone pod Krakowiem
zapewne z powodu wakacji

znalazla je osoba ktora wziela je czasowo do siebie
jedna suka w ciazy - juz po sterylce
druga suka w cieczce

potrzebne domy stale
potrzebny tez tymczas na 2 tygodnie bo osoba u ktorej sa jedzie na urlop
od 19.09!

suczki toleruja inne psy, mieszkaja obecnie w domu

suczka ok 3 letnia, roboczo Lulu, wysterylizowana
wiecej fotek >> klik

suczka ok 10 miesieczna, po cieczce, roboczo Lea
wiecej fotek >> klik

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zgłaszam się na wątku. kropki kochane. ja tak jak mówiłam na razie jestem w rozjazdach więc nic przyjąć nie mogę :( i tak zabieram zaraz tarnowskiego Amorka, ale to dlatego, że biedak spędza dni przywiązany do rynny a DS mu się powoli kroi w Krakowie...do góry dziewczyneczki! niech ktoś was zabierze na te 2 tygodnie!

Posted

dziewczyny może któraś z Was z Krakowa może jutro pomóc na aukcji? prawdopodobnie te dwie sunie pójdą na aukcję i przydałby się ktoś do potrzymania...ja miałam załatwić koleżankę, ale się rozchorowała...kto miałby czas jutro podskoczyć z nami na Błonia?

Posted

Kenny napisał(a):
dziewczyny może któraś z Was z Krakowa może jutro pomóc na aukcji? prawdopodobnie te dwie sunie pójdą na aukcję i przydałby się ktoś do potrzymania...ja miałam załatwić koleżankę, ale się rozchorowała...kto miałby czas jutro podskoczyć z nami na Błonia?

ja bede przy namiocie ktozu wiec w razie czego kogos znajde :)

Posted

Zuzaneczka napisał(a):
my z Pawlem moglibysmy pomoc, tylko mamy sporo spraw jutro na glowie, wiec tak na ok. 2 godziny po 12. Jak to ma wygladac, gdzie dokladnie, ile psów?

super, dzięki :) to jest na Błoniach. psów będzie sporo, ale od nas tylko 4. Mój Amor, te dwie suczki i chyba Mazur. Do trzymania na razie jestem ja i missieek, więc 1 albo 2 osoby by się przydały. Zadzwonię Zuza do Ciebie w takim razie po 11 czy ktoś się zgłosił do pomocy tam czy nie radzimy sobie kompletnie i Was potrzebujemy. jesteśmy w kontakcie, dzięki wielkie.

Posted

chyba nie - nie wiem nic o tym przynajmniej, Lea znalazła domek dziś na pikniku w Krakowie - nie wiem czy to było zerwijmy łańcuchy czy coś innego, missieek miała też Mazura i Blondi, ale im się nie poszczęściło :(

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba nie - nie wiem nic o tym przynajmniej, Lea znalazła domek dziś na pikniku w Krakowie - nie wiem czy to było zerwijmy łańcuchy czy coś innego, missieek miała też Mazura i Blondi, ale im się nie poszczęściło :(

to było na Pikniku Rodzinnym na błoniach krakowskich, spotkałam te dwa cudeńka tam, dobrze ze chociaż jednej się poszczęsciło :)

Posted

malawaszka napisał(a):

Blondi też znalazła dom, ale ludzie po chwili zrezygnowali...już jak missieek ją tam wiozła do nich...bezsens :/ zła jestem. Blondi straciła przez to połowę aukcji...a Mazura to ja jednak kocham :]
druga sunia z tego wątku nie znalazła domku, bo była za bardzo przerażona biedulka i nei dawała do siebie podejść. dobrze, że chociaż małej się udało.