Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona, a jak Migotka dogaduje się z psami, boi się ich, ucieka, czy wprost przeciwnie? I jaka jest do dzieci, czy nie drapie? Bo Rysia zdyskwalifikowało drapanie i Ala się go trochę boi, więc siedzi w hoteliku, ale ma się coraz lepiej!

Posted

tamb napisał(a):
Migotka jest w Dzienniku Polskim. Trzymam kciuki.

tamb :loveu:

Migotka przytyła :) Po operacji został tylko maleńki ślad :)

Posted

Hej Migusiu, nie leń się inne kotki też potrzebują domku, a TY już taka śliczna i zdrowa dawno owinnaś grzać swoją kanapkę..Lunka u mnie to już nawet nie wie jakie miejsce ma wygrzewać, a to ulokuję się w zlwie, a to w umywalce ( chociaż jej tłumaczę, że to raczej nie są ulubione miejscówki kocie), ale też i w domku w drapaku, albo na 1 kanapce, albo na drugiej.Wsztstkie krzesła też już jej.Ostatnio napędziła mi stracha bo w oka mgnieniu wyskoczyła na klatkę schodową, ale szybciutko sama wróciłą z powrotem z lekka wystraszona..Myślę ,że więcej nie będzie miałą takich pomysłów..Także widzisz Migociu ile jeszcze ciekawostek czeka na Ciebie..Zmykaj szybciutko do domku, trzymam mocno kciuki..

Posted

Bylam dzisiaj z Migotką u weta. Dostałam druga tabletke na tasiemca i chyba ma uczulenie na pokarm (Sanabelle hair&skin), więc teraz zmieniam na royal...

Przytyła prawie 1 kg!

Posted

Może z nowym zdjęciem warto ją ogłosić. Była przerwa w ogłoszeniach ale już w przyszłym tygodniu mogę ją ogłosić. Poproszę o zdjecia.

Posted

[quote name='agusiazet']A to źle, że kot jest wychodzący?[/QUOTE]

Nie chodzi o to, że źle, ale zawsze może zginąć...

Kicia ma świetny domek w ostrowcu! Znaleziony przez Jolę. jej znajomym umarła ich kotka i bardzo chcieli taka czarnulke jak Migotka! Nie przeszkadza im nawet, że Migotka to "jęczydełko" i ciągle marudzi :)

Nie bedzie wypuszczana na dwór aż do wiosy, a do tego czasu to pewnie się przyzwyczai i nie bedzie wychodzić z ogródka!

Dziekuję bardzo szczególnie tamb, która starała się znaleźć dom kici w krakowie!

oraz wszystkim trzymajacym kciuki za Migotke - jęczusię :)