Iza i Fidel Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 FOTKI Z KICIA OD STR.26 __________________________________ No to czas na nas ! Oto fotki Fidzia od czasu jego zamieszkania z nami. Fidel ma 5 tygodni. ulubiona pozycja do spania :) z nową obróżką Spanko z pania... ...i z panem ...i samemu przyblizenie:) mniaam :evil_lol: cdn... Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Iza, padam z zachwytu:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki brzuszek różowiutki... :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Jejku, jaki bosssskki... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Iza i Fidel'] . Ale malutki :loveu: :loveu: ,śliczności:loveu: :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 teraz to juz prawie aktualne: z ub.roku-Fidel mial 8 m-cy z Magdy Medorkiem usmiech do Medorka:) polowanie na muchy teraz lepiej widac jak chce to poprosic ladnie umie:) cdn Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 O i moje psisko się pojawiło :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Fidel Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Bodziulka']:loveu: tylko wymiziać i wytarmosić qrcze,ale on nie lubi :( Jak spi to moge go wycalowac z pare razy,ale tak poza tym to jakis taki malo pieszczotliwy jest :placz: Magda,ja mam tylko 2 zdjecia Fidzia z Medorem :( Kuruj sie-czas to nadrobic ! Quote
Imbirka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ale słodziak:loveu: taki "imbirkowy":loveu: i Medorka zobaczyłam, ekstra, już sobie zrobiłam subskrypcje wątku i będę was odwiedzać:lol: Quote
mar....ka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Piękny Twój Fidziu!!!! Kocham za to boksery: Quote
Iza i Fidel Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 [quote name='Imbir1']Ale słodziak:loveu: taki "imbirkowy":loveu: i Medorka zobaczyłam, ekstra, już sobie zrobiłam subskrypcje wątku i będę was odwiedzać:lol: A nie mowilam,ze Fidzio jest podobny do Imbirka? :) Zaraz jak nie usne,to wrzuce ze 2 zdjecia dzisiejsze. No to lecim dalej skoro sie Wam moj Fidzio podoba (dzieki za komplementy!) On musi wszystko widziec ! Nie bylo kijkow-wzialem sobie kawalek drzewka No i ulubiona pozycja - "zaba" Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Iza i Fidel'] Magda,ja mam tylko 2 zdjecia Fidzia z Medorem :( Kuruj sie-czas to nadrobic ! Kuruje, kuruje. Myślałam, że może dam radęjutro pójść, ale teraz wiem, ze napewno nie :placz: :placz: :placz: Ale nadrobimy Iza. No to wrzucaj jeszcze foteczki:razz: Quote
Alicja Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 :loveu::loveu::loveu:kolejne boxiowe miłości:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ale go wymęcze, jak się spotkamy:evil_lol: :loveu: A teraz go ode mnie wymiziaj, no i pozdrów od Medorka;) :turn-l: Quote
Iza i Fidel Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 :mad: madzia i medor napisał(a):Ale go wymęcze, jak się spotkamy:evil_lol: :loveu: A teraz go ode mnie wymiziaj, no i pozdrów od Medorka;) :turn-l: Ja nawet nie powiem Fidziowi slowa "Medor",bo w srodku nocy bedzie mi jeczal pod drzwiami.Juz tak raz mialam,kiedy zapowiedzialam wczesniej,ze Medor przyjdzie.Nie moglam sie potem spokojnie ubrac :lol: Zaraz go ucaluje w cieple fafelki.Spi,wiec sie da :) Quote
Bodziulka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Iza i Fidel napisał(a):qrcze,ale on nie lubi :( Jak spi to moge go wycalowac z pare razy,ale tak poza tym to jakis taki malo pieszczotliwy jest :placz: Box z wiekem tez sie stał niechętny w przesadzie na mizianka :shake: czasami bardzo chce, to sam przyłazi, ale jak się go zacznie miziać i tarmosić, gdy nie ma na to ochoty, to tak wzdycha :evil_lol: Quote
mar....ka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Iza i Fidel napisał(a): Ja nawet nie powiem Fidziowi slowa "Medor",bo w srodku nocy bedzie mi jeczal pod drzwiami.Nie ma jak przyjażń. Iza pobudka, za rozbudowanie galerii mi sie tu brac, bo inaczej:mad: Quote
Imbirka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jak dobrze, że Imbirek jest całuśnik, ale nie do wszystkich:lol: A może jakieś zdjęcia Fidelka:lol: Quote
Iza i Fidel Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Kobity,dopiero wrocilam z Legnicy.Bylismy tam od rana.Przywiozlam 10kg pieknych truskawek do mrozenia.Na dodatek musze rozmrozic i umyc zamrazarke...Upal u nas straszny...dzialke trza podlac...Heh,chyba dzis nie dam rady ze zdjeciami....Obiecuje wynagrodzic to Wam z nawiazka :) Na dodatek pies steskniony prosi (!!) o pieszczoty :) Lody juz zjedlismy-Fidel uwielbia je!! Teraz truskawki przed nami :) Na widok jedzonka u Fidela puszczaja zawory slinowe-Wasze psy tez tak maja? Moj to prawdziwy sliniak!:) Quote
Medorowa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Iza i Fidel napisał(a):Przywiozlam 10kg pieknych truskawek do mrozenia.Na dodatek musze rozmrozic i umyc zamrazarke... O, Iza, to ja przychodzę na truskaweczki ze śmietaną:multi: :multi: :eviltong: <Już tort mnie ominął:placz: > Quote
Iza i Fidel Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 No to dawaj!! Smietane mamy,jogurt nat.tez,choc Fidel troche zjadl.Nawet 2 kawalki ciasta sie ostaly :) Quote
Medorowa Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Iza i Fidel napisał(a):No to dawaj!! Smietane mamy,jogurt nat.tez,choc Fidel troche zjadl.Nawet 2 kawalki ciasta sie ostaly :) No te kawałki ciasta, to chyba specjalnie dla mnie:razz: :eviltong: A na truskawki przyjde, przyjde, jeszcze w tym tygodniu:eviltong: Iza dawaj fotecki, bez marudzenia:mad: :evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 madzia i medor napisał(a):No te kawałki ciasta, to chyba specjalnie dla mnie:razz: :eviltong: A na truskawki przyjde, przyjde, jeszcze w tym tygodniu:eviltong: Iza dawaj fotecki, bez marudzenia:mad: :evil_lol: Ciasta juz nie ma:P A z fotkami to mowisz i masz :) Kapiel Pani wyciera a Fidel tylko czeka,aby sie wytrzepac :) Fidel nie lubi sie kapac,co widac na zdjeciu. Quote
Medorowa Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Iza nawet się nie pochwaliłaś, ze on tak grzecznie stoi podczas kąpieli:crazyeye: :p Ale minke, to ma za to nie za wesołą:eviltong: (Czyli na ciasto się już nie załapie:angryy:) Quote
Iza i Fidel Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Madzia,Fidel nam kiedys uciekal z wanny.Balam sie,ze sobie nogi polamie na sliskiej podlodze.Najlepiej byloby,zeby dal sie wykapac pod prysznicem,ale on sie go boi :( Teraz do kapania potrzebne sa dwie osoby-jedna do pocieszania,a druga do mycia :) Wczoraj nam szamponu zabraklo,bo chlopaki go ostatnio myli i caly wypaprali.Musialam lapy dokonczyc szarym mydlem. Glowy nie umylismy,bo nie wiedzialam czy tym mydlem mozna.Przynajmniej ma dupcie czysta,bo mial czarna-posadzil ja na weglu chyba:D Quote
Recommended Posts