Tengusia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 lalunia [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-543.gif[/IMG] [URL]http://img165.imageshack.us/img165/9040/img0398fe8.jpg[/URL] Quote
emdziolek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]:loveu::loveu::loveu: cudne mordulce:loveu::loveu::loveu: czesc:diabloti: przyszłam tylko pomachać łapką: :hand:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [COLOR=Purple][B]no i prawie by się zgubił smarkaty... :cool3: [url]http://img165.imageshack.us/img165/3765/img0383lt5.jpg[/url] ech.. dzieci :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 czesc:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: przyszłam się zapytać po co wam tyle śniegu ?:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://img165.imageshack.us/img165/6595/img0362pj3.jpg[/url] ale wam dowaliło tym śniegiem ...jak nigdy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 O fuuuu..widzialam zime..bleeee:roll: Czesc Luskowo-Dyziowa:multi: Quote
basia2202 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [COLOR=Purple][B]cześć lalunia :loveu: :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [COLOR=DarkRed][B]cześć wszystkim właśnie wróciłam od weta Lea wjechała na doopie a Dyzioł został wniesiony:diabloti: no i mam pasztet Dyzioł nie może biegać przez 3 tygodnie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciekawe jak my to zrobimy :cool1: ma coś tam z kośćmi nierówno mu rosną i prze to te kulawizny:cool1: spacery zostały wstrzymane a jeszcze mi dzisiaj młody pierwszy raz uciekł na wieś zuzka go złapała razem z Kamilm u rolnika na podwórku dał im nawet powróz żeby miały jak go do domu zaciągnąć za karę zuza wsadziła go do klatki a ja mu umyłam podwozie:diabloti::diabloti::diabloti: nie miała baba kłopotu to se Dyzioła sprawiła :mad: a i jeszcze mi szafe napoczoł.............:mad::mad::mad: nie powiem ile mnie kosztowała................ powiem że jest wielka i drewniana:angryy: no to pa teraz moje janiołeczki śpią po ekscytujących wrażeniach u weta [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: fajny ten Dyziol .... my Ozzulca na szczepienie za szelki wciagaliśmy bo byliśmy u innego weta co zawsze ...tak wchodził bez problema :mad:...pewnie mu sie przypomniało że u tego z doopalona wyciskali smród:diabloti: kurde nieciekawie z tymi kosteczkami :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [COLOR=DarkRed][B]no doopa blada podobno mu przejdzie............ jak przestanie rosnąc czyli około 2 roku życia :cool1::cool1::cool1: a Dyzioł nie lubi wetów przez to jak miał parwo wiele sie chłopak od nich wycierpiał 2 razy dziennie kroplówka robi swoje a Lucha nie lubi odkąd miała badanie dopochwowe :cool1::cool1::cool1: nie lubi jak jej się coś do doopy wkłada:cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR] Quote
basia2202 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [COLOR=Purple][B]biedne zwierza... :roll: Zuz też nie lubi do weta... zanim dobrze wejdzie, to ona już wychodzi... :roll: Dyźkowi mam nadzieję ustabilizują się jakoś te kosteczki.... no ja nie wiem, jak ty go utrzymasz, żeby nie ciekał :diabloti: niezłe wyzwanie przed tobą :cool3: no i szafy współczuwam... wiem, co to oznacza... Zuz mi pół przedpokoju w drewnie wpierniczyła :roll: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B] nie lubi jak jej się coś do doopy wkłada:cool1::cool1::cool1:[/B][/COLOR][/quote] ja tez nie lubie:shake::shake::shake::shake: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [COLOR=Purple][B]Bea... [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B]przepraszam za off...:roll: ale... TYŚKOWEJ ZAGINĄŁ GARO :-( a Kropek nie wiadomo, czy dojdzie do zdrowia (jest ciężko pogryziony, dziurawe płuco, dren...) psy zostały zaatakowane na spacerze... Kropek mały, to się jakoś wywinął... ale nie wiadomo, co z Garo... proszę - pomóżcie... roześlijcie, jeśli macie znajomych w Aleksandrowie Łódzkim... i podnoście wątek pliiiiisss.... [/B][/COLOR][COLOR=Purple][B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f96/aleksandrow-lodzki-zaginal-husky-131141/index3.html#post11763205"]Aleksandrów Łódzki zaginal husky[/URL][/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]....:hand: tancereczko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [COLOR=DarkRed][B]witka:cool1: humor mam taki jak pogoda zza oknem............ trzeci dzień pada śnieg zaraz ide na imprę, ale jakoś mnie nie cieszy coś mi sie strasznie pieprzy ten rok, wszystko nazaz na łeb mi się zwala............. Dyzioł nadal kuleje........... po niedzieli chyba do weta a jak mi go nie zdjagnozuje to do wrocka do kliniki :cool1::cool1::cool1: jutro jade do warsaw na koncerta też się nie ciesze:cool1::cool1::cool1: to pa:cool1: [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 alez cie humorek dopadl kobietko :calus: udanego koncertosa jutro :ylsuper::ylsuper::ylsuper: zdroweczko :popcorn: Quote
Aga K Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 hmmmm, a co to za smutasowy humorek :roll: takie ciekawe zycie i taki smutas :roll: pozdrawiam ;) Quote
agnethka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 allooooo..............i jak humoreczek lepsiejszy? jak tam Dyziolkowa łapka? Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ciotka porwali cie tam w Wawie :hmmmm: Quote
Tengusia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 proponuje wyslac ekipe poszukiwawcza do Opola :diabloti: Quote
Aga K Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 haalooo robaaackii :grins: no gdzie wy :roll: Quote
Recommended Posts