Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]sporo masz przychówku:razz::razz::razz:

i ostatnie dwa

[IMG]http://img391.imageshack.us/img391/9338/15119487dm9.jpg[/IMG]

[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/5609/85446181do8.jpg[/IMG]
wsio
teraz groszkę proszę o komentarz:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR=Black]
ale extra lisek:multi: i rudy kociak:loveu: apropo rudych kotow kot mojego TZta ( tysz rudy) zawsze jak leży na plecach i go miziam wgryza mi sie w nadgarstek :roll: ..... myslalam ze mnie nie lubi:-( no ale przecie mnie wszyscy lubią:roll: no i .... ostatnio w tv mowili ze koty nie lubia głaskania po brzuchu ... hahah a ja go na sile ciach na plery i miziu miziu :diabloti: czyli on jednak mnie lubi:loveu:

cze dziołchy:multi:
[/COLOR] [/B]

Posted

No sporo jakoś sie tego namnożyło:eviltong: no więc ten czarny to suczka-Lamcia lat 14,rudy to znajda-Fredzio lat 15,rudy kot-Rudek(bardzo orginalnie prawda?:evil_lol:)lat 7,szara kotka Hilda lat 12,żółw Teoś lat 16 i na koniec moje dwa ukochane pyski biały Miś lat 9 i łaciata Józia lat 10:loveu: Wszystko jak widać pierwszą młodość ma za sobą:evil_lol: żyją w miare zgodnie,jak są kłótnie stosuje tzw.metode "pozytywnego wychowania":diabloti::siara: i cóż jeszcze moge dodać chyba to wszystko;)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]groszek83[/COLOR] co za ferajna....a jaka śliczna :loveu::loveu:

Fredzio ma oczka takie liskowe :loveu:

i masz kota rudego...czyli moje niespełnione marzenie :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Fredzio:lol: Śmiesznie to zdjęcie wyszło bo wygląda jakby miał to oczko niebieskie a tak na prawde to tego oczka nie ma ,drugie ma takie całe czarne i takie.... puste,jest całkiem ślepy.A kot hmm jego to nazywam brzydal:evil_lol:ma coraz więcej piegów a jak sie go głaszcze to sie ślini:eviltong:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]wlazlam
do sie na chwile........

medorowa..będzie 14 wcześniej NIE:angryy:
jestem na urlopie więc pewnie nie będę miała czasu na dogo
pozdrawiam wszystkich........wpełzających do mła..

Groszka niezła ta twoja ferajna...........:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='furciaczek']Urlop i czasu brak?? To juz lepiej pracowac:eviltong::evil_lol:[/quote]

[quote name='Medorowa']To czykamy do 14:grins:
Sie urlopuj... pracowicie;)[/quote]

[quote name='groszek83']No z niecierpliwością czekamy do 14.Udanego urlopu:multi:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]urlop będzie udany........... bo to urlop:razz:
a czasu brak na siedzenie przed kompem........... wystarczy mi 8 godzin dziennie przez 11 miesięcy.............. w pracy

ale czasem pewnie wpadnę

tak jak teraz
:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']
Witaj urlopowiczko [/quote]

[B][COLOR=DarkRed]witka:multi:[/COLOR][/B]

[quote name='furciaczek']Nie no jak czasem wpadniesz to OK[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]wlasnie wpadłam w przerwie sprzątania:angryy: kto wpadł na pomysł kupna tak dużego domu:mad:[/B][/COLOR]

[quote name='Medorowa']Cze wpadająca urlopowiczko[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]witaj różowiuska
[/B][/COLOR]
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam [/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześc Tobie:multi:[/B][/COLOR]

[quote name='evaxon']dzień Ci dobry[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]a ja wiem czy taki dobry............ elektryk nie dopisała, kosiarka sie spieprzyła.............. tyle sprzątania.... właśnie uporałam sie ze strychem[/B][/COLOR]:cool1:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze ....masz już tego urlopa [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ano mam ale jakoby go nie bylo
pot sie leje ze mnie strumieniem............... i to ma być wypoczynek?????:cool1:[/B][/COLOR]

Posted

Beac mi to sie marzy domek jednorodzinny taki z duzym ogrodem dla pociech :mdrmed: ale sprzatac to mi sie nawet kawalerki nie chce wiec w domku mogloby byc ciezko :roflt:

Posted

[quote name='Tengusia']Beac mi to sie marzy domek jednorodzinny taki z duzym ogrodem dla pociech :mdrmed: ale sprzatac to mi sie nawet kawalerki nie chce wiec w domku mogloby byc ciezko :roflt:[/quote]

[B][COLOR=DarkRed]he he he

właśnie to mam....dosyć duży domek na wsi z własnym 23 arowym:razz: [/COLOR][/B][B][COLOR=DarkRed] ogródko-wybiegiem[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkRed]
i tez mi sie sprzątać nie chce................. ale muszem:eviltong::eviltong::eviltong:

[/COLOR][/B]