BeaC Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 [COLOR=DarkRed][B]sporo masz przychówku:razz::razz::razz: i ostatnie dwa [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/9338/15119487dm9.jpg[/IMG] [IMG]http://img385.imageshack.us/img385/5609/85446181do8.jpg[/IMG] wsio teraz groszkę proszę o komentarz:razz::razz::razz: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [B][COLOR=Black] ale extra lisek:multi: i rudy kociak:loveu: apropo rudych kotow kot mojego TZta ( tysz rudy) zawsze jak leży na plecach i go miziam wgryza mi sie w nadgarstek :roll: ..... myslalam ze mnie nie lubi:-( no ale przecie mnie wszyscy lubią:roll: no i .... ostatnio w tv mowili ze koty nie lubia głaskania po brzuchu ... hahah a ja go na sile ciach na plery i miziu miziu :diabloti: czyli on jednak mnie lubi:loveu: cze dziołchy:multi: [/COLOR] [/B] Quote
groszek83 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No sporo jakoś sie tego namnożyło:eviltong: no więc ten czarny to suczka-Lamcia lat 14,rudy to znajda-Fredzio lat 15,rudy kot-Rudek(bardzo orginalnie prawda?:evil_lol:)lat 7,szara kotka Hilda lat 12,żółw Teoś lat 16 i na koniec moje dwa ukochane pyski biały Miś lat 9 i łaciata Józia lat 10:loveu: Wszystko jak widać pierwszą młodość ma za sobą:evil_lol: żyją w miare zgodnie,jak są kłótnie stosuje tzw.metode "pozytywnego wychowania":diabloti::siara: i cóż jeszcze moge dodać chyba to wszystko;) Quote
furciaczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Rewelacyjne stado:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
groszek83 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dziekuje:oops: no Bei oczywiście też dziekuje za użyczenie miejsca w galerii:cool3: Quote
jonQuilla Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]groszek83[/COLOR] co za ferajna....a jaka śliczna :loveu::loveu: Fredzio ma oczka takie liskowe :loveu: i masz kota rudego...czyli moje niespełnione marzenie :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Fredzio:lol: Śmiesznie to zdjęcie wyszło bo wygląda jakby miał to oczko niebieskie a tak na prawde to tego oczka nie ma ,drugie ma takie całe czarne i takie.... puste,jest całkiem ślepy.A kot hmm jego to nazywam brzydal:evil_lol:ma coraz więcej piegów a jak sie go głaszcze to sie ślini:eviltong: Quote
BoJa2 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Groszku - niezłą masz kompaniję:loveu: i wszystkie takie DOJRZAŁE:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eee:roll: Jyszcze go nima... a ja tu z takim entuzjazmem wlozła:diabloti: Quote
Fenris Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Świetna ferajna :p My też na rudego kocura wołamy brzydal :diabloti: Quote
BeaC Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [COLOR=DarkRed][B]wlazlam do sie na chwile........ medorowa..będzie 14 wcześniej NIE:angryy: jestem na urlopie więc pewnie nie będę miała czasu na dogo pozdrawiam wszystkich........wpełzających do mła.. Groszka niezła ta twoja ferajna...........:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Urlop i czasu brak?? To juz lepiej pracowac:eviltong::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To czykamy do 14:grins: Sie urlopuj... pracowicie;) Quote
groszek83 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No z niecierpliwością czekamy do 14.Udanego urlopu:multi: Quote
BeaC Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='furciaczek']Urlop i czasu brak?? To juz lepiej pracowac:eviltong::evil_lol:[/quote] [quote name='Medorowa']To czykamy do 14:grins: Sie urlopuj... pracowicie;)[/quote] [quote name='groszek83']No z niecierpliwością czekamy do 14.Udanego urlopu:multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]urlop będzie udany........... bo to urlop:razz: a czasu brak na siedzenie przed kompem........... wystarczy mi 8 godzin dziennie przez 11 miesięcy.............. w pracy ale czasem pewnie wpadnę tak jak teraz :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Groszkowa , fajne masz to stadko :) galerie zakładaj :mad: natentychmiast !!! Witaj urlopowiczko :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze ....masz już tego urlopa :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='Vectra'] Witaj urlopowiczko [/quote] [B][COLOR=DarkRed]witka:multi:[/COLOR][/B] [quote name='furciaczek']Nie no jak czasem wpadniesz to OK[/quote] [COLOR=DarkRed][B]wlasnie wpadłam w przerwie sprzątania:angryy: kto wpadł na pomysł kupna tak dużego domu:mad:[/B][/COLOR] [quote name='Medorowa']Cze wpadająca urlopowiczko[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj różowiuska [/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześc Tobie:multi:[/B][/COLOR] [quote name='evaxon']dzień Ci dobry[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a ja wiem czy taki dobry............ elektryk nie dopisała, kosiarka sie spieprzyła.............. tyle sprzątania.... właśnie uporałam sie ze strychem[/B][/COLOR]:cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze ....masz już tego urlopa [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ano mam ale jakoby go nie bylo pot sie leje ze mnie strumieniem............... i to ma być wypoczynek?????:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='BeaC'][B][/B] [COLOR=DarkRed][B]witaj różowiuska [/B][/COLOR] [/quote] :roll::roll::roll: No cze:loveu: Quote
Tengusia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Beac mi to sie marzy domek jednorodzinny taki z duzym ogrodem dla pociech :mdrmed: ale sprzatac to mi sie nawet kawalerki nie chce wiec w domku mogloby byc ciezko :roflt: Quote
BeaC Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [quote name='Tengusia']Beac mi to sie marzy domek jednorodzinny taki z duzym ogrodem dla pociech :mdrmed: ale sprzatac to mi sie nawet kawalerki nie chce wiec w domku mogloby byc ciezko :roflt:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]he he he właśnie to mam....dosyć duży domek na wsi z własnym 23 arowym:razz: [/COLOR][/B][B][COLOR=DarkRed] ogródko-wybiegiem[/COLOR][/B] [B][COLOR=DarkRed] i tez mi sie sprzątać nie chce................. ale muszem:eviltong::eviltong::eviltong: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts