apple Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='BeaC'] [B][COLOR=DarkRed]ło matko ale wrażliwa[/COLOR] [/B] :diabloti::diabloti::diabloti: [COLOR=DarkRed][B]no dobra niech ci będzie............................KCM:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote][B][COLOR=Green]Mam to na piśmie:multi:[/COLOR][/B] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JCTK:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]melduje przybycie..... ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień doberek :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: ciekawe czy jakieś koncertowe fotasy będą :diabloti: :hand: salut [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jestem i melduje że zazdroszcze koncerciku:cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Teeee odsypiająca pobudka! [SIZE=4]WSTAWAĆ WSTAWIAĆ FOTY I OPOWIADAĆ:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Teeee odsypiająca pobudka! [SIZE=4]WSTAWAĆ WSTAWIAĆ FOTY I OPOWIADAĆ:evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEA ma globusa :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEA ma globusa :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Buhahaha no tak w jej wieku to już się nie miewa hedejku tylko globusa:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [COLOR=DarkRed][B]witam wszystkie razem i z osobna. Niestety muszę Was zmartwić...................nie miewam globusów:diabloti: fotki z koncerta potem......był zajebisty zresztą co tu dużo gadać dziadek Rob trzyma się ...i to bardzo dobrze nie każdy młodziak ma taką krzepę i kondychę............... a głos brakuje słów a teraz zmiana klimatów foteczki Ancymonka.................rośnie mi małolat:loveu::loveu: [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/1525/021wh5.jpg[/IMG] czyż nie jestem ślicznościowy??? [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/4328/024pa4.jpg[/IMG] [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/3387/025ho2.jpg[/IMG] [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/7384/026ty7.jpg[/IMG] KONIEC:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 jesztem przecudowny [COLOR=DarkRed][B]:loveu::loveu: [/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][B]:loveu::loveu: [/B][/COLOR][COLOR=DarkRed][B]:loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to już wreszcie pies ;) .....nie chimoczek :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie będę oryginalna jak napisze że jest cudny, piękny, śliczny itd... ahhh....a rośnie jak na drożdżach :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja sie wyłamię:diabloti: i powiem..................................................... [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=7][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] ŻE JEST BOOOOOOSKI:loveu: [SIZE=2]http://img79.imageshack.us/img79/4328/024pa4.jpg[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/SIZE] Quote
BeaC Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Vectra']jesztem przecudowny [/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to już wreszcie pies .....nie chimoczek [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='kwiatek82']Przepiękny [/quote] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie będę oryginalna jak napisze że jest cudny, piękny, śliczny itd... ahhh....a rośnie jak na drożdżach [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ja sie wyłamię i powiem..................................................... [/B][/COLOR][/FONT][SIZE=7][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ŻE JEST BOOOOOOSKI [SIZE=2]http://img79.imageshack.us/img79/4328/024pa4.jpg[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/SIZE][/quote] [COLOR=DarkRed][B]o widzę że się podoba:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: [COLOR=DarkRed][B]witajcie kochane nie mam czasu Was poodwiedzac ale obiecuję że jak już przewalę te wszystkie egzaminy i obrony uporam się z papaierami( popalę:angryy::angryy::angryy:) to nadrobię [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ktoś coś mówił o paleniu? <oszołom> :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a3/Streichholz.JPG/250px-Streichholz.JPG[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na stos z tymi papierami.... aaaaaaaaaaaaancymon:mdleje: i ten goły brzusio :loveu::loveu: i ten pyszczek pachnacy szczeniorem :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 alez robaczek juz duuuuzy :-o czekam tylko na te pierwsze fotki z Lusia :evilbat: Quote
jamnicze Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]o widzę że się podoba:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: [COLOR=DarkRed][B]witajcie kochane nie mam czasu Was poodwiedzac ale obiecuję że jak już przewalę te wszystkie egzaminy i obrony uporam się z papaierami( popalę:angryy::angryy::angryy:) to nadrobię[/B][/COLOR][/quote] Czyżby jakieś studia :cool3:? A może to Ty męczysz ludzików? :diabloti: Quote
BeaC Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='jamnicze']Czyżby jakieś studia :cool3:? A może to Ty męczysz ludzików? :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ha ha ha zgadnij??:diabloti::diabloti::diabloti: witam dzisiaj ......ostatni dzień męczeństwa mego nie wiem o której do domu wrócę.... ostatnia obrona:cool1: ale od wtorku będe się przygotowywać na urlopa:multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ha ha ha zgadnij??:diabloti::diabloti::diabloti: witam dzisiaj ......ostatni dzień męczeństwa mego nie wiem o której do domu wrócę.... ostatnia obrona:cool1: ale od wtorku będe się przygotowywać na urlopa:multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/quote][FONT=Century Gothic][B]A ja dzisiaj ostatni dzień i [/B][B][SIZE=6][COLOR=Green]2 miesiące wolnego[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] :diabloti: CZeee Beatrycze:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts