kwiatek82 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Trzymam kciuki za kotke ! Zateskni za domkiem i wroci cala i zdrowa ! Quote
BeaC Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Tengusia']dziendoberek [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify10/003.gif[/IMG][/quote] [COLOR=DarkRed][B]o z piesiek przyszłaś?? witaj[/B][/COLOR] [quote name='furciaczek']Kurcze mam nadzieje ze jednak wroci... kotka znajomej wrocila po miesiacu ponad, brudna i chuda ale wrocila...oby i tu tak bylo.[/quote] [COLOR=DarkRed][B]niech wróci nawet bardzo brudna ale niech wróci Kamil(chłop 17 lat..............ostatnio pól nocy ryczał)...........a Zuzka nie pamięta żeby jej nie było... moja Miećka Mazelunka ma 10 lat:crazyeye:i we wrześniu by mineło 10 lat jak jest z nami[/B][/COLOR] [quote name='kwiatek82']Trzymam kciuki za kotke ! Zateskni za domkiem i wroci cala i zdrowa ![/quote] [COLOR=DarkRed][B]jeju żeby tak było witaj kwiatka[/B][/COLOR]:multi: Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]o z piesiek przyszłaś??[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj[/COLOR][/B] z jednym bo drugi glupi i zlosnik :diabloti: trzymam kciuki za kicie :thumbs: Quote
e.v.a Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 czesc Lusiowa:multi: qrcze bidna kicia .... trzymam kciukasy zeby wrocila Quote
BeaC Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Tengusia'][quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]o z piesiek przyszłaś??[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witaj[/COLOR][/B] z jednym bo drugi glupi i zlosnik :diabloti: trzymam kciuki za kicie :thumbs:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a który to głupi i złośnik???:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='evaxon']czesc Lusiowa:multi: qrcze bidna kicia .... trzymam kciukasy zeby wrocila[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no..............niech juz wróci i mnie nie denerwuje............i Zmorkę bo ona taka smutna, samotna:-( witaj Eff [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='BeaC'][quote name='Tengusia'] [COLOR=darkred][B]a który to głupi i złośnik???:diabloti:[/B][/COLOR] [/quote] ten wiekszy ... dzisiaj probowal zjesc kundelka a potem znajomego od Fazuli - setera irlandzkiego :mad: Quote
apple Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak se przyszłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Tengusia'][quote name='BeaC'] ten wiekszy ... dzisiaj probowal zjesc kundelka a potem znajomego od Fazuli - setera irlandzkiego :mad:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ooooooooo mojaj mam ma setera irlandzkiego:razz:[/B][/COLOR] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Tak se przyszłam:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]to bardzo dobrze:loveu: :multi::multi::multi:moja Miećka wrociła była cala akcja powrotu.wyczaiłam ją na gorce zaczelam wołać a ona mialczala ...........Grzegorz...... poszedl po nia a ja z drugiej strony a on wpadł do rowu.............z samym mulem ha ha ha byl tylko w laczkach Miecia została zagnana do domu, bo ona na dworze nie da się nikomu złapać......... jak ona wygląda:-( szkieletorek .........zjadła od razu cala puszke............normalnie maja puszke na dwie.i jeszcze przyszla do kuchni sepić dostała jeszcze saszetkę potem lizały się ze Zmorką.............. Zmoreczka była baaardzo stęskniona najważniejsze że już jest [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 seterek tak jak pisalam byl kolega Fazuli i moze Bolus zazdrosny byl :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [B] :multi::multi::multi::multi::multi: juupiiiiiiii wrocila kicia:loveu: [/B] Quote
kwiatek82 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jupi Jupi Jupi ! Superowo że wróciła - mówiłam że wróci :diabloti: Cieszę się razem z Wami z powrotu zguby :loveu: Quote
Tengusia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 wiesz u mnie w centrum katowic w jednej z kamienic ludzie maja kotka (moze kotke), mieszkaja na parterze i sunia jest przywiazana na dlugim sznurku do okna dzieki czemu moze swobodnie krecic sie pod oknem ale za to nie moze uciec .... :diabloti: Quote
BeaC Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Tengusia']seterek tak jak pisalam byl kolega Fazuli i moze Bolus zazdrosny byl :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]pewnie tak [/B][/COLOR] [quote name='evaxon'][B] juupiiiiiiii wrocila kicia:loveu: [/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]no też się cieszę:multi:[/B][/COLOR] [quote name='kwiatek82']Jupi Jupi Jupi ! Superowo że wróciła - mówiłam że wróci :diabloti: Cieszę się razem z Wami z powrotu zguby :loveu:[/quote] :loveu: [quote name='Tengusia']wiesz u mnie w centrum katowic w jednej z kamienic ludzie maja kotka (moze kotke), mieszkaja na parterze i sunia jest przywiazana na dlugim sznurku do okna dzieki czemu moze swobodnie krecic sie pod oknem ale za to nie moze uciec .... :diabloti:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]moja Miecia od kociątka chodziła na podwórko...w Opolu mieszkaliśmy na parterze i ona miała mieszkanie i podwórko więc jest przyzwyczajona...... a teraz..................tadam!!! [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/3827/mody31hh6.jpg[/IMG] [/COLOR][/B] Quote
kwiatek82 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Przesłodkie to "tadam" :loveu: Jeszcze miesiac z haczykiem i Maleństwo bedzie u Was :cool3: Oj to napięcie w oczekiwaniu na psiaka - piekne uczucie ! My czekaliśmy ponad 6 tygodni na sunie i z kazdym dniem niecierpliwiliśmy się coraz bardziej :razz: czy ktos sie orientuje ile czasu po 3 szczepieniu mozna wyjsc normalnie na dwor na osiedle?? Jutro sie odrobaczamy, szczepienie 17 czerwca :evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='BeaC'][quote name='Tengusia'] [COLOR=DarkRed][B]ooooooooo mojaj mam ma setera irlandzkiego:razz:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]to bardzo dobrze:loveu: :multi::multi::multi:moja Miećka wrociła była cala akcja powrotu.wyczaiłam ją na gorce zaczelam wołać a ona mialczala ...........Grzegorz...... poszedl po nia a ja z drugiej strony a on wpadł do rowu.............z samym mulem ha ha ha byl tylko w laczkach Miecia została zagnana do domu, bo ona na dworze nie da się nikomu złapać......... jak ona wygląda:-( szkieletorek .........zjadła od razu cala puszke............normalnie maja puszke na dwie.i jeszcze przyszla do kuchni sepić dostała jeszcze saszetkę potem lizały się ze Zmorką.............. Zmoreczka była baaardzo stęskniona najważniejsze że już jest [/B][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To coś ty jeje zrobiła że się tak strasznie na ciebie zeźliła że z domu nawiała i nie miała zamiaru wracać:razz: Witaj Beatko - widziałam dzyndzelka twojego:diabloti::eviltong: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Miecia wróciła :multi: witanko w słoneczny poniedziałek :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 kluuuuuuuuusia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/3827/mody31hh6.jpg[/IMG] Quote
clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław...:multi::loveu: cieszkam że Miecia wróciła... choć nie miałam bladego pojęcia ze znikła :roll::oops: Poka Grzegorza utaplanego w mule.... niczym Vader :diabloti: prosze... nie mów że nie masz foty :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='apple'][quote name='BeaC'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To coś ty jeje zrobiła że się tak strasznie na ciebie zeźliła że z domu nawiała i nie miała zamiaru wracać Witaj Beatko - widziałam dzyndzelka twojego [/COLOR][/FONT][/B][/quote][COLOR=DarkRed][B]...............ta widziałaś? a on zapakowany jest:razz: [/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:Miecia wróciła :multi: witanko w słoneczny poniedziałek :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]bardzo słoneczny.............opalalam se giczałki 45 minut wytrzymałam[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']kluuuuuuuuusia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/3827/mody31hh6.jpg[/IMG][/quote] [COLOR=DarkRed][B]nio[/B][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berczysław...:multi::loveu: cieszkam że Miecia wróciła... choć nie miałam bladego pojęcia ze znikła :roll::oops: Poka Grzegorza utaplanego w mule.... niczym Vader :diabloti: prosze... nie mów że nie masz foty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]kochana Magdaleno ma wyobraź sobie że nie miałam aparatu ze sobą..........ratowałam kota mego.......:razz: nie jestem jeszcze aż taka zboczona:diabloti: żeby wszystko i wszystkich focić ale ubaw miałam bo wcześniej byliśmy na spacerze i Lejka w ramach ochłodzenia swego brzucha wlazła w moczary błotne i Grzegorz jej zapowiedział że nie wpuści jej do samochodu bo wali mułem[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]potem on walił:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti: Quote
furciaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Bardzo sie ciesze ze kicia wrocila cala i zdrowa:loveu::multi: A klusek przeslodki:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Klucha rośnie w siłe :) :multi::multi: witam :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :mdleje: slodziusia na maxa jest ta kruszynka:loveu: Quote
BeaC Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='furciaczek']Bardzo sie ciesze ze kicia wrocila cala i zdrowa:loveu: A klusek przeslodki[/quote] [B][COLOR=DarkRed]no ja też się cieszę:loveu: klusek.............pewnie słodki nie próbowałam:diabloti:[/COLOR][/B] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Klucha rośnie w siłe :) :multi: witam :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]heja[/B][/COLOR] [quote name='evaxon']:mdleje: slodziusia na maxa jest ta kruszynka:loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]no:diabloti: witaj Eff co ma pienknom breff:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przszłam do Cia:loveu: znaczy się przypełzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przszłam do Cia:loveu: znaczy się przypełzłam:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:ZwWFBpcFsFjEXM:http://www.biol.uni.lodz.pl/%7Ekzbih/pte_lodz/aktualnosci/galeria_owady/502.jpg[/IMG] :diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts