apple Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bea zamelduj no sie............ [/COLOR][/FONT][/B][RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]....co jest[IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/punish.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B]? [/RIGHT] Quote
caroolcia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 hop hop Prosiaczkowe gdzie się zakopałyście??? fakt, że błotko teraz głębokie, ale żeby aż tak znikać :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nic się ta Bea nas nie słucha :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Siemanko!:multi: Ino ChYba Nam BeatKE wCieŁo:shake: [/B][/COLOR] Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Nie no dziewczyny tu gdzieś jest jakiś haczyk:diabloti: Trzeba zorganizować poszukiwania Beatki:evil_lol: Za długo jej tu ni ma, gdzieś sie ukrywa, pewnie ma coś smacznego lub jakąś impreze urządza bez nas:mad: Kto sie pisze na tropienie?:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [B][quote name='apple'][/B][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bea zamelduj no sie............ [/COLOR][/FONT][/B][RIGHT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]....co jest[IMG]http://www.msos.waw.pl/images/smilies/msos/punish.gif[/IMG][/COLOR][/FONT]? [/B] [/RIGHT] [B][/quote] [COLOR=DarkRed]dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!![/COLOR] [/B] Quote
Medorowa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'][B] [COLOR=DarkRed]dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!![/COLOR] [/B][/quote] Patrzam, galeria Luśkowej, ostatni wpis BeaC:niewiem: Myślem - nie piłam - a takie zwidy:hmmmm: Witaj Bea z oknem na świat:loveu:;) Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'] [B][COLOR=darkred]dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]a wiecie czemu????[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bo MAM NETA W DOMU!!![/COLOR][/B] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo nareszcie - HURAAA:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi::multi::multi:cześć Lusiakowa :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'][B] [COLOR=DarkRed]dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!![/COLOR] [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]HURRAAAA!!!! luśkowa on-line non stop!!!!!! :multi::multi::multi: express TP, w końcu pociągnął druta :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]HURRAAAA!!!! luśkowa on-line non stop!!!!!! :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]express TP, w końcu pociągnął druta :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie express Tp ino munż:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='BeaC'][B] [COLOR=DarkRed]dzisiaj jest poniedziałek a ja jestem:diabloti::diabloti::diabloti: a wiecie czemu???? Bo MAM NETA W DOMU!!![/COLOR] [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]masz od tych ...no .....pedałów :oops::oops::oops: URRRRRRAAAAA nie ważne czyj ;)ważne że jest :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Medorowa']Patrzam, galeria Luśkowej, ostatni wpis BeaC:niewiem: Myślem - nie piłam - a takie zwidy:hmmmm: Witaj Bea z oknem na świat:loveu:[/quote] [quote name='tygra']no i jest nasza zguba :)[/quote] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Noooo nareszcie - HURAAA:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:multi:cześć Lusiakowa :) [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]HURRAAAA!!!! luśkowa on-line non stop!!!!!! :multi: express TP, w końcu pociągnął druta :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]Witajcie kobiałki dzisiaj klikam z domu więc mam neta narazie wersja testowa ale już se hula.............. i żadne TEPEDAŁY mi go nie dały jest to radióweczka:loveu:, bo nasza wieś wchodzi w cywilizację, a ksiondz:diabloti::diabloti::diabloti: zgodził się na antene na wieży kościelne......no i w sobotę monż mój znaczy sie Grzegorz wszedł na dach i powiesił.............antenę!!!! a wczoraj aktywowałam usług i na 2 tygodnie mam testować.no a potem???[/B][/COLOR] zobaczymy:razz::diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nie express Tp ino munż:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]masz od tych ...no .....pedałów :oops::oops::oops: URRRRRRAAAAA nie ważne czyj ;)ważne że jest :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witajcie i wy ..........:crazyeye::diabloti: teraz jest jeszcze jedna kwestia..............kiedy się dopcham do netu w chacie??? więć się nie pcham......... zwłaszca że mam większe zmartwienie na głowie:placz::placz::placz:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]i nic się nie liczy:-([/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: ..... Bea ......nie zamartwiaj ...:shake:... i tak ładnie mówię Dzień Doberek :razz::razz:...może ten będzie lepszy :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: ..... Bea ......nie zamartwiaj ...:shake:... i tak ładnie mówię Dzień Doberek :razz::razz:...może ten będzie lepszy :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]niewierzę:-([/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]niewierzę:-([/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]uchi do góry :razz::razz:...a ja szczymam :kciuki:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bea nie smutaj się :glaszcze::buzi:[/COLOR][/FONT][/B] :loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]nasza wieś wchodzi w cywilizację, a ksiondz:diabloti::diabloti::diabloti: zgodził się na antene na wieży kościelne...... [/B][COLOR=Purple][B]ksiundz się zgodził... bo pewnie jakie zakazane sceny będzie w necie oglundał :diabloti: [/B]:evil_lol:[/COLOR] [/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]zwłaszca że mam większe zmartwienie na głowie:placz::placz::placz:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]i nic się nie liczy:-([/B][/COLOR][/quote] [B][COLOR=Purple]a co tam się dzieje u Ciebie kochana? :roll: no i buziole od nas wsjech:) wieeelkie buzioleeee:loveu: [/COLOR][/B] Quote
BeaC Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bea nie smutaj się :glaszcze::buzi:[/COLOR][/FONT][/B] :loveu::loveu:[/quote] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]a co tam się dzieje u Ciebie kochana? :roll: no i buziole od nas wsjech:) wieeelkie buzioleeee:loveu: [/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]dziękuje.ale pomimo mojego wieeeeeelkiego optymizmu........właśnie od wczoraj mnie opuścił.i nie wiem na jak długo:cool1: a rzecz stoi w .....................piecu i tym że się zepsuł nie tyle piec co przyłącze do niego i nijak nie wiadomo jak się do tego zabrać bo piec stoi w samym środku domu a baniak na paliwo jakieś 20 metrów od niego i jest połączony:diabloti: i to połączenie:mad: chyba się gdzieś spie^%$#&liło i połączenie częściowo jest zakopane....... a częściowo wmurowane w ................. funadmenty:placz: (k&^%$ a co za down to zroobił:placz::placz::placz::placz:) i my mamy dylemata jak to naprawić:mad: i mamy zimno:angryy: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :angryy::angryy::angryy: :shake::-([/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o masz.... to lipa z tym piecem:shake::shake: niezły orzech do zgryzienia...:shake::shake: chyba nija nie pomogę, ale przyszłam cie pocieszyć....i ucałować GORĄCO:buzi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts