Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]wstyd się przyznać Alu... ale ja żem tak samo przeczytała :roll:
:evil_lol: ślepoki my dwa! :evil_lol:

witaj Luśkowa :multi:
buzi buzi :loveu:
[/COLOR][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cium cium
liz liz

to drugie to Luska:diabloti:

ślepe nie ślepe ale przyłazicie:cool3:
[/B][/COLOR]
[quote name='caroolcia']ceść pscółecki oglądające od tyłu :loveu:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]
cześć:multi:[/B][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]berek

z doskoku

w życiu nie nadrobie tej mojej nieobecności :placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B] żałuj były fajne fotki:razz:

ale najważniejszwe że się pojawiłaś:diabloti:
[/B][/COLOR]
[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Siemacie Luskowe panny!:multi:[/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]eeeeeeeee ja już calkiem stara baba jestem, nie jakaś tam panna...........
moje dziecko jest...................starsze od Ciebie......:cool3::cool3::cool3:

ale sie mamy.....jeszcze sięmamy:diabloti:
[/B][/COLOR]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bea ....a co ty robilaś dzis w pracy :hmmmm: przeca poniedziałek
witanko :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]zapiernicz mam taki od samego początku tygodnia:crazyeye::-([/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]znajdź tu psa :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[url]http://www.gify.nou.cz/z_pes3_soubory/p149.gif[/url][/CENTER]
[/quote]

[CENTER]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wtorkowo teraz Cię Witam :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Zostałam wczoraj zignorowana - nie wiem czy jeszcze tu przyjde do cię:obrazic:
;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]:loveu::loveu::loveu:zignorowana:loveu::loveu::loveu:

przebaczenia..................plissssssssssssss:modla::modla::modla:

:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]:loveu::loveu::loveu:zignorowana:loveu::loveu::loveu:

przebaczenia..................plissssssssssssss:modla::modla::modla:

:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wybaczam wspaniałomyślnie[/COLOR][/FONT][/B] :roll: :evil_lol:

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co to nikogo tu nie było. :roll: Znowu pierwsza jestem - hmmm juz mi sie nudzi ale co tam ..............:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co to nikogo tu nie było. :roll: Znowu pierwsza jestem - hmmm juz mi sie nudzi ale co tam ..............:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]ja Ci się nudzę????:angryy:

witaj:loveu:
[/B][/COLOR]
[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]to ja będę zaraz po Krosiowej...czyli druga :multi::multi::multi:

Cześć :loveu::loveu: :multi:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]cześć druga:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ja Ci się nudzę????:angryy:

[/B][/COLOR][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Nie ty głoopolu tylko bycie pierwszą [/COLOR][/FONT][/B]:razz:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Zostałam wczoraj zignorowana - nie wiem czy jeszcze tu przyjde do cię:obrazic:
;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][COLOR=Purple]pfffff :eviltong: ja bym nie przyszła :diabloti: :evil_lol: :loveu:

heloooł Luśkowe babyyyyy!! :multi::multi::multi:
cmokamy Was w ryjecki :loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/B]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bea jak to ? Co to u ciebie tak pusto?:cool3: Przyszłam ci powiedzieć Dzien doberek :loveu:
Chono tu? Smutno mi bez cię :placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiem ze cię dzisiaj nie ma ale tak se przyszłam co by się podstęplować?:loveu:

Jak z tym kominem?:cool3:[/COLOR][/FONT][/B]