e.v.a Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 a ja widzialam suke a ja widzialam suukee:multi::multi::evil_lol: hej hejjj :): Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi::multi:Witanko .................wcale nie jest wcześnie :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Beato czyżbyś znowu się leniła w domku na wsi hm?:cool1: Quote
bonita Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [B][I][COLOR=blue]Witaj bardzo zaświętowana Beo[/COLOR][/I][/B] [B][I][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]cała strona fotek :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
simbik Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Luśka w roli wiewiórki suuuper :cool3:. Tak się zamaskowała, że prawie jej nie poznałam :eviltong:... normalnie w poprzednim wcieleniu na pewno była wiewiórą :lol:. Quote
basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [B][COLOR=Purple]hej Luśkowi :multi: dziwna jakaś ta wiewiórka :cool3: :evil_lol: [url]http://img411.imageshack.us/img411/861/img0010editedgy7.jpg[/url] ale urocza :loveu: całusy od nas wszystkich!! :loveu:[/COLOR][/B] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hej Beatko wiem ze cie nie ma ale postanowiłam ci mimo wszystko zyczyć szampańskiego Sylwestra :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć dziewczęta :loveu: :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='caroolcia']ale pinka sosna, pienkna Luśkowa wiewiórka:loveu: i jak udało się spada jakiegoś wydębić :evil_lol:???[/quote] [COLOR=DarkRed][B].................pewnie tak,bo dzieci me serca mają strasznie mięękie............. widać po sylwetce mojej Luchosławy[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]oOO i jest Lusia :loveu::loveu: [URL]http://img411.imageshack.us/img411/861/img0010editedgy7.jpg[/URL] pogromczyni starych drzew :loveu: Cześć Wam :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B] cześć ona baaardzo lubi drzewa........... wydaje jej się, że jest wiewiórką[/B][/COLOR] [quote name='tygra']cześć Beatko ale Luśka sępi - zupełnie jak moje wiecznie głodne psy.[/quote] [COLOR=DarkRed]moja wiecznie głodna jest........... niedożywiona...................... [/COLOR] [quote name='apple']Przyszlam do cię bom się steskniła jak jasny pierun:evil_lol::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]o jak miło.........:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [quote name='Medorowa']O zdjęcia mojego prosiaka cudnego:loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]twojego?????.............:razz: witaj[/B][/COLOR] [quote name='evaxon']a ja widzialam suke a ja widzialam suukee:multi::multi::evil_lol: hej hejjj :):[/quote] [COLOR=DarkRed][B]skad wiesz............... pod ogon patrzyłaś???:razz:[/B][/COLOR] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi::multi:Witanko .................wcale nie jest wcześnie :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B] [COLOR=DarkRed]a co ty tak wcześnie............... spania nie miałaś???:cool3:[/COLOR][/B] [quote name='apple']Beato czyżbyś znowu się leniła w domku na wsi hm?:cool1:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]leniła??????................lenię to ja się w w pracy........... w domku pracuję ciężko[/B][/COLOR] [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Witaj bardzo zaświętowana Beo[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]cała strona fotek :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]byłam bardzo zaświętowana bez dostępu do netu.witaj u Ciebie to pewnie białe święta????[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='simbik']Luśka w roli wiewiórki suuuper :cool3:. Tak się zamaskowała, że prawie jej nie poznałam :eviltong:... normalnie w poprzednim wcieleniu na pewno była wiewiórą :lol:.[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj....wiesz ja też tak przypuszczam, że ona była wiewiórka..........co większe drzewo to chce na niego wleść........... a juz te zwalone wielkie pnie...........to każdego musi zaliczyć [/B][/COLOR] [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hej Luśkowi :multi: dziwna jakaś ta wiewiórka :cool3: :evil_lol: [URL]http://img411.imageshack.us/img411/861/img0010editedgy7.jpg[/URL] ale urocza :loveu: całusy od nas wszystkich!! :loveu:[/COLOR][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B] dzięki za ciumaki.jak jakaś dziewna wiewiórka, trochę rzadki ogon ma ale tak...wszystko na miejscu:razz::diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='apple']Hej Beatko wiem ze cie nie ma ale postanowiłam ci mimo wszystko zyczyć szampańskiego Sylwestra :loveu::multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a dziekuje juz po fakcie................sylwester sie udał jak zwykle zreszta, bo gdyby nie super towarzycho to chyba bym o 12 poszła do domu, wykastrowałabym juz i tak wykastrowanego śpiewaka(chyba psełdo) z zespołu.....i padłabym z głodu pierszy raz więcej było trunków wyskowowych niż żarcia i napojów innych (:diabloti:)[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć dziewczęta :loveu: :multi::multi:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]cześć:multi::multi::multi:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko:multi::multi::multi: w 2008 roku :razz: dzięki za SMSka:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Dzień dobry :multi::multi::multi: jako że zawitał nowy rok to ŻYCZĘ WAM ŻEBY BYŁ SZCZĘŚLIWY :loveu: :multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [COLOR=Purple][B]eloł Lusiątka! :multi: życzę Wam wsjego dobrego i jeszcze lepsiejszego w tym Nowym Roczku :loveu: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='BeaC'] [COLOR=DarkRed][B]twojego?????.............:razz: witaj[/B][/COLOR] [/quote] Czepiasz się szczegółów:siara: SzCzĘśLiWeGo:multi::multi::loveu: Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No wreszcie dotarłam do was:multi: Moc całusków w nowym roku:loveu: Lusie kochane:loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witamy w nowym roku!! I jak tam? Jakoś inaczej?:razz: Quote
BeaC Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='apple']No wreszcie dotarłam do was:multi: Moc całusków w nowym roku:loveu: Lusie kochane:loveu::loveu::loveu:[/quote] [quote name='Kiłi']Witamy w nowym roku!! I jak tam? Jakoś inaczej?:razz:[/quote] [quote name='Paula_']Witanko noworoczne Lusindy :loveu: :multi:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]witam hurtowo i zbiorowo odciumakuję się Wam wszystkim. Nowy rok...............taki jak kazdy inny.............trochę weszłam w niego wq^%$#a ale już mi przeszło:eviltong: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jezdem! Ale u was fajnie :lol: tak spokojnie mozna od tych gadułów odpocząć :evil_lol: Ja dzisiaj strasznie niewyspana jestem bo moje dzicię się przeziębiło i spać nie mogło bo nos ma zapchany tak że klekajcie narody :shake: MASAKRA! [/COLOR][/FONT][/B] Quote
BeaC Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jezdem! Ale u was fajnie :lol: tak spokojnie mozna od tych gadułów odpocząć :evil_lol: Ja dzisiaj strasznie niewyspana jestem bo moje dzicię się przeziębiło i spać nie mogło bo nos ma zapchany tak że klekajcie narody :shake: MASAKRA! [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj w mych spokojnych progach........... u mnie się nie gada.......... bo sie pracuje:eviltong: biedna dzidzia............wycałuj ja od cioci Beaty.....podłuż jej cos pod poduszke na noc, żeby gile spływały a nie zatykały nosa i dobrze jest jej posmarowac pierśki czyms z eukaliptusem......... sa takie maści wtedy lepiej sie oddycha[/B][/COLOR] Quote
BeaC Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Medorowa']Buuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti::diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]ryczysz wyjesz czy chcesz mnie.........................przestraszyć????:cool3: [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ryczysz wyjesz czy chcesz mnie.........................przestraszyć????:cool3: [/B][/COLOR][/quote] :obrazic: Ja nie wyje, ja nie rycze, ja mam głos niczym skowroneczek:B-fly: No wystrachać Cię chciałam:roll::roll: Quote
caroolcia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wszystkiego naj w 2008 wy prosiaczki jedne :evil_lol: Quote
BeaC Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Medorowa']:obrazic: Ja nie wyje, ja nie rycze, ja mam głos niczym skowroneczek:B-fly: No wystrachać Cię chciałam:roll::roll:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]mnie???? mnie.....wystraszyć...............cos ty ja się tam nikogo nie boje....a juz tym bardziej takiej ślicznej dziewczynki jak ty [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-371.gif[/IMG][/B][/COLOR] [quote name='caroolcia']wszystkiego naj w 2008 wy prosiaczki jedne :evil_lol:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]a dziekujemy........... my prosiaczki[IMG]http://yelims1.free.fr/Animaux/Cochon.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Animaux/Cochon.gif[/IMG][IMG]http://yelims1.free.fr/Animaux/Cochon.gif[/IMG] rózowe świnki, różowe świnki to my[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts