ludwa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 No...jest w tym taktyka. Bo jak taki uszniak chce wiać, to nie tylko za ogon można łapać;) Super uszyska;) Duże uszy to i dużo można do nich gadać:) Można je reklamować jako psy dla ludzi gadatliwych;) Quote
mysza 1 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='gusia0106']Nic tu nie widać kurka [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/7728/img3493n.jpg[/IMG] [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/5046/img3497qz.jpg[/IMG][/QUOTE] Muszę zacytować Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Nelly chodzi za mną jak cień, płacze jak jej znikam z oczu...piszczała rano i teraz się trochę martwię:shake: A w nocy prosiła o spacer, grzeczna dziewczynka. Quote
gusia0106 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Już rozmawiałam z Myszą. Idę dzisiaj z Rekinkiem do weta. Nie siusiał od sobotniego popołudnia. Chciałam go dzisiaj "wycisnąć" ale się nie dało. Coś go boli w jamie brzusznej, ale nie mam pojęcia co. Może pęcherz, może brzuszek- nie wiem cholera, nie znam się. Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 O matko...strasznie długo nie sikał:( Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Kurde, strasznie długo:shake: niedobrze. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Quote
Nutusia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ale wątek, jakie cuda! Się człek na chwilę oddali na Hel i kotami zajmie, a tu tyle się wydarzyło! Gratuluję uszatków, rekinów na pomarańczowym, nosów w kratkę i cud urody Malty! Będę śledzić wszystkie losy z zapartym tchem! Quote
megii1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dzwoniła dziś do mnie (po rozmowie z Myszą) bardzo miła Paniw sprawie Eklera:) Ma dziś przyjechać żeby go poznać. Będą koło 13:) Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='megii1']Dzwoniła dziś do mnie (po rozmowie z Myszą) bardzo miła Paniw sprawie Eklera:) Ma dziś przyjechać żeby go poznać. Będą koło 13:)[/QUOTE] Jakie tempo....nic tylko kciuki trzymać...ale nie dziwię się bo to naprawdę ładny psiak:loveu: Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='megii1']Dzwoniła dziś do mnie (po rozmowie z Myszą) bardzo miła Paniw sprawie Eklera:) Ma dziś przyjechać żeby go poznać. Będą koło 13:)[/QUOTE] Nikt ze mną nie rozmawiał....:roll: nie wiem skąd ma numer do Ciebie. Psiaki mają już pierwsze wydatki: Ekler: odrobaczenie aniprazolem w sumie 25 zł i fiprex 15 zł, obróżka gratis; Malta: odrobaczenie 54 zł, obroża 42 zł, obroża skórzana 20 zł. [B]Razem: 156 zł Koszt hotelu Eklera to 8 zł/doba, Malta 12 zł, razem 20 zł/doba. [/B]Jeśli ktoś by zechciał pomóc, będę wdzięczna. Quote
megii1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mysza 1']Nikt ze mną nie rozmawiał....:roll: nie wiem skąd ma numer do Ciebie.[/QUOTE] Ja też w takim razie nie wiem ale Pani miła i chętnie ją poznam. Jak Ekler się będzie podobać podam telefon do Ciebie. Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mysza 1']Psiaki mają już pierwsze wydatki: Ekler: odrobaczenie aniprazolem w sumie 25 zł i fiprex 15 zł, obróżka gratis; Malta: odrobaczenie 54 zł, obroża 42 zł, obroża skórzana 20 zł. [B]Razem: 156 zł[/B] [B]Koszt hotelu Eklera to 8 zł/doba, Malta 12 zł, razem 20 zł/doba.[/B] Jeśli ktoś by zechciał pomóc, będę wdzięczna.[/QUOTE] Postaram się zmontować dzisiaj jakiś bazarek z przeznaczeniem na nie, nie ma na co czekać. Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='megii1']Ja też w takim razie nie wiem ale Pani miła i chętnie ją poznam. Jak Ekler się będzie podobać podam telefon do Ciebie.[/QUOTE] Ok :p Gosia, jakie miałas wydatki na Nelly? Podaj mi proszę szybciutko ;) Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Tora&Faro']Postaram się zmontować dzisiaj jakiś bazarek z przeznaczeniem na nie, nie ma na co czekać.[/QUOTE] Wielkie dzięki :loveu: I ja będę montować na dniach. Quote
Neigh Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Se weszlam obejrzec psy dla odmiany, bo ostatnio to tylko koty i koty i koty....... Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Magda, zrobisz lepsze zdjęcia Malcie? Stateczne, portrety? :eviltong: Taka rozbiegana jest jakaś na tych z wczoraj. Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mysza 1'] Gosia, jakie miałas wydatki na Nelly? Podaj mi proszę szybciutko ;)[/QUOTE] Wydatki związane z Nietoperkiem biorę na siebie...bardziej potrzebujące są psiaki w hoteliku. Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Tora&Faro']Wydatki związane z Nietoperkiem biorę na siebie...bardziej potrzebujące są psiaki w hoteliku.[/QUOTE] To chociaż na wielkie lody z kawą Cię zabiorę, dobrze? :loveu: Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mysza 1']To chociaż na wielkie lody z kawą Cię zabiorę, dobrze? :loveu:[/QUOTE] Pod warunkiem że zjemy razem;):loveu: Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Tora&Faro']Pod warunkiem że zjemy razem;):loveu:[/QUOTE] To poczekamy momencik :evil_lol:;) Quote
Ewanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Martwię się o Rekinka ... a może on tajniacko podsikuje pomarańczowy''wego ? Quote
mysza 1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Ewanka']Martwię się o Rekinka ... a może on tajniacko podsikuje pomarańczowy''wego ?[/QUOTE] Raczej nie, Gusia boso chodziła, żeby sprawdzić. Zobaczymy co powie wet. Wznowiłam allegro psiakom, dodałam też na cafeanimal. Widziałam tam też Nefri ;) Quote
Tora&Faro Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mysza 1']Wznowiłam allegro psiakom, dodałam też na cafeanimal. Widziałam tam też Nefri ;)[/QUOTE] Wrzuciłam Fruzię:) ja jak zwykle mam w pracy problem z fotkami, ale widziałam że nasze psiaki wrzucasz więc jestem spokojna:loveu: teraz prosimy o kciuki żeby jutro telefony dzwoniły;) Quote
Recommended Posts