Jump to content
Dogomania

Torowo-Gusiowo-myszowe piękności- szczeniaczki, onka i mini piesek proszą o pomoc!!!

Recommended Posts

Posted

No...jest w tym taktyka. Bo jak taki uszniak chce wiać, to nie tylko za ogon można łapać;) Super uszyska;) Duże uszy to i dużo można do nich gadać:) Można je reklamować jako psy dla ludzi gadatliwych;)

• Replies 635
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Nic tu nie widać kurka

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/7728/img3493n.jpg[/IMG]

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/5046/img3497qz.jpg[/IMG][/QUOTE]
Muszę zacytować

Posted

Już rozmawiałam z Myszą. Idę dzisiaj z Rekinkiem do weta.
Nie siusiał od sobotniego popołudnia.
Chciałam go dzisiaj "wycisnąć" ale się nie dało. Coś go boli w jamie brzusznej, ale nie mam pojęcia co.
Może pęcherz, może brzuszek- nie wiem cholera, nie znam się.

Posted

Ale wątek, jakie cuda! Się człek na chwilę oddali na Hel i kotami zajmie, a tu tyle się wydarzyło! Gratuluję uszatków, rekinów na pomarańczowym, nosów w kratkę i cud urody Malty! Będę śledzić wszystkie losy z zapartym tchem!

Posted

[quote name='megii1']Dzwoniła dziś do mnie (po rozmowie z Myszą) bardzo miła Paniw sprawie Eklera:) Ma dziś przyjechać żeby go poznać. Będą koło 13:)[/QUOTE]

Jakie tempo....nic tylko kciuki trzymać...ale nie dziwię się bo to naprawdę ładny psiak:loveu:

Posted

[quote name='megii1']Dzwoniła dziś do mnie (po rozmowie z Myszą) bardzo miła Paniw sprawie Eklera:) Ma dziś przyjechać żeby go poznać. Będą koło 13:)[/QUOTE]
Nikt ze mną nie rozmawiał....:roll: nie wiem skąd ma numer do Ciebie.

Psiaki mają już pierwsze wydatki:
Ekler: odrobaczenie aniprazolem w sumie 25 zł i fiprex 15 zł, obróżka gratis;
Malta: odrobaczenie 54 zł, obroża 42 zł, obroża skórzana 20 zł.
[B]Razem: 156 zł

Koszt hotelu Eklera to 8 zł/doba, Malta 12 zł, razem 20 zł/doba.

[/B]Jeśli ktoś by zechciał pomóc, będę wdzięczna.

Posted

[quote name='mysza 1']Nikt ze mną nie rozmawiał....:roll: nie wiem skąd ma numer do Ciebie.[/QUOTE]

Ja też w takim razie nie wiem ale Pani miła i chętnie ją poznam. Jak Ekler się będzie podobać podam telefon do Ciebie.

Posted

[quote name='mysza 1']Psiaki mają już pierwsze wydatki:
Ekler: odrobaczenie aniprazolem w sumie 25 zł i fiprex 15 zł, obróżka gratis;
Malta: odrobaczenie 54 zł, obroża 42 zł, obroża skórzana 20 zł.
[B]Razem: 156 zł[/B]

[B]Koszt hotelu Eklera to 8 zł/doba, Malta 12 zł, razem 20 zł/doba.[/B]

Jeśli ktoś by zechciał pomóc, będę wdzięczna.[/QUOTE]

Postaram się zmontować dzisiaj jakiś bazarek z przeznaczeniem na nie, nie ma na co czekać.

Posted

[quote name='megii1']Ja też w takim razie nie wiem ale Pani miła i chętnie ją poznam. Jak Ekler się będzie podobać podam telefon do Ciebie.[/QUOTE]
Ok :p

Gosia, jakie miałas wydatki na Nelly? Podaj mi proszę szybciutko ;)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Postaram się zmontować dzisiaj jakiś bazarek z przeznaczeniem na nie, nie ma na co czekać.[/QUOTE]
Wielkie dzięki :loveu: I ja będę montować na dniach.

Posted

[quote name='mysza 1']
Gosia, jakie miałas wydatki na Nelly? Podaj mi proszę szybciutko ;)[/QUOTE]

Wydatki związane z Nietoperkiem biorę na siebie...bardziej potrzebujące są psiaki w hoteliku.

Posted

[quote name='Tora&Faro']Wydatki związane z Nietoperkiem biorę na siebie...bardziej potrzebujące są psiaki w hoteliku.[/QUOTE]
To chociaż na wielkie lody z kawą Cię zabiorę, dobrze? :loveu:

Posted

[quote name='Ewanka']Martwię się o Rekinka ... a może on tajniacko podsikuje pomarańczowy''wego ?[/QUOTE]
Raczej nie, Gusia boso chodziła, żeby sprawdzić. Zobaczymy co powie wet.

Wznowiłam allegro psiakom, dodałam też na cafeanimal. Widziałam tam też Nefri ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wznowiłam allegro psiakom, dodałam też na cafeanimal. Widziałam tam też Nefri ;)[/QUOTE]

Wrzuciłam Fruzię:) ja jak zwykle mam w pracy problem z fotkami, ale widziałam że nasze psiaki wrzucasz więc jestem spokojna:loveu:

teraz prosimy o kciuki żeby jutro telefony dzwoniły;)