Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maruda666 napisał(a):
Własnie, takie trochę cieplejsze imię może by się przydało, nie związane z rasą - może Karolek ? ( żartuję:evil_lol:)

Idealnie Marudko, idealnie !!!!! Tak, tak Karolek, Karolek!!!! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

sonek666 napisał(a):
Ta Zygfryd od razu :evil_lol:

Ja kiedyś chciałam swojemu Kapslowi dać imię Zygmunt po moim tesciu i TZ sie wkurzył na mnie okropnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

sonek666 napisał(a):
Pieso Zygmunt :loveu: ja tam uważam , że to zaszczyt żeby taki Kapsel nazywał się Zygmunt :loveu: To ja se idę spać jak nie Zygfryd to Genowefa, będzie Gienia :loveu:

Ja też tak uważałam, ale niestety TZ tak nie uważał ;)

Posted

To ja napiszę, bo dziecko pewnie nie skojarzyło, że nasz kot Rysiek, ma imię brata męża ;) facet nie jest ciekawy, kot za to super:)
Ale nas wzięło na ludzkie imiona ;). Poczekamy na Kamilę, co do ewentualnej zmiany imienia, zgodzi się, nie zgodzi??

Posted

Kapsel napisał(a):
A dlaczego nie Karolek?

Ja tam jestem za Karolkiem :) ale nie wiem, czy to będzie dobrze odbierane przez otoczenie, jak będziesz za psiakiem wołać Lolek ( kojarzy się chyba z Wadowicami ;) ), może się mylę?

Posted

Kamila28 napisał(a):
chcę Wam powiedzieć, że Asti został w sobotę adoptowany, nie znam ludzi, którzy go zabrali, ale mam nadzieje, ze trafił w dobre ręcę

czyli astuś z tego wątku? bo zgłupiałam:) tyle tu imion nawymyślałyście, ze już nie wiem o jakiego psa chodzi;)

• 1 month later...
Posted

mam nadzieję, że domek dobry - jak to możliwe, ze nikt nie ewidencjonuje adoptujących? Adoptując dziecko trzeba się legitymować, pozostawić kontakt, ze zwierzakami powinno być tak samo - większa odpowiedzialność - mniej porzuceń, ehhh. Trzymam kciuki za Astka i jego wspaniałe nowe życie:)