Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Moja żona nie zabierze tu już głosu,ale ja tak:

dział Tęczowy Most to jest cmentarz-wirtualny,ale cmentarz.Tu przychodzimy płakać,wspominać,użalać się,tęsknic itd..Za rzecz będącą zwykłym nieporozumieniem uważam agitację na watku zmarłego w tragicznych okolicznościach psa.Jest dość tematów psów żywych...Dla mnie to jest tak jakby na cmentarz przyszli przedstawiciele partii politycznych i agitowali ,,idżcie na wybory,,...To jest tak bolesne i brutalne,że brak słów.
Nie nas proszę przepraszać tylko tę sukę..Naprawdę-czy ja mogę prosić o delikatność,umiar i takt?Tylko oto proszę.
Waldemar

• 2 months later...
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted (edited)

Bo tego co się stało pojąć nie sposób..Że nikt nic nie wyjaśnia?Niedawno jedna Pani-polityk na temat innej tragedi miała powiedzieć,,pogadają-przestaną,,..Może i w tym wypadku tak jest?Zapomną?Nie-nie zapomną..Minie im?Nie nie minie...Z czasem wybaczą bezwzględność i tupet..Nie-nie wybaczą i nie zapomną ani głupoty ani bezwzględności ani tupetu.Nigdy nie zrozumiem zabójstwa Blanki..Bo to było,jest i będzie zabójstwo-nie zmienią tego usprawiedliwienia tego czy innego moda...Ja wiem-mod może wszystko,ale pamięci nawet mod nie zniszczy.
A jak pomyślę,że suka przepraszała swojego kata to wzywam Boga aby osądził,bo takiej krzywdy wybaczyć nie sposób..Ja nie wybaczę katom tej Rodezjanki.
I aby zamknąć moją wypowiedż:
skoro nie ma sprawiedliwości na portalu internetowym dogomania i osoby winne śmierci tej suki dalej tu bywają-a powinny mieć dożywotniego bana bo tak powinno być między obrońcami zwierząt albo się je broni albo uśmierca! to myślę że ludziom uczciwym została tylko sprawiedliwość boska i nie podanie ręki katom tej suki.
Elżbieta

Edited by waldi481
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Elżbieta481
Posted

Pamiętałam-Pamiętam-Będę Pamiętać
Nie wybaczyłam-Nie wybaczam-Nie wybaczę
Elżbieta

Guest Elżbieta481
Posted

Mam nadzieję kochanie,że jesteś teraz szczęśliwa,bo nikt już Ciebie [U]nie zabije bezkarnie.[/U]..Byłaś przedstawicielką rasy trudniej-rasy nie dla każdego.I za to ostatnie zapłaciłaś życiem..:-(
Kochana moja jesteś na pewno z Guciem. Trzymajcie się razem-to dzielny i mądry pies.
Kocham Was.
Elżbieta

Posted

świat jest mały...
dzięki Blance (*) ,nie miałam zadnych watpliwości,czy wlec Sańkę 300km w jedną stronę...Bo mestudio znam z tego wątku...Mozna powiedzieć,ze w pewien sposób Blanka przyczyniła się,do uratowania Sańkowego życia...Tym bardziej dziś mnie to cieszy- bo u nas śnieżyca okrutna ...
Okoliczności odejścia Blanki- niezrozumiałe..kompletnie..tak mało i jednocześnie tak wiele zabrakło..jak to w życiu...
Mimo,że za TM -Blanka pomaga swoim pobratymcom...Przynajmniej w przypadku Sańki tak się stało...

[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToQyQdpFa7_QsG15DW-4lAtuoq66wZsPdNpylZoH0ooKGeQYgD[/IMG]

Guest Elżbieta481
Posted

Będziemy pamiętać Bianko Twoją historię,twoją bezkarna śmierć i znakomite samopoczucie niektórych...Wiesz kochanie-był w telewizji reportaż właśnie o Twojej rasie i b.b wiele wyjaśniono..
Odpoczywaj skarbie-uczciwi ludzie nie zapomną,nie wybaczą nie podadzą ręki Twoim oprawcom,a tacy którzy podadzą rękę Twoim katom,tacy którzy zrozumieją Twoją śmierć w swoim małych rozumkach nie są warci nawet splunięcia!
Elżbieta

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Evelin']świat jest mały...
dzięki Blance (*) ,nie miałam zadnych watpliwości,czy wlec Sańkę 300km w jedną stronę...Bo mestudio znam z tego wątku...Mozna powiedzieć,ze w pewien sposób Blanka przyczyniła się,do uratowania Sańkowego życia...Tym bardziej dziś mnie to cieszy- bo u nas śnieżyca okrutna ...
Okoliczności odejścia Blanki- niezrozumiałe..kompletnie..tak mało i jednocześnie tak wiele zabrakło..jak to w życiu...
Mimo,że za TM -Blanka pomaga swoim pobratymcom...Przynajmniej w przypadku Sańki tak się stało...

[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToQyQdpFa7_QsG15DW-4lAtuoq66wZsPdNpylZoH0ooKGeQYgD[/IMG][/QUOTE]

Tak mestudio i TZ to wspaniali ludzie

Blanko
[*]

Guest Elżbieta481
Posted

Witaj Bianko w tym nowym roku..
Odpoczywaj kochanie.
Elżbieta

• 2 months later...
Guest Elżbieta481
Posted

Witaj Bianko

nie zapomniałam-nie zapomnę.a tym którzy by chcieli zapomnieć przypominam tę sukę zabitą bezkarnie...
Odpoczywaj maleńka.
Elżbieta

• 3 weeks later...
Guest Elżbieta481
Posted

Bo pamięć ludzka to wielka moc!
Chciałoby się aby wielu zapomniało o pewnej katastrofie-chciałoby wielu aby inni zapomnieli o bezkarnie zabitej suce...Zbić można wszystko prócz pamięci.
Odpoczywaj kochanie.
Elżbieta

• 4 weeks later...
Guest Elżbieta481
Posted

Nie chce nawet myśleć,że przepraszałaś swojego oprawcę..Zabita bezkarnie suka przeprasza kata...Straszne..
Pamiętaliśmy-pamiętamy-będziemy pamiętać!
waldi481

Guest Elżbieta481
Posted

Pamiętam - PRZYPOMINAM - NIE WYBACZĘ!!!
Śpij biedulo.........
Elżbieta

• 2 weeks later...
Guest Elżbieta481
Posted

A czego Ty nie rozumiesz?Psa zabito i jak najczęściej w pewnym kraju bywa b-e-z-k-a-r-n-ie...
Nie pierwszy raz nie ostatni....Mamy mordowowanie psów,mamy pseudofundacje i co najgorsze jest w tym wszystkim mamy obrońców takich co mordują psy..To jest tragedia..Katów psów bronią ci,którzy też są obrońcami zwierząt...I to jest właśnie najgorsze i to jest najbardziej gorzkie...Póki środowisko obrońców zwierząt nie oczyści się z tych co je mordują mając usta pełne frazesów i z tych co bronią oprawców psów to tak właśnie wszystko będzie wyglądało - niestety...I dlatego osobiście już rozumiem ową Angielkę o,której kiedyś pisałam...Już rozumiem Angie...
Odpoczywaj psino w spokoju...Ja już nie przeszkadzam
Elżbieta

• 1 month later...
Guest Elżbieta481
Posted

I myśmy nie zapomnieli...Śpij spokojnie psino!
Elżbieta i Waldek

• 2 weeks later...
Guest Elżbieta481
Posted (edited)

I bardzo dobrze,że nieobecny!Tę sukę należy zostawić w spokoju-ona już nie żyje i ma prawo do spokojnego snu....
Śpij biedulo..
Nie zapomnę..

Edited by waldi481
korekta z uwagi na liczne literówki..