Guest Elżbieta481 Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Nie tylko ta osoba-jest takich osób więcej także na tym wątku. Do Ciebie suniu: mam nadzieję,że w przyszłym roku kalendarzowym uda mi się spełnić wreszcie mój zamiar tj.utowrzyć Fundusz im.Blanki-zamordowanej Rodezjanki.Trzymaj łapki psinko,aby sie udało. Elżbieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Kochanie,zbliża się wyjątkowy czas,nadchodzą święta..To czas z wielu względów dla mnie bardzo smutny. Zajrzę do Ciebie z życzeniami,bo ja mam ciągle nadzieje,że jest gdzieś ten lepszy świat i tam jesteś... Elżbieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatiAlzacki Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Widać jak cierpisz z powodu jej straty... Trzymaj się i przeżyj święta szczęśliwie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Cierpię,bo to zawsze tak gdy widzę krzywdę psa.Choć śmierć Blanki spowodowała,że dzięki tej historii poznałam wspaniałą rasę niezwykle trudną i rasę nie dla każdego. Kocham Ciebie psinko. Elżbieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZmestudio Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Myślami wciąż tu wracam..... Niestety.... TZmestudio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Na zawsze moim psom,moim nigdy niezapomnianym.Dla Was :dla Ciebie zamordowana Rodezjanko,dla Ciebie cudny Baszo i dla Ciebie Guciu moja pamięć,mój żal,moja modlitwa.Kocham,pamiętam,tęsknię.Wierzę,że dziś w ten uroczysty,a dla mnie niezwykle bolesny dzień widzicie mnie,bo ja Was widzę wszędzie.Nie zapomnę. Elżbieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Dla WAS: A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią sie cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Daj nam wiarę, że to ma sens. Że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są - dobrze im jest, Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to by żyć, I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią się cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie . I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. ---------------- A są puste miejsca przy stole i pozostaną puste na wieczny czas. Kocham Was. Elżbieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Witaj kochanie!!! Poznałaś już Parysa?Trzymajcie się razem no i oczywiście z Baszą i Guciem...Jest Was już cztery kochane i niezapomniane...Przepraszam Was.. E/W/r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilith27 Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/215/6a43813d3318174emed.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZmestudio Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 wciąż pamiętam... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-0BYAQpjZPlg/UvKz8pvEP_I/AAAAAAAAYcE/Sf0T2XR6pl4/s400/Obrazek3.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 I my pamiętamy. E/W/R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted February 19, 2014 Share Posted February 19, 2014 Witam skarbie..Mam nadzieję,że trzymacie się razem całą Waszą piątką:Ty Blanko,Ty Guciuniu,Ty Baszeńka,Ty nieszczęśliwy Parysie i Ty zabity Kajtunku.Pamiętam i nie zapomnę. Elżbieta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 (edited) Pamiętam,choć to bolesne. Pamięć krzywdy jest trudna do zniesienia-bo wygodniej jest zapomnieć i przejść nad nią do porządku,żyć wygodnie i bezmyślnie.Ja tego nie umiem.Zapomnieć i wybaczyć umie tylko pies i to jest jego wyższość nad człowiekiem.Głęboko wierzę,że się spotkamy zamordowana biedo. Pamiętam.Nie zapomnę,bo pamięć mam dobrą.Śpij spokojnie biedo.A wiesz jak będzie wyglądało nasze spotkanie?Napewno będzie piękna łąka i Ty będziesz obok mnie.Dołączą do nas nieszczęśliwy Parys,zabity Kajtunek,cudny Basza i mój Gucio..I razem pójdziemy i żadna kanalia nas nie rozdzieli.Ja to wiem.Czekaj przyjdę z całą pewnością! Elżbieta Edited March 7, 2014 by waldi481 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Kochana moja,nigdy niezapomniana zamordowana bezkarnie Blanko!!! Gdy zaglądam na Twój wątek wspominam czas gdy wierzyłam w sprawiedliwość i uczciwość-dziś już nie wierzę.Będę pamiętać Ciebie tak jak wszystkie zabite psy przez pseudoobrońców. Wiesz Blaneczko co..Teraz takie czasy przeklęte,że górą cham-niestety.. Niech dobre psie duchy czuwają nad Tobą! smutno mi bardzo Blanko... E/W/R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bela51 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 I ja ciagle mysle o Niej.:-( Tym bardziej, ze dzisiaj na watku Kruczka pojawiła sie AnnaA. Dobra ciocia, nawet sie zadeklarowała:shake: Ciekawa jestem ile takich fałszywych cioc jest na dogo. Bardzo to smutne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 (edited) Nawet nie wiesz bela51 ile... Aitakże są organizacje ratujących ślepe mioty!A to przecież rzecz co najmniej dziwna... Oj Blaneczko,Blaneczko..Trzymaj łapiny za Zantusa..Boję się o niego więc czuwaj psino,bo ja mam złe przeczucia.. Bądż wraz z moim Guciem,zabitym Parysem,Kajtunem i Baszą dobrym duchem tego biedaka... E/W/R Edited March 14, 2014 by waldi481 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZmestudio Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 [quote name='bela51']I ja ciagle mysle o Niej.:-( Tym bardziej, ze dzisiaj na watku Kruczka pojawiła sie AnnaA. Dobra ciocia, nawet sie zadeklarowała:shake: Ciekawa jestem ile takich fałszywych cioc jest na dogo. Bardzo to smutne.[/QUOTE] To może przypomnij na wątku Kruczka wartości: uczciwość, prawda, sumienie, pomoc i podaj link do tego wątku jeśli zdążyła już AnnaA zapomnieć. Ja nie zapomniałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 (edited) Nie mam słów. E/W/R Edited March 14, 2014 by waldi481 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZmestudio Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 a można link do wątku Kruczka? Z chęcią przeczytam o amnezji na żądanie. U nas na wątku też "bywała". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251628-KRUCZEK-pracowa%C5%82-dla-ludzi-ca%C5%82e-%C5%BCycie-zamiast-godziwej-emerytury-EKSMISJA-%21?p=21966540&viewfull=1#post21966540[/url] --------------- E/W/R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elżbieta481 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Nie zapomnę o Tobie Blanko. Teraz niestety muszę odpocząć. Kocham Ciebie.Dużo zrozumiałam po tej tragedii-nareszcie. E/W/R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anica Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 .... teraz rozumiem wszystko :-(!... jeszcze nie zapoznałam się do końca z tragedią Blanki... bo łzy same płyną... to jest.... straszne!... nie potrafię nawet... wypowiedzieć co teraz czuję:-(!.... jestem zszokowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bela51 Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Tak, to szokujace, ze taka osoba wpada jak gdyby nigdy nic na inne watki, rzuca ochlap pseudomilosierdzia w postaci 10 czy 20 zł. I wszystko gra, inni jej jeszcze dziekują. Jak łatwo kupic dobre samopoczycie i uchodzic za kogos całkiem innego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malgoska Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 jestem z wątku Kruczka musze przeczytać od początku bo nie wiem o co chodzi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziuniek Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 I ja od Kruczka, przeczytałam...Uczucia mieszane...Też miałam sukę, z ulicy, o której weterynarz powiedział, że jest nienormalna. Cóż, miała śrut w płucach (ktoś do niej strzelał z wiatrówki???), to może miała prawo być nienormalna. Spacery poza "miejscami użyteczności publicznej", kaganiec w miejscach publicznych, oczy i uszy naokoło głowy. Nie mnie oceniać AnnęA, natomiast dziwi mnie zajadłość i wytrwałość dyskutujących tu osób, która trwa od lat. Nawet moderatorzy, którzy normalnie milczą, jakby ich nie było (tak, tak), tu się poobjawiali. Nicki niektórych ujawniły wspólnotę małżeńska (brawo!), a nowe to, że jak się chce istnieć, to żaden ban nie pomoże (i dobrze!). To jakiś fenomen. Ale dochodzę do wniosku, że po prostu odreagowują inne aspekty życia i czują się dobrze, bo to w obronie psa! [B][SIZE=3]Może już zapalmy ostatnią świeczkę i dajmy tej suczce SPOCZYWAĆ W SPOKOJU???[/SIZE][/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts