Jump to content
Dogomania

Sunia w typie rodezjana - odeszła za TM :( Będziemy Cię zawsze pamiętać!

Monday

Recommended Posts

Guest Elżbieta481

Nie tylko ta osoba-jest takich osób więcej także na tym wątku.

Do Ciebie suniu:

mam nadzieję,że w przyszłym roku kalendarzowym uda mi się spełnić wreszcie mój zamiar tj.utowrzyć Fundusz im.Blanki-zamordowanej Rodezjanki.Trzymaj łapki psinko,aby sie udało.
Elżbieta

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481

Kochanie,zbliża się wyjątkowy czas,nadchodzą święta..To czas z wielu względów dla mnie bardzo smutny.
Zajrzę do Ciebie z życzeniami,bo ja mam ciągle nadzieje,że jest gdzieś ten lepszy świat i tam jesteś...
Elżbieta

Guest Elżbieta481

Cierpię,bo to zawsze tak gdy widzę krzywdę psa.Choć śmierć Blanki spowodowała,że dzięki tej historii poznałam wspaniałą rasę niezwykle trudną i rasę nie dla każdego.
Kocham Ciebie psinko.
Elżbieta

Guest Elżbieta481

Na zawsze moim psom,moim nigdy niezapomnianym.Dla Was :dla Ciebie zamordowana Rodezjanko,dla Ciebie cudny Baszo i dla Ciebie Guciu moja pamięć,mój żal,moja modlitwa.Kocham,pamiętam,tęsknię.Wierzę,że dziś w ten uroczysty,a dla mnie niezwykle bolesny dzień widzicie mnie,bo ja Was widzę wszędzie.Nie zapomnę.
Elżbieta

Guest Elżbieta481

Dla WAS:

A nadzieja znów wstąpi w nas.
Nieobecnych pojawią sie cienie.
Uwierzymy kolejny raz,
W jeszcze jedno Boże Narodzenie.
I choć przygasł świąteczny gwar,
Bo zabrakło znów czyjegoś głosu,
Przyjdź tu do nas i z nami trwaj,
Wbrew tak zwanej ironii losu.

Daj nam wiarę, że to ma sens.
Że nie trzeba żałować przyjaciół.
Że gdziekolwiek są - dobrze im jest,
Bo są z nami choć w innej postaci.
I przekonaj, że tak ma być,
Że po głosach tych wciąż drży powietrze.
Że odeszli po to by żyć,
I tym razem będą żyć wiecznie

Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole.
Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas,
I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole.

A nadzieja znów wstąpi w nas.
Nieobecnych pojawią się cienie.
Uwierzymy kolejny raz,
W jeszcze jedno Boże Narodzenie .
I choć przygasł świąteczny gwar,
Bo zabrakło znów czyjegoś głosu,
Przyjdź tu do nas i z nami trwaj,
Wbrew tak zwanej ironii losu.

Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole.
Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas,
I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole.
----------------
A są puste miejsca przy stole i pozostaną puste na wieczny czas.
Kocham Was.
Elżbieta

• 3 weeks later...
Guest Elżbieta481

Witaj kochanie!!!
Poznałaś już Parysa?Trzymajcie się razem no i oczywiście z Baszą i Guciem...Jest Was już cztery kochane i niezapomniane...Przepraszam Was..
E/W/r

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Elżbieta481

Witam skarbie..Mam nadzieję,że trzymacie się razem całą Waszą piątką:Ty Blanko,Ty Guciuniu,Ty Baszeńka,Ty nieszczęśliwy Parysie i Ty zabity Kajtunku.Pamiętam i nie zapomnę.
Elżbieta

• 3 weeks later...
Guest Elżbieta481

Pamiętam,choć to bolesne.
Pamięć krzywdy jest trudna do zniesienia-bo wygodniej jest zapomnieć i przejść nad nią do porządku,żyć wygodnie i bezmyślnie.Ja tego nie umiem.Zapomnieć i wybaczyć umie tylko pies i to jest jego wyższość nad człowiekiem.Głęboko wierzę,że się spotkamy zamordowana biedo.
Pamiętam.Nie zapomnę,bo pamięć mam dobrą.Śpij spokojnie biedo.A wiesz jak będzie wyglądało nasze spotkanie?Napewno będzie piękna łąka i Ty będziesz obok mnie.Dołączą do nas nieszczęśliwy Parys,zabity Kajtunek,cudny Basza i mój Gucio..I razem pójdziemy i żadna kanalia nas nie rozdzieli.Ja to wiem.Czekaj przyjdę z całą pewnością!
Elżbieta

Edited by waldi481

Guest Elżbieta481

Kochana moja,nigdy niezapomniana zamordowana bezkarnie Blanko!!!

Gdy zaglądam na Twój wątek wspominam czas gdy wierzyłam w sprawiedliwość i uczciwość-dziś już nie wierzę.Będę pamiętać Ciebie tak jak wszystkie zabite psy przez pseudoobrońców.
Wiesz Blaneczko co..Teraz takie czasy przeklęte,że górą cham-niestety..
Niech dobre psie duchy czuwają nad Tobą!
smutno mi bardzo Blanko...
E/W/R

Guest Elżbieta481

Nawet nie wiesz bela51 ile...
Aitakże są organizacje ratujących ślepe mioty!A to przecież rzecz co najmniej dziwna...
Oj Blaneczko,Blaneczko..Trzymaj łapiny za Zantusa..Boję się o niego więc czuwaj psino,bo ja mam złe przeczucia..
Bądż wraz z moim Guciem,zabitym Parysem,Kajtunem i Baszą dobrym duchem tego biedaka...
E/W/R

Edited by waldi481

[quote name='bela51']I ja ciagle mysle o Niej.:-(
Tym bardziej, ze dzisiaj na watku Kruczka pojawiła sie AnnaA. Dobra ciocia, nawet sie zadeklarowała:shake:
Ciekawa jestem ile takich fałszywych cioc jest na dogo. Bardzo to smutne.[/QUOTE]

To może przypomnij na wątku Kruczka wartości: uczciwość, prawda, sumienie, pomoc i podaj link do tego wątku jeśli zdążyła już AnnaA zapomnieć. Ja nie zapomniałem.

Guest Elżbieta481

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251628-KRUCZEK-pracowa%C5%82-dla-ludzi-ca%C5%82e-%C5%BCycie-zamiast-godziwej-emerytury-EKSMISJA-%21?p=21966540&viewfull=1#post21966540[/url]
---------------
E/W/R

Guest Elżbieta481

Nie zapomnę o Tobie Blanko.
Teraz niestety muszę odpocząć.
Kocham Ciebie.Dużo zrozumiałam po tej tragedii-nareszcie.
E/W/R

.... teraz rozumiem wszystko :-(!... jeszcze nie zapoznałam się do końca z tragedią Blanki... bo łzy same płyną... to jest.... straszne!... nie potrafię nawet... wypowiedzieć co teraz czuję:-(!....
jestem zszokowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ja od Kruczka, przeczytałam...Uczucia mieszane...Też miałam sukę, z ulicy, o której weterynarz powiedział, że jest nienormalna. Cóż, miała śrut w płucach (ktoś do niej strzelał z wiatrówki???), to może miała prawo być nienormalna. Spacery poza "miejscami użyteczności publicznej", kaganiec w miejscach publicznych, oczy i uszy naokoło głowy. Nie mnie oceniać AnnęA, natomiast dziwi mnie zajadłość i wytrwałość dyskutujących tu osób, która trwa od lat. Nawet moderatorzy, którzy normalnie milczą, jakby ich nie było (tak, tak), tu się poobjawiali. Nicki niektórych ujawniły wspólnotę małżeńska (brawo!), a nowe to, że jak się chce istnieć, to żaden ban nie pomoże (i dobrze!). To jakiś fenomen. Ale dochodzę do wniosku, że po prostu odreagowują inne aspekty życia i czują się dobrze, bo to w obronie psa!
[B][SIZE=3]Może już zapalmy ostatnią świeczkę i dajmy tej suczce SPOCZYWAĆ W SPOKOJU???[/SIZE][/B]