Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poleciało 300 zł czynszu, Liderk ma na stanie 285 zł. To jedyny prowadzony przeze mnie pisak, który jest na takim plusie... Dziękuję Wam za to ogromnie!! :) :)

Posted

[quote name='Bjuta']Pogoda w kratkę, to pewnie ogląda seriale...

Skarbonka Liderka spuchła ostatnio od wpłaty p.b. i Toski1 - post rozliczeniowy jest akutaln.[/QUOTE]

Albo śpi zmieniając tylko posłanka;)
Ciekawe czy na deszcze chociaż panicz wychodzi czy też nie wyściubi nosa z domu:evil_lol:

Posted

[quote name='paula_t']Albo śpi zmieniając tylko posłanka;)
Ciekawe czy na deszcze chociaż panicz wychodzi czy też nie wyściubi nosa z domu:evil_lol:[/QUOTE]

Generalnie wszystkie psiaki dużą teraz śpią ale też nawet w deszczu chodzimy na dłuugie spacery. Przynajmniej 0,5 godzinki 4 razy dziennie. Inaczej i psy i ja bym zwariowała od tej pogody :-(
Liderek przychodzi calutki mokry ale deszcz mu nie straszny. Nie lubi tylko wycierania po spacerach. O ile łapki nie są problemem to już boki i podwozie jest ogromnym. Bardzo go to irytuje i zdarza się mu na mnie poburczeć. I tak w sumie przy tych zabiegach to pan Lider toleruje tylko mnie - mojego męża zeżarł by od razu :diabloti:

U nas jakieś 3 tygodnie cały czas pada. Dzisiaj po południu przestało to kopaliśmy trochę w grządkach i psiaki też kopały :-)

Posted

Mieliście małych pomocników przy pracy:evil_lol:

No, no, to z Liderka odważny chłopak, mój to nosa nie wyściubi z domu jak pada ;)

Dobrze, że u Was wszystko w porządku:)

Posted

Ukradłam z wątku Gieni :)

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/5/dsc00285qm.jpg/"][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3438/dsc00285qm.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Błagamy o pomoc dla psiej rodziny pod Naszą opieką... Sytuacja tragiczna...:placz:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244267-Sk%C3%B3ra-i-ko%C5%9Bci-robaki-choroba-sk%C3%B3ry-URATUJMY-PSI%C4%84-RODZIN%C4%98[/url]!

Posted

Liderku, nikt do ciebie nie zagląda;) Ale nic dziwnego, u ciebie same nudy-kasa jest, doopka bezpieczna i oby tak dalej:eviltong:
Tylko jeszcze domek trzeba ci wreszcie znaleźć

Posted

Zaglądam często, żeby zobaczyć czy chłopaczyna w domku i nic nie piszę. Pewnie wszyscy wyczekują .... :) Liderek buziolki i myzianki :multi::buzi:

Posted

[quote name='yunona']Zaglądam często, żeby zobaczyć czy chłopaczyna w domku i nic nie piszę. Pewnie wszyscy wyczekują .... :) Liderek buziolki i myzianki :multi::buzi:[/QUOTE]

I na Lidercia przyjdzie czas:)

[quote name='Bjuta']O cholerka, spotkałam _Larę w Psitlu i zapomniałam jej przypomnieć o Liderkowym tekście...[/QUOTE]

Bjuta, a czy w razie czego mamy jakąś "nadprogramową" kasę, żeby np. zrobić wyróżnienia?