Kenny Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dziękuję ataK, to jest piesek, wiek ok.4lata, średni, do dzieci i psów podobno ok. obecnie zaprzyjaźnił się z dwiema małymi dziewczynkami na osiedlu i wszędzie za nimi chodzi. założę mu dzisiaj wątek, gdy wykombinuję jak zgrać zdjęcia z komórki na kompa bez kabla :/ Quote
Ewanka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Kenny napisał(a):(...), gdy wykombinuję jak zgrać zdjęcia z komórki na kompa bez kabla :/ ... może z komórki prześlij na maila do siebie lub kogoś .............. Quote
Kenny Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 masakra, tyle ich jest,a DT jak igły w stogu siana szukać :( Quote
Kenny Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ewanka napisał(a):... może z komórki prześlij na maila do siebie lub kogoś .............. dzięki Ewanka będę próbować, chociaż mam coś źle skonfigurowane w tym telefonie z wysyłaniem. ale posiedzę nad tym chwilę i na pewno coś wymyślę ;) Quote
Kenny Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 udało mi się zmalować wątek, zapraszam, sama nie dam rady : http://www.dogomania.pl/threads/193337-Max-prosi-o-DT-ma-bardzo-mało-czasu... Quote
Szami Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 W niedzielę odwiedziłam ataK , jej przeurocze dzieciaki no i oczywiście Nelę i Myszkę , pojechał ze mną mój "wieczny " tymczasowicz Biko , psiaki bardzo się zaprzyjaźniły , i szalały do upadłego : Quote
paoiii Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 jakie cudne stworkiii! przepiękne! :) Quote
kaskadaffik Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ale super, trzykolorowy pociąg !!! :) :) :) Quote
Kenny Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 haha wesoło :D trzecie od dołu - najlepsze zdjęcie :D :D :D Quote
ataK Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 A dopiero co była mowa o tym, jaka to Neli ciężko chora ;) Ewanka, przerażona byłaś, że trzeba jej zapewnić spokój... Dziękuję Szami :) Quote
Recommended Posts