aśka-od-dagona Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Heh...wszyscy chca mieć po dwa psy, a ja sobie obiecuje ze nigdy więcej more than one at once:evil_lol: Simbik co sie dziwić ze podobne? W końcu Opka to dog jest:lol: Quote
jo-jo Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dzień Dobry Rodzinko:multi: Jak tam Opka, już gotowa na przyjęcie malucha? :razz: Quote
simbik Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='jo-jo']Dzień Dobry Rodzinko:multi: Jak tam Opka, już gotowa na przyjęcie malucha? :razz:[/QUOTE] Witam, witam i cieszę się, że już niedługo dołączam do tak zacnej rodzinki Saxifrag :lol: . Tymczasem Opcia ma najprościej z nas. Stresować się nie musi, bo nie ma zielonego pojęcia, że jej żywot jedynaczki dobiega końca :evil_lol: . Zdjęć w dalszym ciągu ani śladu, więc zaprezentuję Opkę oczekującą na braciszka... synka:razz: , czy jak kto woli :p . [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/53/73a089aea441a10c.jpg[/IMG][/URL] Quote
sunrise Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No w tak pięknych okolicznościach przyrody ;) to można sobie czekać... czas się wtedy tak nie dłuży... a jaką Opeczka ma piękną obróżkę :loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Opeczce pewnie sie nie dłuży...ale Kasi, Igorowi i Cioteczkom, a i owszem;) Quote
Imbirka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ja jestem strasznie ciekawa tego "maleństwa":evil_lol: Quote
simbik Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='sunrise']No w tak pięknych okolicznościach przyrody ;) to można sobie czekać... czas się wtedy tak nie dłuży... a jaką Opeczka ma piękną obróżkę :loveu:[/QUOTE] No w końcu jak Teufelek taką ładną dostanie to Opeczka nie może być gorsza... ona dostała wersje z wodnymi żółwikami. Chciałam, żeby to były reniferki, ale mąż wyraził stanowczy protest i staneło na żółwikach :evil_lol: . Quote
simbik Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Imbir1']To ile jeszcze dni zostało do przybycia "maleństwa"?:lol:[/QUOTE] 5 dni :multi: :multi: :multi: . Czyli rozpoczynamy wielkie odliczanie :roll: . Natomiast jutro późną nocką zapraszam na zdjęcia. Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='simbik']5 dni :multi: :multi: :multi: . Czyli rozpoczynamy wielkie odliczanie :roll: . Natomiast jutro późną nocką zapraszam na zdjęcia.[/quote] Jakie 5? Teraz to już tylko 4 :diabloti: Quote
simbik Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='jo-jo']Jakie 5? Teraz to już tylko 4 :diabloti:[/QUOTE] ...no w sumie to masz rację , ach ten upał :roll: . Quote
olcha Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 O jejku jakie słodkie maleństwo! Właśnie na stałe wpraszam się do Twojej galerii :cool3: Zostaje imie Teufel? tak? Quote
jo-jo Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hmm Kasiu jezcze tylko 3 dni :razz: Wszystko gotowe?:diabloti: Quote
simbik Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='olcha']Zostaje imie Teufel? tak?[/QUOTE] W rodowodzie Manteufel Saxifraga, a po domowemu będzie Teufel :roll: . Już wszystko gotowe. Niestety zdjęć specjalnie nie było (no za wyjątkiem tego w podpisie - Teufel 3 dni temu). Ale już jutro będą zdjęcia z pierwszego spotkania Opka - Teufel :multi: :multi: :multi: . Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Hihi o ile Monika na przegląd jutro pojedzie :evil_lol: Quote
simbik Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='jo-jo']Hihi o ile Monika na przegląd jutro pojedzie :evil_lol:[/QUOTE] Nie kracz :mad: . Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Z tego co wiem to jedzie na 99% na tn przegląd;-)) Ehh czyli tylko 6 6 tygodniowych Saxifrag będe miała na rękach :diabloti: Quote
simbik Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [quote name='jo-jo']Z tego co wiem to jedzie na 99% na tn przegląd;-)) Ehh czyli tylko 6 6 tygodniowych Saxifrag będe miała na rękach :diabloti:[/QUOTE] 7-tygodniowych kochana, 7-tygodniowych :evil_lol: . Ja tam mam nadzieję, że nie będzie tego 1%, bo już się bardzo nastawiłam na to nasze jutrzejsze spotkanie :lol: . Nawet w pracy sobie wolne zrobiłam. Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='simbik']7-tygodniowych kochana, 7-tygodniowych :evil_lol: . Ja tam mam nadzieję, że nie będzie tego 1%, bo już się bardzo nastawiłam na to nasze jutrzejsze spotkanie :lol: . Nawet w pracy sobie wolne zrobiłam.[/quote] Ehh też bym chciała miec taki przyjemny dzień, a mnie czekają nerwy czy mnie przyjęli do jakiejś szkoły czy nie :shake: Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='jo-jo']Ehh też bym chciała miec taki przyjemny dzień, a mnie czekają nerwy czy mnie przyjęli do jakiejś szkoły czy nie :shake:[/quote] Się martwisz, zawsze do rejonu można iść(nie bij, żartowałam) [SIZE=1]ja miałam sytuacje, że wpisana byłam na listę rezerwowych i przyjętych :evil_lol: wykreślili mnie z rezerwowych na szczęście :D [/SIZE] Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Wiesz u mnie już te rejonowe się nie liczą ;-)) Nie ta szkoła ;-) Quote
simbik Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Ja za to mam Teufla na osłodę pierwszego lata bez wakacji :evil_lol: . Skończyły się piękne lata edukacji. Quote
nathaniel Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='jo-jo']Wiesz u mnie już te rejonowe się nie liczą ;-)) Nie ta szkoła ;-)[/quote] Aaa. to nei ma czegoś takiego jak liceum rejonowe ? O Boże.......... :crazyeye: to ja chyba umrę ze strachu :D Quote
jo-jo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 no własnie w kwestii lceum tego już nie ma:shake: tylko świadectwo i egzamin, ehh nie stety zdjae sobie sprawe ze mnie nie przyjmą nigdzie i czekam już na liste wolnych miejsc czyli 4 lipca znowu składam papiery... Quote
simbik Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 No troche optymizmu :lol: . Ja już jestem po drugiej stronie barykady, uczę studentów :evil_lol: . Quote
Recommended Posts