Jump to content
Dogomania

>>>Szariczek już nie cierpi, odszedł spokojnie...<<<

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za bazarek w imieniu Szariczka i uzupełniam wpłaty, również w poniedziałek poszło za hotel 360zł, bo wcześniej wysłałam przez pomyłkę o 12zł więcej;)

Posted

Gabrysiu, Szariczek jest Ci na pewno bardzo wdzięczny za bazarek.  :wub:  My też. :)

I gdyby Olena nie wypłaciła z jego konta w poniedziałek, to przez moment byłby bogaty nawet... ;)

Ale na razie i tak mamy chwilę spokoju. :)

Posted

To że Szariczek jest boski wie kAŻDY, kto choc raz zajrzał na ten wątek.  :D A zobaczyc Chłopaka w realu...  ;)

Happy_animals, bardzo dziękujemy za ciepłe słowa. :)

Posted

Byłam wczoraj u Cioci LILUtosi i widziałam Szariczka :) Jest boski! Miejmy nadzieję, że w końcu Ktoś się odezwie i zainteresuje się jego adopcją.

Super, fajnie że udało sie go odwiedzić!

Posted

A ja bym chciała podziękować mojej mamie która nadal wysyła dla Szarika o 100zł więcej które wcześniej wysyłała mi na psa, który tego już nie potrzebuje. Nadal nie słucha i wysyła;). A Szarik ma już pieniążki na czerwiec!

Posted

Lilu,... :( :(

Też widzę, co się dzieje na Dogo...

To znaczy, że tu już nie będzie wiadomości i zdjęc Szarika?

Tak chyba byc nie może... :( Zobaczymy, co Olena napisze.

Mnie na FB nie ma i nie będzie.

Posted

Lilu, jeśli też zgubiłaś "Moją zawartośc", to jest na to sposób. :)

Po zalogowaniu kliknąc u góry z prawej strony "Zobacz nową zawartośc". Wyskoczą wszystkie nowe posty z wszystkich wątków.

Jeśli chcemy miec znowu dawną  "Moją zawartośc", zaznaczamy z lewej strony funkcję "Tematy, w których uczestniczyłeś".

Tak już zostanie, chyba że odznaczymy funkcję Tematów...

I okres z jakiego chcemy znajdywac swoją zawartośc trzeba sobie z boku ustawic. Przed awarią był rok.

Czyli wystarczy potem przy następnych zalogowaniach klikac na "Zobacz nową zawartosc".

Może komuś się jeszcze przyda... ;)

• Upvote 1
Posted

Spróbuję zrobić to co napisała Eli, żeby odzyskać zawartość... stepowieje nam dogo, i dziczeje...

edit: udało się, sama bym na to nie wpadła :/