magda222 Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 Szarik już będzie grzeczny... ;) Chyba grzeszny ;) 1 Quote
Olena84 Posted May 27, 2015 Author Posted May 27, 2015 Dziękuję za bazarek w imieniu Szariczka i uzupełniam wpłaty, również w poniedziałek poszło za hotel 360zł, bo wcześniej wysłałam przez pomyłkę o 12zł więcej;) Quote
Elisabeta Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Gabrysiu, Szariczek jest Ci na pewno bardzo wdzięczny za bazarek. :wub: My też. :) I gdyby Olena nie wypłaciła z jego konta w poniedziałek, to przez moment byłby bogaty nawet... ;) Ale na razie i tak mamy chwilę spokoju. :) Quote
happy_animals Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Byłam wczoraj u Cioci LILUtosi i widziałam Szariczka :) Jest boski! Miejmy nadzieję, że w końcu Ktoś się odezwie i zainteresuje się jego adopcją. Quote
Elisabeta Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 To że Szariczek jest boski wie kAŻDY, kto choc raz zajrzał na ten wątek. :D A zobaczyc Chłopaka w realu... ;) Happy_animals, bardzo dziękujemy za ciepłe słowa. :) Quote
Olena84 Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Byłam wczoraj u Cioci LILUtosi i widziałam Szariczka :) Jest boski! Miejmy nadzieję, że w końcu Ktoś się odezwie i zainteresuje się jego adopcją. Super, fajnie że udało sie go odwiedzić! Quote
happy_animals Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Podrzucam :) Korzystając z okazji przesyłam całusy dla Szariczka :) Quote
Olena84 Posted June 10, 2015 Author Posted June 10, 2015 A ja bym chciała podziękować mojej mamie która nadal wysyła dla Szarika o 100zł więcej które wcześniej wysyłała mi na psa, który tego już nie potrzebuje. Nadal nie słucha i wysyła;). A Szarik ma już pieniążki na czerwiec! Quote
Elisabeta Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Brawo, Szariczku! :D Ja też dziękuję Mamie Oleny. Kochana jest. :wub: Quote
Elisabeta Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Tak myślałam, że w albumie są jeszcze inne nowe foty Szarika... ;) Piękne. Kochany jest nasz Staruszek. I dobrze tam u Ciebie ma, Lilu. :) Quote
Elisabeta Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 A to Mama Oleny nie widziała Szarika wcześniej? ;) Nie czyta wątku? Może coś z tego będzie... :D Quote
Olena84 Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Widziałą na fotkach ale ta jest wyjątkowa;) Niestety poki nie przejdzie na emeryture czyli za jakies 3 lata to zadnego psa Quote
sharka Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 nie wiem dlaczego - z wiewiórką mi się skojarzył, cudny :D Quote
LILUtosi Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Grzebią do końca to forum, uciekam stąd jakby co piszcie na fb. Quote
Elisabeta Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Lilu,... :( :( Też widzę, co się dzieje na Dogo... To znaczy, że tu już nie będzie wiadomości i zdjęc Szarika? Tak chyba byc nie może... :( Zobaczymy, co Olena napisze. Mnie na FB nie ma i nie będzie. Quote
Elisabeta Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Lilu, jeśli też zgubiłaś "Moją zawartośc", to jest na to sposób. :) Po zalogowaniu kliknąc u góry z prawej strony "Zobacz nową zawartośc". Wyskoczą wszystkie nowe posty z wszystkich wątków. Jeśli chcemy miec znowu dawną "Moją zawartośc", zaznaczamy z lewej strony funkcję "Tematy, w których uczestniczyłeś". Tak już zostanie, chyba że odznaczymy funkcję Tematów... I okres z jakiego chcemy znajdywac swoją zawartośc trzeba sobie z boku ustawic. Przed awarią był rok. Czyli wystarczy potem przy następnych zalogowaniach klikac na "Zobacz nową zawartosc". Może komuś się jeszcze przyda... ;) 1 Quote
Olena84 Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Co chwile czytam, że ludzie znowu sie od nowa zapisują a ja nic nie potraciłam ale widzę że jest szansa:( Lilu no coś Ty?! Quote
sharka Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Spróbuję zrobić to co napisała Eli, żeby odzyskać zawartość... stepowieje nam dogo, i dziczeje... edit: udało się, sama bym na to nie wpadła :/ Quote
Recommended Posts