Jump to content
Dogomania

DIANA - urocza sunia w typie ON od 13.09.2010 r. już ma DS!!! (wątek Diany)

Recommended Posts

Posted

DIANA to sunia w typie owczarka niemieckiego. Od 14.08.2010r. przebywa w jednym ze śląskich schronisk. Wiek: 1 rok 7 mies. Ma bardzo ładne gęste futro i jest pięknym, harmonijnie zbudowanym psem. Na razie nie zna żadnych komend, ale jest chętna do nauki i skupiona na człowieku.
W stosunku do ludzi jest bardzo przyjacielska. Psy toleruje, choć na niektóre suki powarkuje, z innymi chciałaby się bawić. Na smyczy chodzi w miarę dobrze, choć w początkowej fazie spaceru ciągnie. Nie jest łakoma, woli ruch i zabawę. Powinna dostać się do domu aktywnego, który zapewni Jej codzienną dawkę ruchu. Do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację! sterylizacja: nie; szczepienia: tak ; odrobaczenie: tak. W razie potrzeby i możliwości pomożemy w transporcie Diany do nowego domu!!!

Kontakt w sprawie adopcji: Darek - tel.: 508-323-287, 794-758-206, GG: 1058869

album picaso Diany:
http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/Diana81710Darek#

P.S. Od 13.09.2010 r. Diana już w DS !!!

Posted

Wczoraj będąc w schronisku rozmawiałem z ew. przyszłymi właścicielami Diany ... Bardzo im się spodobała i może dziś do południa po Nią przyjadą !!! Są Oni z Sosnowca-Milowic i mieszkają w domu z ogrodem... Byłoby super :):):) Może to Jej ostatnia noc w schronie? Na pewno dam tu znać co i jak ... ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca... <D.>

Posted

Darek rozmawial na temat Rokiego z p. Ania, podobno tamten pies jest agresywny(...) i nie nadaje sie na spacery...., jesli znajdie sie osobny boks dla Rokusia wtedy bedzie mogl wychodzic...

Posted

[quote name='karina']mamy wiadomość - diana w nowym domu:))

... wybaczcie - mylna informacja ... Diana nadal w schronisku ... Byłem dziś u Niej, spacerowaliśmy niemal 1,5 godz. A rankiem otrzymałem od wspomnianych ostatnio Państwa info, którą potwierdziła mi dziś również pracująca w schronisku pani Mirka, że Dianusia zostanie przez nich zabrana w najbliższy poniedziałek :) Trzymajmy więc kciuki !!! Acha, w ubiegły czwartek, jak
i dziś, okazało się że Diana bardzo ładnie siada i podaje łapę, o ile ma się w ręku paróweczkę tudzież inny, odpowiadający Jej, przysmak !!! Pozdrawiam !!! <D.>

Posted

Właśnie miałem tel. od nowego pana Diany !!! Zabrali Ją wczoraj, tak jak obiecali !!! Ma się dobrze, już zdominowała nowego kolegę !!! Życzmy sunieczce pomyślności !!! HURRAAA !!!