Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=4][FONT=Century Gothic]Kochane cioteczki przedstawiam wam Venus .To około 2-3 letnia sunia, mix bernardyna , chociaż niektórzy twierdzą ma bardzo dużo [COLOR=black]z [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Leonberger"][COLOR=black][B]Leonberger[/B][/COLOR][/URL]a. Jest zaszczepiona , odrobaczona i wysterylizowana .[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=4]Postanowiłyśmy ją zabrac ze schroniska razem z lalusiem –otisem który jest u mnie w dt natomiast Venus jest w hoteliku w Konstancinie . Psiaki byłe razem w kojcu od ponad pół roku , na wybieg zawsze razem , jedzenie razem , w sumie były nie rozłączne . Po odejściu Lalusia z Wenus zaczeły się problemy . Przestała jeść , stała się apatyczna i smutna . Postanowiłyśmy ją zabrać ze schronu , nie mając żadnych deklaracji i jakichkolwiek pieniędzy , czyli na tak zwany „spontan”, ale nie mogłyśmy pozwolić żeby sunia się tam zmarnowała !!!!![/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=4]W hoteliku oczywiście przebywa pod czujnym okiem cioteczki KAGO , która nie szczędzi jej pieszczot i spacerów , które oczywiście venusica bardzo polubiła[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=4]Tz kampania reklamowa ruszyła , także mam nadziej że nie zagrzeje długo miejsca w hotelu , ale tak czy inaczej bardzo bym prosiła cioteczki o wsparcie finasowe choćby najdrobniejsze , bez was i bez waszej pomocy nie damy rady jej utrzymać w hotelu [/SIZE][/FONT][/B]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Mamy dwie stałe deklaracje [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Anusia bajlu - 20 zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]mała_czarna -10 zł.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=green]Wpłaty jednorazowe [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black]MARKOFIX1 50 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]bazarek po buni - 75 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]spadek po buni - 65 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]bazarek - 129 zł,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]pomoc od hesi - 150 zł[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4]BonyJ 30 zł. [/SIZE]
[SIZE=4]VASCO- 30 ZŁ.[/SIZE]
[SIZE=4]mona025- 100 zł.[/SIZE]
[SIZE=4]aga35- 167 zł.[/SIZE]
[SIZE=4]hesia dla venus 50,90 zł.[/SIZE]
[SIZE=4]bazarek mała czarna 65 zł.[/SIZE]
[SIZE=4]spadek po staszku - 50 zł.[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=black]BAZAREK - 66 zł.[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#616161][FONT=Arial][COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=green]Suma wpłat jednorazowych 1028zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][U]WPŁATY DEKLARACJI STAŁYCH[/U][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black]PAŻDZIERNIK[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]mała_czarna - 10 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]LISTOPAD[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]mała_czarna- 10 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=4]anusia&ajlu 30 zł.[/SIZE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]GRUDZIEŃ [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]mała_czarna- 10 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=red]styczeń [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red] luty[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]Deklaracje 160 zł. (962+160=1122)[/SIZE]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]Wydatki [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=#000000]hotelik pażdziernik ( 08,10,2010) 375 zł.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]karma 20 kg 86 zł,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]hotelik za listopad ( 07,11,2010) 375 zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]hotelik za grudziń (06,12,2010) 375 zł. (196 z koszyka venus + 179 ze skarpety klembowskiej[/SIZE][/FONT])
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]hotelik za styczeń (03,02,2011)[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4] 375 zł.[SIZE=3](90 zł.z koszyka +285 bazarek na kleboszczaki )[/SIZE][/SIZE][/FONT]

[SIZE=5][B][SIZE=3]hotelik luty 23 dni - 280 zł.[/SIZE]
[/B][/SIZE]
[COLOR=#616161][FONT=Arial][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Stan koszyczka na 08,03,2011 0,00 zł.[/SIZE][/FONT] [/COLOR][/FONT][/COLOR]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/402/4af3d7a03f383559med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/408/b7c497173ff70598.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/402/183b76112807e39fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images38.fotosik.pl/402/9ac134e530c933e4.jpg[/IMG]

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety finansowo leżę, dzisiaj byłam u dentysty i nie chcecie wiedzieć ile $$ wydałam.... :shake:
Co mogę zaproponować - to służę sprzętem foto i postaram się zrobić ładne zdjęcia. Tylko nie mam auta, więc musiałby mnie ktoś zabrać do Konstancina...

Posted

[quote name='Bonsai']Ja niestety finansowo leżę, dzisiaj byłam u dentysty i nie chcecie wiedzieć ile $$ wydałam.... :shake:
Co mogę zaproponować - to służę sprzętem foto i postaram się zrobić ładne zdjęcia. Tylko nie mam auta, więc musiałby mnie ktoś zabrać do Konstancina...[/QUOTE]

bardzo dziekuję i będzę maiła na uwadze twoja pomoc :-)

Posted

[quote name='Bonsai']Ja niestety finansowo leżę, dzisiaj byłam u dentysty i nie chcecie wiedzieć ile $$ wydałam.... :shake:
Co mogę zaproponować - to służę sprzętem foto i postaram się zrobić ładne zdjęcia. Tylko nie mam auta, więc musiałby mnie ktoś zabrać do Konstancina...[/QUOTE]

Dojazd jest z Dworca Południowego, autobusem, jeśli mieszkasz w Wawce. Jeździłam do Kosteczki, która była u Beaty :)
No co Aga, podnosić trzeba nieustannie, bo utoniemy z tymi psinami. I nieszczęsna Bunia z adopcji wróciła. Boże, tyle na ten swój wymarzony dom czekała :(

Posted

[quote name='mala_czarna']Oprócz wrażenia potrzebne pieniążki. Tyle tych psów jest z Klembowa na hotelikach, a pieniążków brakuje :([/QUOTE]

wiem ze brakuje pieniedzy,musze narazie isc z moimi zwierzetami do weta ,pozniej moge pomagac,bo moje zwierzaki sa super,a szczepien nie maja przeciw wsciekliznie,a podobno to nie przelewki.

• 2 weeks later...